Facebook hu | en

Kapcsolat

 • Franklin Ház Kft.
 • Telefon: +36 (1) 328 0960
 • E-mail: info@franklinhaz.hu
 • 1053 Budapest, Reáltanoda u. 5.
 •  
 • Nyitva tartás: 00:00-24:00
Bankkártyával is fizethet!
Buddha Bár Hotel
Astoria Hotel
Focus Point Apartment
Gerlóczy
Kárpátia étterem
Katona József színház
Mátyás Pince
BOC logo
parkoklóház
Parkolóház
irodaház
Irodaház
parkolóház - bejárat
Bejárat
iroda - bejárat
Iroda bejárat
parkolóház - behajtó
Behajtó

Visszaállt a forgalmi rend

Parkolóházunk újra a régi rend szerint, az Irányi utca felől közelíthető meg!

Automata garázsunk

Aaa Budapest, Reáltanoda u. 5. alatti parkolóház esetében egy automatikus parkoló rendszer gondoskodik a beparkolni kívánó gépkocsik helytakarékos és rendkívül biztonságos elhelyezéséről. A Parksafe 580 egy központi vertikális szállítóegységes parkoló rendszer, ahol a felvonótól jobbra és balra helyezkednek el a tároló rekeszek. A parkoló rendszer 4 külön berendezésből áll, összesen 200 gépkocsi parkolásához. Minden egyes berendezéshez tartozik 1 átadó kabin és 1 integrált forgatószerkezetes vertikális szállítóegység. Az egyes berendezések szállítástechnikai szempontból nincsenek egymással összekapcsolva. A 4 egyedi berendezést azonban a vezérlés mint egy teljesen automatikus parkoló rendszert veszi figyelembe és kezeli. Minden egyes berendezésben 50 parkolóhely található, amelyből 18 hely 2 m magas járművek, 32 hely pedig 1,65 m magas gépkocsik számra van fenntartva. A járművek egy előre elkészített tálcára hajtanak be. A gépkocsikat azok érintése nélkül a vertikális szállítóegység jobbra és balra polcokra helyezi be. Bal oldalt ehhez 1 parkoló sor, a vertikális szállítóegységtől jobbra pedig 3 parkoló sor található. Berendezésenként 2 többlet üres parkolóhely teszi lehetővé, hogy a járműveket át lehessen rendezni, és ezáltal hozzáférhetővé váljanak a hátsó parkoló sorok. Az épület iroda frontja mögött, azzal egybeépített parkolóházban a négy darab átadó kabin egy sorompóval és jegykiadó készülékkel ellátott külön behajtó sávon át érhető e A kihajtás egy külön kihajtó sávon keresztül történik, amelyet sorompóval és jegyátvevő készülékkel szereltek fel. A behajtóban magasság ellenőrzés van felszerelve, amely felismeri, hogy a beérkező járművet magas, vagy alacsony parkoló szintre kell beraktározni. Kerékpáros vendégeinket 12 ingyenesen igénybe vehető tárolóhellyel várjuk.

Kerülje a stresszes parkolást!

parkolóházBosszantja a budapesti közlekedés? Akárhogy is próbálkozik, sehol nem talál üres parkolót a belvárosban? Kiszemelt egy szabad helyet, de az eredetileg két férőhelyes parkolót egy hatalmas jármű foglalja el?

 

Ne bosszankodjon tovább! Parkoljon zárt budapesti parkolóházban!

 

Mennyivel egyszerűbb lenne egy olyan helyen hagyni gépjárművét, ahol nem kell ilyen problémákkal foglalkoznia. A parkoló automaták pedig még inkább megnehezíthetik autója elhelyezésének folyamatát. Nem találja, elromlott, visszadobja az aprót? A végén pedig ellenőr után kell kajtatnia, hogy ne kapjon büntetést.

 

Parkoljon a Franklin Ház zárt parkolóházában, Budapesten! Nálunk garantáltan lesz mindig helye, és a biztonságos rendszernek köszönhetően gépjárművét is védelem alatt tudhatja! Egy kifejezetten parkolóházakhoz tervezett elektromos rendszer gondoskodik arról, hogy kocsija zárt garázsban, külön automatával működtetett tároló részben várja vissza Önt!

 

Ne hagyja, hogy a budapesti parkolás megnehezítse az életét, nap, mint nap. Vegye igénybe zárt parkolóházunkat! Korrekt árakat, és 100%-os biztonságot garantálunk, 0-24-ban!

 

Kérdésével keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Biztonságos parkolás Budapesten!

Biztonságos parkolás Budapesten!

Budapesten magas a gépjármű lopások száma, így nem mindegy, hová parkol az ember. Ha kint hagyja a nyílt utcán, az autó könnyű prédájává válik az autó tolvajoknak. Jó megoldás lehet a riasztó, de az se mindig megbízható, hiszen az emberek döntő többsége ki se tekint az ablakon, ha meghallja a fülsértő hangzavart.

 

Mi lehet a megoldás?

 

Hagyja gépjárművét teljes biztonságban zárt budapesti parkolóházban! Itt a védelem 100%-os, ezért nem kell attól félnie, hogy ellopják gépjárművét. Mi több: használata könnyű és egyszerű, s mégis a lehető legnagyobb biztonságot nyújtja Ön és autója számára.

