Nyitva tartás: 00:00-24:00 Facebook hu | en

Kapcsolat

Szolgáltatások

  • Kártyás beléptető rendszer
  • Videó kaputelefon
  • Kerékpártároló
  • Parkolóház
  • On site building management
  • Szelektív hulladékgyűjtés
  • Teljeskörű üzemeltetés
  • Vendégparkoló (0-24h)
Bankkártyával is fizethet!
Astoria Hotel
Focus Point Apartment
Kárpátia étterem
Katona József színház
BOC logo

Hírek

Híreink

Az V. kerületi parkolóházunk megbízható parkolást kínál!

A parkolás sosem egyszerű egy olyan területen, ahol sokan dolgoznak, élnek és átutaznak is egyszerre. A fővárosi V. kerület is mintapéldája a zsúfolt környéknek, ahol szinte sosem találni túl sokáig szabadon álló parkolóhelyet.

A problémát minden autós úgy oldja meg, ahogyan tudja. Egy jó lehetőség parkolóházunk, ami az V. kerületben található. Az V. kerületi parkolóház ideális helyen fekszik, megfizethető árakat kínál és kedvező szolgáltatásokat nyújt minden autósnak. Ha elege van a bizonytalanságból, abból, hogy sosem tudja, talál-e parkolóhelyet, milyen hosszú időbe fog telni a parkolás és pontosan milyen közel tud parkolni az úticéljához, akkor V. kerületi parkolóházunk jó döntés az Ön számára! Segítünk abban, hogy ne késsen el többet, ne kelljen rohannia, mert a parkolás miatt kifutott az időből és abban is, hogy a járműve biztonságban legyen.

Az V. kerületi parkolóházunk ügyfelei biztosak lehetnek abban, hogy minden alkalommal ugyanazt kapják tőlünk, amit elvárnak! Keressen minket bátran!


Részletek »

Budapesti parkolás a Franklin Házban!

A jogosítvány megléte alapvető és hasznos dolog, mert függetleníteni tudjuk magunkat a tömegközlekedéstől és a saját időbeosztásunk szerint tudunk utazni. Akinek jogosítványa van, az többnyire autóval is rendelkezik, de vannak olyanok is, akik inkább megkímélik magukat az olyan nehézségektől, mint amilyen a budapesti parkolás.

Valóban nem egyszerű a fővárosban mindenhol ugyanolyan kedvező körülmények között tárolni a járművünket, ha éppen nincsen rá szükségünk. A parkolók túlzsúfoltak, sok helyen drága a parkolási díj, a szabad helyekért tolakodni kell. A budapesti parkolást egy kis tájékozódással meg lehet oldani úgy is, hogy az előnyös legyen.

A Franklin Házban kedvező áron, igényes és biztonságos környezetben parkolhat az autójával. Ne tartsa vissza a  budapesti parkolás problémája, ismerje meg, hogy mit kínál az autótulajdonosoknak a Franklin Ház! Órákra, napokra is parkolhat nálunk vagy akár éves bérletre is beruházhat! A részletekről érdeklődjön a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén!


Részletek »

Fővárosi parkolás megbízhatóan azoknak is, akik nem ismerik ki magukat Budapesten!

Fővárosi parkolásA fővárosba sokan érkeznek vidékről egy új munka, egy új élet ígérete miatt. Aki nem járatos a fővárosi élet részleteiben, csak helyben szembesül azzal, hogy a közlekedés és a parkolás is körülményesebb, mint a vidéki városokban. A fővárosi parkolás pedig legendásan kiszámíthatatlan és nehézkes. Egy kis tájékozottsággal azonban ezt sem lehetetlen kivitelezni!

A Franklin Ház a megoldás azoknak, akik a fővárosi parkolás minden kellemetlenségétől szeretnék megóvni magukat, és persze a járművüket. A Franklin Ház központi fekvése ideális a környéken dolgozó vagy ügyet intéző autósoknak, de azoknak is, akik errefelé laknak, de nincs garázsuk és nem szeretnék az autót az utcán hagyni. A feltételek adottak a biztonságos parkoláshoz éjjel és nappal is.

fővárosi parkolás kedvező árakon és ideális körülmények között történik a Franklin Házban! Ha felkeltettük az érdeklődését, lépjen kapcsolatba velünk személyesen vagy pedig a megadott elérhetőségeink egyikén! Parkoljon úgy, hogy mindig biztosra megy!


Részletek »

Téli parkolás – fordítson kiemelt figyelmet autója biztonságára!

A téli parkolás több szempontból is veszélyesebb az autóra nézve, épp ezért fontos, hogy kiemelt figyelmet fordítsunk rá.

Az autólopások száma nem csökken, hiába az egyre intelligensebb védelmi módszerek és egyre nehezebben ellopható autók, hiszen a tolvajok lépést tartanak a technikai fejlődéssel. Mivel télen korán sötétedik, könnyebben rejtőzködhetnek, és álcázhatják a tevékenységüket, ezért ideális, ha az utca helyett egy őrzött parkolóházban parkolunk télen.