 

A Franklin Ház Budapest legtöbb főútjáról elérhető, tehát a legforgalmasabb helyen, ahol lehetetlen a biztos parkolás. Ezért hasznos, ha betér budapesti zárt parkolóházunkba, ahol 200 garázsunk várja a parkolni vágyókat. Kifinomult, gépi vezérlésű rendszerünk teljesen megbízható és biztonságos, és minden garázshoz külön automata társul. Ennek segítségével helyezheti akár egész napra veszélymentes közegbe gépjárművét parkolóházunkba!

 

Ha megbízhatóság, akkor Franklin Ház Kft! Parkoljon nálunk, mi pedig a nap 24 órájában, kedvező áron garantáljuk autója biztonságát!

Zárt vagy nyitott parkoló?

Zárt vagy nyitott parkoló?

Ma már nem könnyű eldönteni, hova helyezzük autónkat. Sok mindenre kell odafigyelni: a tolvajokra, az időjárásra, a forgalomra, az elhelyezkedésre. Nézzük, miért is érdemes zárt fővárosi parkolóházban elhelyeznie gépjárművét!

 

Volt autó, nincs autó!

 

Ma már nemcsak a technika lett innovatívabb, de sajnos az autó tolvajok módszerei is sokkal eredményesebbek. Nem könnyű védekezni ellenük, hiszen sokszor a nyílt utcán is könnyű dolguk van a bűnözőknek. Budapesten sokkal nehezebb megoldani a biztonságot, hiszen itt rendkívül nagy a gépkocsi lopások száma az ország többi településéhez képest. Egy zárt budapesti parkolóházban azonban nem kell semmitől sem tartania. Nálunk saját garázs várja a gépkocsivezetőket, amelyen belül egy modern automata rendszer külön tároló részben helyezi el az autót.

 

Jég, vihar, gépkocsi javíttatás!

 

Az időjárás viszontagságai is megnehezíthetik a parkolást. Egy hirtelen támadt jégeső, vagy egy nagyobb vihar könnyen kárt tehet autójában. A budapesti forgalmas utcákon ráadásul sok a nagyobb fa, amelynek ágai egy jókora széllökés hatására autója szélvédőjén köthetnek ki. A zárt parkolóházban azonban ettől nem kell tartania, hiszen a biztonságos vastag falak, és a garázs megvédik kocsiját.

 

A forgalom viszontagságai!

 

Tanulóvezetők, figyelmetlen autósok, ügyetlenül parkoló gépkocsivezetők? Ha nem vigyáz, a budapesti belvárosi forgalom miatt gyorsan autószervizben találja magát! Ha nem szeretne kellemetlen helyzetbe kerülni, és pénztárcáját is kímélni akarja, parkoljon a Franklin Ház Kft. parkolóházában!

 

Ha bármilyen kérdése van, keressen minket elérhetőségeinken!

A fővárosi parkolás - 1. rész

parkolóház

Budapesten, fővárosunkban sokszor még egy rutinos autóvezetőnek is meggyűlik a baja a parkolással. Fontos megjegyezni, hogy a legtöbb európai fővárosnak gondja van a megfelelő, kényelmes parkolás biztosításával, Budapest tehát nincs egyedül ezzel a problémával.

Fővárosunkban általában reggel 8-tól este 6-ig kell kifizetni a parkolási díjat, ám például a

belvárosban, az V. kerület területén reggel 8-tól egészen este 8-ig lehet fizetni a díjat, ami a

legtöbb helyen korántsem olcsó mulatság. Igaz, szombaton, vasárnap, valamint ünnepnapokon díjmentes a fővárosi parkolás, ám vigyázzunk, mert ez sem minden parkolóhelyre érvényes, például a IX. kerületi Csarnok tér, illetve a Citadella területén még ilyenkor is csak fizetős parkolót találunk.

Az ilyen területeken azon túl, hogy fizetnünk kell, lehet, hogy nem is találunk helyet, csak sokkal messzebb, így gyalogolhatunk, és hamarabb vissza is kell majd indulnunk, nehogy lejárjon a jegyünk.

Cégünk, a Franklin-ház szeretné az Ön számára is kényelmessé tenni a fővárosi parkolás

nehézségeit. Ha nálunk parkol, elkerülheti a kényelmetlen keresgélést a helyek után, és a felesleges idegeskedést!

A fővárosi parkolás - 2. rész

Az első, fővárosi parkolásról szóló cikkünkben leírtuk, hogy általában mettől meddig kell fizetni és hogy mikor ingyenes. Most belemerülünk ebbe még jobban:

A fővárosi parkolás minimális időtartama 15 perc. Ha ezt a 15 percet túllépjük, a parkolási jegyet kiadó automaták olyan parkolójegyet adnak, amely időtartama megfelel bedobott összegünknek.
A legtöbb megengedett várakozási idő legtöbbször 3 vagy 4 óra, azonban vannak olyan

területek is, melyek nem korlátozottak, ezek közé tartoznak az alábbi kerületek: I., VI., VII., VIII., és XIII..
A fővárosi parkolás egy vidékről felköltözőnek először ijesztőnek, idegennek tűnhet, a rengeteg autó, és maga a főváros egy nagy útvesztőnek látszik.

Megnyugtatjuk: a fővárosi parkolást is meg lehet szokni, főleg, ha rendelkezésünkre állnak olyan igényes, az autósok kényelmét szolgáló parkolóházak, mint a Franklin-ház. Ha az V. kerület területén, a Ferenciek tere környékén szeretne parkolni, mi vagyunk Önnek a legjobb választás!