A másik veszély, ami fenyegetheti az autónkat a téli parkolás során, az utak szórása, illetve az utána maradó latyak. Ha az autó utcán parkol, a mellette elhaladó járművek felverhetik rá a sós levet, ami fokozottan korrozív hatású, és a karosszérialakatosok munkája nem olcsó; jobb elkerülni a rozsdát, és fedett helyen tárolni az autót.

Amennyiben biztonságos helyet keres a téli parkoláshoz, válasszon bennünket, kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!


Részletek »

Biztonságos parkolás télen is? Válassza parkolóházunkat!

ParkolóházA téli időszakban a parkoló autók ugyanúgy ki vannak téve különböző veszélyeknek, akárcsak a közlekedő gépjárművek. A tetőkről lezúduló nagy mennyiségű hó óriási károkat eredményezhet egy parkoló autón, de nem ritka az sem, hogy a hótakarításhoz használt robosztus gépek okoznak sérülést a szűk utcákon menve. Mindezek miatt érthető, hogy a járműtulajdonosoknak fontos, hogy biztonságos parkolóhelyet találjanak. Ha Ön Budapest belvárosában keres olyan parkolási lehetőséget, ahol nem érheti semmilyen sérülés az autóját, válassza parkolóházunkat!

Parkolóházunkban garantáljuk, hogy nem érhetik kellemetlen meglepetések a gépjárművével kapcsolatban. Fedett, zárt parkolóhelyet biztosítunk autójának, így nálunk nem érintkezhet az autó hóval vagy hótakarító berendezéssel. Parkolóházunkban hamar megtalálhatja az ideális parkolási lehetőséget, ezáltal rengeteg időt nyerhet.  

Válasszon bennünket a téli időszakban is! Amennyiben kérdései lennének szolgáltatásainkkal kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!


Részletek »

Tudja biztos helyen az autóját télen is, válassza V. kerületi parkolóházunkat!

V. kerületi parkolóházA téli hideg mindenkit megvisel: az embereket, az épületeket, és bizony az autókat is, sőt, talán ez utóbbiakat a leginkább. Az utak sózása beindítja a korróziót, amitől aztán csak igen nehezen lehet megszabadulni, és ez fokozódik, ha az utcán parkol, hiszen ilyenkor a többi autó által felvert hólével is meg kell birkóznia. A problémának két ellenszere van: a rendszeres, legalább havonta egyszeri alvázmosás, illetve a zárt helyen parkolás, ahol az utó megszáradhat. Ha szeretné megóvni az autóját, és a belvárosban parkolna, válassza V. kerületi parkolóházunkat!

 

V. kerületi parkolóházunkban ugyan nem található autómosó, ahol az alvázat is meg tudják tisztítani a rá rakódott sótól, a biztonságos parkolás feltételei azonban adottak. Ha nálunk parkol, biztos lehet benne, hogy az utója nem lesz kitéve további szennyeződéseknek, és az akkumulátornak sem lesz baja, Önnek pedig nem kell minden indulás előtt letakarítania a havat a szélvédőről.

 

Válassza Ön is V. kerületi parkolóházunkat, kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

 


Részletek »

Kerülje a stresszes parkolást!

parkolóházBosszantja a budapesti közlekedés? Akárhogy is próbálkozik, sehol nem talál üres parkolót a belvárosban? Kiszemelt egy szabad helyet, de az eredetileg két férőhelyes parkolót egy hatalmas jármű foglalja el?

 

Ne bosszankodjon tovább! Parkoljon zárt budapesti parkolóházban!

 

Mennyivel egyszerűbb lenne egy olyan helyen hagyni gépjárművét, ahol nem kell ilyen problémákkal foglalkoznia. A parkoló automaták pedig még inkább megnehezíthetik autója elhelyezésének folyamatát. Nem találja, elromlott, visszadobja az aprót? A végén pedig ellenőr után kell kajtatnia, hogy ne kapjon büntetést.

 

Parkoljon a Franklin Ház zárt parkolóházában, Budapesten! Nálunk garantáltan lesz mindig helye, és a biztonságos rendszernek köszönhetően gépjárművét is védelem alatt tudhatja! Egy kifejezetten parkolóházakhoz tervezett elektromos rendszer gondoskodik arról, hogy kocsija zárt garázsban, külön automatával működtetett tároló részben várja vissza Önt!

 

Ne hagyja, hogy a budapesti parkolás megnehezítse az életét, nap, mint nap. Vegye igénybe zárt parkolóházunkat! Korrekt árakat, és 100%-os biztonságot garantálunk, 0-24-ban!

 

Kérdésével keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!


Részletek »

Biztonságos parkolás Budapesten!

Biztonságos parkolás Budapesten!

Budapesten magas a gépjármű lopások száma, így nem mindegy, hová parkol az ember. Ha kint hagyja a nyílt utcán, az autó könnyű prédájává válik az autó tolvajoknak. Jó megoldás lehet a riasztó, de az se mindig megbízható, hiszen az emberek döntő többsége ki se tekint az ablakon, ha meghallja a fülsértő hangzavart.