Autóval a belvárosban

Franklin ház

Autóval közlekedni a belvárosban soha nem egyszerű, ha egészen őszinték akarunk lenni, akkor valójában kész elmebaj. Mindenki rohan, az emberek idegesek és nem figyelnek egymásra, mindenhol dugók és torlódások, idegtépően lassú haladás.

 

Ehhez jön még a belvárosi autózás másik nagy kihívása, ami nem más, mint a parkolás. A

parkolóhelyek szinte egész nap foglaltak, percekig kell körözni a kiszemelt hely körül, míg végül kénytelenek vagyunk egy több utcányival arrébb lévő parkolóban hagyni az autót és percekig gyalogolni az eredeti célunkig.


Mit szólna ahhoz, ha ezeknek az akadályoknak legalább egy részét leküzdhetné, és úgy indulna

a belvárosi autózásra, hogy tudja, legalább egy valami miatt nem kell idegesednie? A megoldás a Franklin Ház Kft. által üzemeltetett automata parkolóház az V. kerületben. A belváros szívében, ellenőrzött beléptetéssel, szabályosan parkolhat minden nap! Hagyja nálunk autóját és ismerje meg az egyszerűbb, gyorsabb és biztonságosabb parkolás folyamatát!

Amit a parkolóóra nem tud elvégezni

Franklin házAutóval elindulni egyik pontból a másikba igen egyszerűnek tűnik, hiszen csak beülünk a volán mögé, majd az érkezési pontnál kiszállunk. Azonban ha útközben mégis dolgunk akad, akkor indulhat a véget nem érő keresés: hová és mennyiért parkoljunk? Ez különösen akkor jelent problémát, ha forgalmasabb helyen akad dolgunk, például a belvárosban.

 

Ha mégis sikerül szabad parkolóhelyhez jutnunk, még akkor sem nyugodhatunk meg, hiszen további váratlan nehézségek is leselkedhetnek ránk, ez pedig a lopás. A nyílt utcán, különösen elhagyatott részeken vagy sötétedés után nagyon könnyen megeshet, hogy autónkat eltulajdonítják vagy megrongálják.

 

Ez ellen egyet tehetünk, mégpedig azt, hogy az utcai parkolóhelyek helyett fedett parkolóházban hagyjuk járművünket. Vegye igénybe Ön is a Franklin Ház Kft. nyújtotta modern szolgáltatásokat, ahol fedett helyen, sorompóval szabályozott átjárással, ellenőrzött keretek között hagyhatja az autót. Próbálja ki Ön is szolgáltatásunkat, és tegyen meg mindent autója biztonságáért!

Érdekességek: parkolási tippek - 1. rész

parkolóház

Összeállítottunk egy kétrészes parkolási ötlettárat, hogy segítsünk azoknak, akik csak most vetették bele magukat az autóvezetés rejtelmeibe, illetve a nagyvárosi közlekedésbe, hiszen aki nincs hozzászokva ehhez az élethez, annak elsőre furcsa lehet.

 

A forgalmi vizsgán hat parkolási módból kell kiválasztani hármat, és azt kell megfelelően bemutatni. Ezek a következők:

 

 

 • Járdaszegélyre merőleges parkolás.
 • Parkolás jobbra előremenetben.
 • Parkolás balra előremenetben.
 • Járdaszegéllyel párhuzamos parkolás.
 • Parkolás jobbra vagy balra, hátramenetben.

Maga a parkolás nem okozhat problémát, amennyiben apró dolgokat a fejünkben tartunk, de néha akadnak nehéz helyzetek – megnyugtatjuk azonban a kezdő sofőröket: olykor a rutinos vezetők is megküzdenek egy-egy parkolási feladattal.

 

Ha parkolni már tudunk, már csak a megfelelő parkolóház kiválasztása van hátra.

 

Ha a fővárosi parkolás nehézségeivel küzd Ön is, válasszon minket!

Érdekességek: parkolási tippek 2. rész

parkolóházParkolóházunkba bárki betérhet, aki az ötödik kerületben jár, és itt szeretne parkolni. A parkolást azonban senki sem tudja ösztönösen, egyből elvégezni. Mint mindent az életben, ezt is csak gyakorlás útján lehet igazán jól elsajátítani. Kétrészes parkolási útmutatónk tehát főleg kezdő vezetőknek szól.

 

A parkolás fontos lépése, hogy jó helyet válasszunk magunknak. Az elmozdulás irányába kell körbenézni, majd jobbra vagy balra jelezni, attól függően, hogy hol helyezkedik el a parkolóhely, parkolóház.

 

Úgy kell megállni, hogy vállunk egy vonalban legyen azzal a vonallal, mely az általunk választott parkolóhely után következő második parkolóhelynek a végét jelzi! Ezután hátra kell óvatosan indulni, és kitekerni vagy teljesen jobbra, vagy teljesen balra a kormányt, úgy, hogy a jármű mozgásával összhangban legyen. A tükrökben ellenőrizni kell az oldaltávolságot és a párhuzamot, és ha sikerül elérni a párhuzamosságot, újra egyenesbe kell tekerni.

 

Gyakorolja nálunk a parkolást, budapesti parkolóházunkban, fővárosunk egyik legmeghatározóbb kerületében, az V. kerületben!

Praktikus tippek merőleges parkoláshoz – balra előremenetben

V. kerületi parkolóházunk A parkolás esetében a legfontosabb lépés, hogy megtaláljuk a megfelelő parkolóhelyet, mely ideális esetben egy parkolóházban keresendő.

Ezt követően jelezzük megállási szándékunkat, és húzódjunk a felezővonal mellé. Vállunk vonala legyen egy vonalban annak az autónak a hozzánk közelebb eső lámpájával, amely mellé be szeretnénk parkolni. Kezdjük el teljesen kifordítani a kormányt balra, így gépjárművűnk a kiválasztott parkolóba tud helyezkedni.

Megeshet, hogy túl gyors ütemű, vagy túl lassú menetű parkolásnál a gépjárművűnk a parkoló valamely vonalához esik közelebb, de ezt könnyedén lehet korrigálni. Egyszerűen tolassunk hátra (miután meggyőződtünk, hogy nem jön semerről autó), és parkoljunk vissza egyenesen a parkoló közepére.

Ha Ön is szeretné gépjárművét biztos helyen tudni, amíg a belvárosban intézi személyes ügyeit, válassza V.kerületi parkolóházunk szolgáltatását, nálunk garantáltan talál Önnek megfelelő parkolóhelyet! Keressen minket elérhetőségeinken!

Parkolás az V. kerületben? Nem lehetetlen!

Parkolás az V. kerületben? Nem lehetetlen!Az V. kerület, más néven Lipótváros, Budapest szíve. Magyarország közigazgatási, hivatali, turisztikai és kereskedelmi központja. Hivatalosan két városrészt is magába foglal, így Lipótvárost és a Belvárost. Kialakítását tekintve számtalan kisutca szegélyezi, 5-6 főútvonallal tarkítva. A kisutcákban a parkolás nehézkes és kiszámíthatatlan, gyakran veszélyes, mivel a forgalmat akadályozva lehet csak végrehajtani.


Azonban létezik egy ideálisabb opció, így ha nem szeretnénk az utcán bűvészmutatvány szerű feladatot végezni, válasszuk a kényelmesebb és biztonságosabb alternatívát, az V. kerületi parkolóházat. A parkolóház előnye, hogy mindig van szabad hely, könnyen és egyszerűen megközelíthető, kényelmes megoldást biztosít és gépjárművünket is biztonságban tudhatjuk.


Ha Ön is a Belvárosban szeretne egy megbízható parkolóhelyet gépjárműve számára, keresse fel V. kerület szívében elhelyezkedő parkolóházunkat, ahol biztonságban tudhatja autóját, amíg Ön az ügyeit intézi!

Spóroljon időt automata parkolóval!

parkoló autó

Ön próbálta már az automata parkolót? Ha a válasza nem, akkor itt az ideje kipróbálnia azt az

eszközt, amivel egy csapásra időt spórolhat a parkolóházban és eggyel csökkentheti azoknak a tényezőknek a számát, amelyek miatt gyakran elkésik.

 

Az automata parkoló nagyszerűsége abban áll, hogy a parkoltatást egy központilag irányított

tároló rendszer végzi, aminek működtetése maximális helykihasználást, biztonságosabb parkolást és időspórolást tesz lehetővé. A rendszer minden érkező gépkocsit egy tálca segítségével helyez az üres parkolóállások egyikére. A kihajtás külön sávban történik és lehetőség van a parkolóhelyek biztonságos, gyors átrendezésére is.

 

Miért jelent forradalmi újítást az automata parkolórendszer használata? Ez a megoldás nem hiányozhat azoknak az életéből, akik megunták, hogy értékes perceket vesztegetnek el a napjukból a parkolóházban keringve és üres parkolóhely után kutatva, azoknak, akiknek

elegük van a sorban állásból, azoknak, akiknek fontos, hogy autójuk maximális biztonságban legyen parkolás közben is!

 

V. kerületi parkolóházunkban mindezt megtalálja!

Azért van szüksége ránk, mert…

parkoló autó

 • a parkolás egyre nagyobb kihívást jelent, különösen az olyan sűrűn lakott területeken, mint a belváros.
 • a belvárosi parkolást több tényező is megnehezíti: egyre több autó, ugyanakkor a parkolóhelyek száma nem változik.
 • a legtöbb parkolóhely utcán, közterületeken található, ami újabb problémákat vet fel.
 • az autót ellophatják, feltörhetik, megrongálhatják, valamint a biciklisek és a gyalogosok közlekedését is megnehezítik az utcai parkolóhelyek.
 • a parkolási helyzet javítására egy parkolóház jelenti a megoldást, mely megfizethető áron biztosít megbízható parkolóhelyet és gördülékeny lebonyolítást az autósok számára.


A fentebb felsoroltak után kijelenthetjük, hogy nem hiányozhatunk azok életéből…

 • akik megunták, hogy értékes perceket vesztegetnek el a napjukból egy parkolóház belsejében keringve, üres parkolóhely után kutatva.
 • akiknek elegük van a sorbaállásból.
 • akiknek fontos, hogy autójuk maximális biztonságban legyen parkolás közben is.


A tökéletes és megbízható parkolóház Önökre vár! Forduljanak hozzánk!

Bérelt autóval megbízható parkolót keres?

parkoloó autók

A fővárosi közlekedés és parkolás sokszor rémálom lehet az autótulajdonosok számára. Még rémisztőbb lehet a helyzet, ha nem saját gépjárművel rendelkezünk, hanem bérelt autóval próbálunk eligazodni a budapesti parkolás világában. Ebben az esetben sokszorosan fontosnak érezzük, hogy elkerüljük az esetleges kellemetlenségeket, melyek ránk leselkedhetnek, mint:

 

 • Lopás – az őrizetlen parkolóhelyeknél sajnos gyakran előfordul
 • Baleset – mögénk álló autó, túl közel közlekedő kocsik és még sorolhatnánk, melye esetben a karcolás a legkisebb probléma
 • Eltévesztett parkolóhely
 • Madárpiszok és egyéb szennyeződések, például falevelek, termések

 

És a listát folytathatnánk a végtelenségig. De létezik egy megoldás, mellyel minden hátulütőt kiküszöbölhetünk, parkolóház alkalmazásával!