 

Mi lehet a megoldás?

 

Hagyja gépjárművét teljes biztonságban zárt budapesti parkolóházban! Itt a védelem 100%-os, ezért nem kell attól félnie, hogy ellopják gépjárművét. Mi több: használata könnyű és egyszerű, s mégis a lehető legnagyobb biztonságot nyújtja Ön és autója számára.

 

A Franklin Ház Budapest legtöbb főútjáról elérhető, tehát a legforgalmasabb helyen, ahol lehetetlen a biztos parkolás. Ezért hasznos, ha betér budapesti zárt parkolóházunkba, ahol 200 garázsunk várja a parkolni vágyókat. Kifinomult, gépi vezérlésű rendszerünk teljesen megbízható és biztonságos, és minden garázshoz külön automata társul. Ennek segítségével helyezheti akár egész napra veszélymentes közegbe gépjárművét parkolóházunkba!

 

Ha megbízhatóság, akkor Franklin Ház Kft! Parkoljon nálunk, mi pedig a nap 24 órájában, kedvező áron garantáljuk autója biztonságát!


Részletek »

A fővárosi parkolás - 1. rész

parkolóház

Budapesten, fővárosunkban sokszor még egy rutinos autóvezetőnek is meggyűlik a baja a parkolással. Fontos megjegyezni, hogy a legtöbb európai fővárosnak gondja van a megfelelő, kényelmes parkolás biztosításával, Budapest tehát nincs egyedül ezzel a problémával.

Fővárosunkban általában reggel 8-tól este 6-ig kell kifizetni a parkolási díjat, ám például a

belvárosban, az V. kerület területén reggel 8-tól egészen este 8-ig lehet fizetni a díjat, ami a

legtöbb helyen korántsem olcsó mulatság. Igaz, szombaton, vasárnap, valamint ünnepnapokon díjmentes a fővárosi parkolás, ám vigyázzunk, mert ez sem minden parkolóhelyre érvényes, például a IX. kerületi Csarnok tér, illetve a Citadella területén még ilyenkor is csak fizetős parkolót találunk.

Az ilyen területeken azon túl, hogy fizetnünk kell, lehet, hogy nem is találunk helyet, csak sokkal messzebb, így gyalogolhatunk, és hamarabb vissza is kell majd indulnunk, nehogy lejárjon a jegyünk.

Cégünk, a Franklin-ház szeretné az Ön számára is kényelmessé tenni a fővárosi parkolás

nehézségeit. Ha nálunk parkol, elkerülheti a kényelmetlen keresgélést a helyek után, és a felesleges idegeskedést!


Részletek »

Zárt vagy nyitott parkoló?

Zárt vagy nyitott parkoló?

Ma már nem könnyű eldönteni, hova helyezzük autónkat. Sok mindenre kell odafigyelni: a tolvajokra, az időjárásra, a forgalomra, az elhelyezkedésre. Nézzük, miért is érdemes zárt fővárosi parkolóházban elhelyeznie gépjárművét!

 

Volt autó, nincs autó!

 

Ma már nemcsak a technika lett innovatívabb, de sajnos az autó tolvajok módszerei is sokkal eredményesebbek. Nem könnyű védekezni ellenük, hiszen sokszor a nyílt utcán is könnyű dolguk van a bűnözőknek. Budapesten sokkal nehezebb megoldani a biztonságot, hiszen itt rendkívül nagy a gépkocsi lopások száma az ország többi településéhez képest. Egy zárt budapesti parkolóházban azonban nem kell semmitől sem tartania. Nálunk saját garázs várja a gépkocsivezetőket, amelyen belül egy modern automata rendszer külön tároló részben helyezi el az autót.

 

Jég, vihar, gépkocsi javíttatás!

 

Az időjárás viszontagságai is megnehezíthetik a parkolást. Egy hirtelen támadt jégeső, vagy egy nagyobb vihar könnyen kárt tehet autójában. A budapesti forgalmas utcákon ráadásul sok a nagyobb fa, amelynek ágai egy jókora széllökés hatására autója szélvédőjén köthetnek ki. A zárt parkolóházban azonban ettől nem kell tartania, hiszen a biztonságos vastag falak, és a garázs megvédik kocsiját.

 

A forgalom viszontagságai!

 

Tanulóvezetők, figyelmetlen autósok, ügyetlenül parkoló gépkocsivezetők? Ha nem vigyáz, a budapesti belvárosi forgalom miatt gyorsan autószervizben találja magát! Ha nem szeretne kellemetlen helyzetbe kerülni, és pénztárcáját is kímélni akarja, parkoljon a Franklin Ház Kft. parkolóházában!

 

Ha bármilyen kérdése van, keressen minket elérhetőségeinken!


Részletek »

Irodaházra van szüksége? Tekintse meg ajánlatunkat!

További kérdés esetén keressen minket elérhetőségeinken!

Kapcsolat

Azonnali elérhetőség