Nálunk mindig van szabad hely, őrzött létesítményünk teljesen biztonságos, így nem kell félni az esetleges lopásoktól és balesetektől. Könnyű eligazodásnak köszönhetően biztosan megtalálja gépjárművét, és bosszankodás helyett mindig örömmel fog hozzánk visszatérni! 

Külföldi útra megy? Hagyja megbízható helyen autóját!

parkoló autókSokan az utolsó pillanatban szembesülnek a ténnyel, hogy külföldi útjuk előtt nem tudják megbízható helyen hagyni gépjárművüket. A reptéri parkolók többsége csordultig telt, és a belváros forgatagában hagyott autót számtalan kár érheti. Az utazás hosszától függően érdemes mérlegelni, hogy hol is szeretnénk hagyni autónkat.

 

V. kerületi parkolóházunk tökéletes megoldást kínálhat erre a problémára! Budapest szívében a parkolás nem egyszerű, sokszor stresszel jár, de nálunk mindezt kiküszöbölheti! Őrzött parkolónkban biztosan talál helyet, és az utazás egész ideje alatt biztonságban tudhatja gépjárművét! Így megóvhatja autóját olyan kellemetlenségektől, mint az időjárási viszontagságok, madárürülék, balesetek, lopás és hasonló bosszúságok.

 

Ha Ön is külföldi útra készül, legyen szó rövidebb vagy hosszabb utazásról, és megbízható parkolóhelyet keres autójának, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal! Nálunk minden feltétel adott, hogy gépjárművét biztonságban tudhassa!

Ne késsen el a munkából!

parkolóház

A belvárosban parkolni legendásan nehéz, már-már teljesíthetetlen kihívásként ismeretes. Különösen igaz ez az 5. kerületi parkolásra. A reggeli és a délutáni órák a legzsúfoltabbak, hiszen ilyenkor érkezik mindenki munkába vagy éppen indul haza onnan. A parkolóhelyek

gyorsan megtelnek és úgy tűnik, hogy szinte sosincs elég hely az újonnan érkezők számára.

 

A kerületben sok az irodaház, tehát sok munkavállaló parkolási igényét kell kielégítenie a kerületnek, nem beszélve a többi autósról.

A Franklin Parkolóház többek között ezeket a körülményeket figyelembe véve kezdte meg működését az 5. kerület szívében és nem titkolt célja, hogy alternatívát nyújtson a belvárosi parkolás problémájára. Az automata parkoló központi, jól megközelíthető helyen fekszik, használata egyszerű és biztonságos. Ha elege van abból, hogy végtelen köröket rójon a munkahelyéhez közeli utcákon, ha a reggelei a parkolóhely utáni kutatásból és idegeskedésből állnak, ha nem szeretne többet a reménytelen parkolás miatt elkésni, vegye igénybe minőségi szolgáltatásainkat és ejtse útba mindennap a Franklin Házat! 

Drága reptéri parkoló? Tudunk jobbat!

parkoló autó

Külföldi utazás alkalmával mindig problémát jelent, hogyan is a legésszerűbb, legkényelmesebb és legolcsóbb kijutni a reptérre, ha a fővárostól távol élünk.


Busszal vagy vonattal megközelíteni a repteret olcsó ugyan, de ha sok poggyásszal utazunk,

igencsak macerás és ha korai indulással számolunk, fárasztó is. A taxi vagy a transzfer

általában borsos árakkal dolgozik, hiszen elsősorban a külföldről érkező turistákra, üzletemberekre építenek. Marad a saját autó, ami kényelmes, gyors és egyszerű kijutást tesz lehetővé és a csomagokkal sem kell sakkozni, ám a reptéri parkolókról köztudott, hogy csillagászati árakkal dolgoznak.

 

Mit szólna hozzá, ha a drága reptéri parkoló helyett egy megfizethető díjszabással dolgozó, biztonságos parkolóházban hagyhatná az autóját? Amit kínálunk az egy modern, automata parkoló a főváros szívében, az 5. kerületben. A parkolóház közel helyezkedik el a Nyugati pályaudvarhoz és a metróhoz, így onnan is egyszerűen megközelíthető a reptér. Ha minket választ, nem kell aggódnia autója biztonságáért és az út jelentős részét saját autójával teheti

meg a reptérre.


Keressen minket és tudjon meg többet a részletekről!

A parkolás mostantól nem akadály!

Franklin parkolóház

Aki Budapesten él, vagy gyakran jár átutazóban a fővárosban, jól tudja, hogy gyakran „vadászni” kell a jó parkolóhelyeket. Valljuk be, ez rendkívül kellemetlen procedúra, hiszen ha nagy sietségben vagyunk, akár tetemes időt is veszíthetünk azzal, amíg több kört téve találunk egy helyet az autóval.

Kerülje el a felesleges bosszankodást és vegye igénybe szolgáltatásunkat! De mit is kínálunk pontosan?

V. kerületi parkolóházunkban kényelmesen leparkolhatja gépjárművét, anélkül, hogy

értékes perceket kellene veszítenie a keresgéléssel. Továbbá nem kell attól sem tartania, hogy gépjárműve nincs biztonságban, hiszen a parkolóházunk kifogástalan biztonsági felszereltséggel rendelkezik.

Gondoljon csak bele, hogy mennyi idegeskedést és aggodalmat okoz, ha éppen egy fontos

tárgyaláson kell megjelennie, de már a városi dugóban órákat kellett vesztegelnie, ráadásul még parkolóhelyet is kell keresni. Mindettől könnyedén megszabadulhat, ha a parkolóházunk nyújtotta stressz mentes kényelmet választja, ahol garantáltan mindig megtalálhatja a számára legkézenfekvőbb helyet.

Tekintse meg a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeinket és lépjen velünk kapcsolatba, hogy megismerhesse a parkolóházak nyújtotta kényelemet!

A parkolóházak előnyei!

Franklin parkolóházManapság egyre többen választják a hagyományos parkolók helyett a parkolóházak nyújtotta lehetőséget. Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat az előnyöket, melyek rávilágítnak arra, hogy miért is praktikusabb megoldás egy parkolóházban hagyni az autónkat.

 

 

 

 

 • Ha elutazik, és biztonságos, őrzött helyen szeretne parkolni, akkor ez az ideális megoldás, hiszen nem kell aggódnia, hogy megrongálják vagy ellopják a gépjárművét.
 • Parkolóházunk fedett, így az időjárási viszontagságok miatt sem kell aggódnia.
 • További nagy előnye, hogy könnyedén megközelíthető, mivel központi helyen biztosítunk parkolási lehetőséget, az V. kerületben.
 • Nálunk korrekt hozzáállás várja, hiszen amellett, hogy rendkívül kedvező áron nyújtjuk szolgáltatásainkat, nem kell az időkorlátok miatt sem aggódnia, hogy elszállítják vagy kerékbilincset tesznek az autójára.
 • A parkolóházban nem kell hosszasan keresgélnie, mint a hagyományos parkolóhelyeken.

Ha felkeltettük az érdeklődését, bátran vegye igénybe V. kerületi parkolóházunkat! Tekintse meg elérhetőségeinket és bátran lépjen velünk kapcsolatba!

Ismerje meg az automata garázs előnyeit!

Mint a nagyvárosok legtöbbjében, úgy Budapesten sem könnyű megfelelő parkolóhelyet találni. Ha sikerül is leparkolnunk egy helyre, akkor is számtalan aggodalomra lehet okunk: drága parkolási díj, gyakori autólopások, rossz környék és így tovább. A parkolóházak segítségével azonban mindezeket az aggodalmakat könnyedén elkerülhetjük. Manapság egy-egy parkolóháznak rendkívül szigorú biztonságtechnikai előírásoknak kell eleget tennie.

A Franklin parkolóház a nemzetközi sztenderdnek megfelelően gépesített rendszerrel van ellátva. Így a gépkocsik automata mozgatással kerülnek a parkolóhelyükre, amely technológia már-már sci-fibe illő megoldásokat idéz meg. Az ügyfél előzetesen leparkolja egy tálcára az autóját. Ezután a robot ezt az elemet mozgatja el a végleges parkolóhelyre. Ennek technológiának köszönhetően az autó teljes mértékben érintetlen marad.

A zárt pakolóhely pedig tökéletes biztonságot nyújt az autónak.

Parkolóházunkban mind az átlagos, mind a nagyobb méretű gépjárműveknek helyet tudunk biztosítani. Tapasztalja meg a maximális komfortot a parkolás során is, és vegye igénybe parkolóházunk nyújtotta szolgáltatásokat!

 

Nagyobb autója van? A parkolás így sem akadály!

A szűk parkolóhelyeken olykor egy átlagos nagyságú autóval sem könnyű a parkolás, nem beszélve a nagyobb autókról, amelyekkel szinte lehetetlen ideális helyet találni a belvárosban.

Budapest V. kerületében azonban a parkolás többé nem akadály, hiszen ott található a jól megközelíthető, zárt parkolóházunk, ahol a nagyobb méretű személygépkocsik is könnyedén helyet találhatnak. Parkolóházunkban gyorsan leteheti autóját, amelyet teljes biztonságban tudhat, továbbá számos más tényező miatt sem kell aggódnia. Parkolóházunkban az autója többek között védett az időjárási viszontagságoktól, nem beszélve korszerű, automata rendszerünkről, amely lehetővé teszi, hogy Ön bármikor a legnagyobb kényelemben használhassa szolgáltatásunkat.


Vegye igénybe parkolóházunk szolgáltatását, és vessen véget a parkolóhelyek keresgélésével elpocsékolt hosszú percek kellemetlenségének! Továbbá a miatt se aggódjon, ha járműve az átlagnál nagyobb méretekkel rendelkezik, hiszen mi bármilyen eshetőségre fel vagyunk készülve! Kérdéseivel bátran keressen minket a megadott elérhetőségeinken!

Csak egy nap Pesten?

belvárosi parkolásA fővárosba rengetegen érkeznek nap mint nap, és sokan vannak, akik csak átmenetileg tartózkodnak Budapesten. Tárgyalások, állásinterjúk, üzletkötések, de akár városnézés vagy rokonlátogatás is lehet az utazás apropója.

 

Ilyen alkalmakkor, amennyiben autóval érkezik az ember, nem árt biztonságos parkolóhelyet találni. Sokan nem ismerik ki magukat, nem tudják, merre vannak a jó helyek, hol biztonságos hagyni a járművüket. Fontos, hogy a kiválasztott parkoló központi helyen legyen, így az 5. kerületi parkolás igencsak népszerű, de ezen kívül az sem hátrány, ha megfizethető, őrzött parkolóban lehet elszállásolni az autót.

 

A Franklin parkolóház azok számára is ideális választás, akik rövid időre érkeznek Budapestre és a belvárosi parkolást részesítik előnyben. Jöjjön és ismerkedjen meg a biztonságos, belvárosi parkolás egyik nagyszerű lehetőségével az 5. kerületben és vegye igénybe a Franklin Ház szolgáltatásait!

Biztonságban az időjárás elől is

belvárosi parkolásAz autós parkolás sosem egyszerű, mert mindig alkalmazkodni kell az aktuális körülményekhez. A külvárosban lehet, hogy több a hely, de nem annyira biztonságos, mint a belvárosban parkolni, ahol több a biztonsági kamera, de nehéz helyet találni.

 

Az utcán parkolni azt is jelenti, hogy az autót ki kell tenni az időjárás viszontagságainak. Ez elsősorban az autó állapotát veszélyezteti, hiszen a hó, a fagy, az eső mind megtelepszik a karosszérián, az üvegen, és kárt tehet abban. A szabad ég alatt hagyott autó ráadásul még a tulajdonosától is több időt rabol el, mert sokat kell vesződni a letakarításával, a levelek, a hóréteg eltávolításával. Hideg időben be kell melegíteni a motort, lekaparni a jégvirágokat a szélvédőről és még sorolhatnánk.

 

Egy fedett, őrzött, belvárosi parkolóházban ez teljesen másként alakul. A Franklin Ház védett parkolóházában a belvárosi parkolás nem csupán egyszerű, de az időjárás viszontagságaitól is megkíméli az autót. Próbálja, ki és bízza ránk az autóját!

Egy biztonságos parkolóház ismérvei – I. rész

Érdekes tény, hogy bár az első autó már az 1800-as években napvilágot látott, addig az első parkolóházak csupán az 1900-as években kezdtek el megépülni. Ekkorra növekedett meg a gépjárművek száma annyira, hogy az utcákon már nem lehetett kényelmes parkolási lehetőségeket biztosítani.

 

A korai parkolóházak még elavult technológiákkal épültek, valamint a helyigé;ny mielőbbi kielégítését tartották a legfőbb szempontnak a tervezésnél. De mi a helyzet a modernkori parkolóházakkal? Vajon mennyire felelnek meg a biztonságnak?

 

Egy átlagos modern parkolóház férőhelye százas nagyságrendű. A helyek általában 2-3 emeleten terülnek el, és a legtöbb esetben nincs őrző szolgálat bennük. Tehát ugyan az utcánál nagyobb biztonságot nyújtanak, főként az időjárási viszontagságokkal szemben, egy esetleges balesettől vagy lopástól nem minden esetben óvják meg az autó tulajdonosokat.

 

Ha szeretne többet megtudni a legbiztonságosabb budapesti parkolási lehetőségekről, forduljon hozzánk bizalommal!

Egy biztonságos parkolóház ismérvei – II. rész

Érdekes tény, hogy bár az első autó már az 1800-as években napvilágot látott, addig az első parkolóházak csupán az 1900-as években kezdtek el megépülni. Ekkorra növekedett meg a gépjárművek száma annyira, hogy az utcákon már nem lehetett kényelmes parkolási lehetőségeket biztosítani.

 

A korai parkolóházak még elavult technológiákkal épültek, valamint a helyigény mielőbbi kielégítését tartották a legfőbb szempontnak a tervezésnél. De mi a helyzet a modernkori parkolóházakkal? Vajon mennyire felelnek meg a biztonságnak?

 

Egy átlagos modern parkolóház férőhelye százas nagyságrendű. A helyek általában 2-3 emeleten terülnek el, és a legtöbb esetben nincs őrző szolgálat bennük. Tehát ugyan az utcánál nagyobb biztonságot nyújtanak, főként az időjárási viszontagságokkal szemben, egy esetleges balesettől vagy lopástól nem minden esetben óvják meg az autó tulajdonosokat.

 

Ha szeretne többet megtudni a legbiztonságosabb budapesti parkolási lehetőségekről, forduljon hozzánk bizalommal!

Parkolás az V. kerületben: Könnyebb, kiszámíthatóbb

 Parkolás az V. kerületben: Könnyebb, kiszámíthatóbbAutóval közlekedni sokkal gyorsabb, kényelmesebb, megbízhatóbb és időtakarékosabb, mint például tömegközlekedéssel. Ez az állítás azonban sok mindenen áll vagy bukik. Abban az esetben például, ha zsúfolt helyen próbálunk parkolóhelyet találni, máris megdőlni látszik ez a tétel.

 

Hiába indul el otthonról időben, hiába készül el mindennel időben, a napirendje már rögtön a nap kezdetekor megcsúszik, mert a belvárosi parkolással próbálkozik? Késésben van a megbeszélt találkozóról és arra számít, ha gyorsan le tud parkolni, akkor még pont odaér a megbeszélt helyre? Egész nap feladatokat intézett, rengeteg dolga volt, minden energiáját felemésztette, így már csak arra vágyik, hogy letegye az autóját és végre lazíthasson egy kicsit, de e helyett perceket tölt szabad parkolóhelyet keresve. Ugye ismerős tapasztalatok, amiket minden autós átél a belvárosi parkolás során? Ennek nem kell mindig így lenni, mert van megoldás arra, hogy a parkolás legyen a legkisebb gondja.

 

Vegye igénybe a Franklin ház megbízható szolgáltatásait, és parkoljon az V. kerületben gond nélkül, könnyedén!

Parkoljon biztonságban!

Parkoljon biztonságban! A Budapest belvárosában történő parkolás már önmagában kihívást jelent, hiszen a kora reggeli óráktól kezdve rendkívül nehéz olyan parkolóhelyet találni, ami minden szempontból megfelelő. Ha szeretné megkímélni magát a bosszús pillanatoktól, válassza budapesti parkolóházunkat!

 

5. kerületi parkolóházunkkal nemcsak megelőzhetjük a reggeli helykereséssel járó tortúrát, hanem biztonságban is tudhatjuk gépjárművünket, ugyanis logikusan ez az első számú szempont, amikor az ideális parkolóhely után kutatunk! Budapesti parkolóházunk központi helyen található, könnyen megközelíthető. A minőségi szolgáltatást garantáljuk, hiszen csakis így tudhatunk magunkénak egyre több elégedett ügyfelet!

 

A parkolóházat a hét minden napján igénybe veheti, óradíjainkat különböző szempontok alapján határoztuk meg, de mindegyik esetben rendkívül kedvező árakkal várjuk, ráadásul, ha rendszeresen igénybe venné szolgáltatásunkat, havi bérletet is válthat e célra!

 

Tegyen gépjárműve biztonságáért távollétében is, parkoljon Budapest szívében!

Biztonságban szeretné tudni autóját? Parkoljon zárt térben, a belváros szívében!

A budapesti autósok számára igazi kihívás olyan parkolóhelyet találni a belvárosban, ami minden szempontból megfelel az elvárásaiknak. Utóbbiakkal kapcsolatban mindig első helyen szerepel az, hogy olyan helyet találjanak, ahol biztonságban tudhatják a gépjárművüket, azonban ilyen parkolóhelyet nehéz találni, ráadásul rövid időn belül. Ha Önnek is problémát jelent ez, de szeretné megkönnyíteni a hétköznapjait, és biztonságban szeretné tudni gépjárművét, döntsön 5. kerületi parkolóházunk mellett!

 

5. kerületi parkolóházunk biztosítja a gépjárműtulajdonosok számára, hogy zárt és biztonságos térben parkolhassanak, így az autóknak semmilyen bántódása nem esik, ráadásul létesítményünkben mindig kellő mennyiségű hely áll rendelkezésre, ennek köszönhetően nem kell perceken át keresgélnie az ideális parkolóhelyet.

 

Tapasztalja meg 5. kerületi parkolóházunk előnyeit! Ha szolgáltatásainkkal kapcsolatban kérdése lenne, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Fedett parkolás az 5. kerületben: Százszázalékos biztonság gépjárművének

Fedett parkolás az 5. kerületben: Százszázalékos biztonság gépjárművének Természetes, hogy minden gépjármű tulajdonos maximális biztonságban szeretné tudni autóját, legyen szó bármilyen körülményről, hiszen hatalmas értékkel bírnak a kocsik. Sajnos Budapesten nem mindenhol vannak biztonságban a parkoló autók, ezért a tulajdonosaik nem szívesen hagyják autójukat akárhol, főleg a belvárosban, ahol mindig történik valami. Ha Ön nem bízza a véletlenre parkoló autóját és távollétében százszázalékos biztonságban szeretné tudni, döntsön 5. kerületi fedett parkolóházunk mellett!

A fedett parkolás az 5. kerületben teljes mértékben kielégíti az autótulajdonosok igényeit, ami a parkolással kapcsolatban felmerülhet. Ha mellettünk dönt, nem kell attól tartania, hogy a távollétében valami probléma érné gépjárművét, ugyanis parkolóházunk kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy teljes biztonságot nyújtson.

Ne keresse tovább az ideális parkolási körülményeket, spóroljon velünk időt és energiát, válassza a fedett parkolást az 5. kerületben! Ha további kérdései lennének szolgáltatásainkkal kapcsolatban, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Parkolás az V. kerületben rendezvények ideje alatt is!

Parkolás az V. kerületben rendezvények ideje alatt is!A fővárosban sosem egyszerű parkolni, ám gyakran van valamilyen ráadás, ami még jobban megnehezíti a kérdést. Felújítanak, lezárnak, elterelik a forgalmat, rendezvényt tartanak, esetleg mindezt egyszerre. Ez kiemelten igaz nyáron, a legtöbb lezárással és forgalomeltereléssel ilyenkor találkozhatunk. Ez mindenki életét megkeseríti, hiszen nem csak óriási dugók alakulnak ki az alternatív útvonalakon, hanem nincs hely parkolni sem. Mi erre kínálunk Önnek egy tökéletes megoldást: parkoljon az V. kerületben, a belváros szívében, ahonnan minden könnyen elérhető!

Az V. kerületi parkolás tökéletes kiindulópont, szinte bárhová megy a városban. Közel van mindhárom metróvonal, a 2-es villamos és számtalan busz, a hajókról nem is beszélve. Parkolóházunkban még a legnagyobb esemény időszakában is biztosan van hely, ráadásul a járművek nálunk biztonságban vannak, nem fordulhat elő, hogy egy figyelmetlen parkolás miatt elszállítják.

Megoldást keres a parkolásra nyári rendezvény idejére? A parkolás az V. kerületben velünk nem akadály!

Facebook
Youtube
Blogger
Twitter
Pinterest
Azonnali elérhetőség