Facebook hu | en

Kapcsolat

  • Franklin Ház Kft.
  • Telefon: +36 (1) 328 0960
  • E-mail: info@franklinhaz.hu
  • 1053 Budapest, Reáltanoda u. 5.
  •  
  • Nyitva tartás: 00:00-24:00
Bankkártyával is fizethet!
Buddha Bár Hotel
Astoria Hotel
Focus Point Apartment
Gerlóczy
Kárpátia étterem
Katona József színház
Mátyás Pince
BOC logo

Parkolóház

Parkolóház
Nem tudja hol parkoljon autójával? Parkoljon nálunk biztonságban!

Parkoljon az V. kerületben, majd váltson tömegközlekedésre!

Az autósoknak mostanság nap, mint nap meggyűlik a bajuk a budapesti közlekedéssel. Folyamatosan útépítésekbe, javításokba lehet botlani, így, ha az ember gépjárművel szeretne eljutni a város egyik távolra eső pontjára, igazi kihívással állhat szembe. Ha Ön nem szeretné már a reggelét idegeskedéssel kezdeni, alternatív útvonalak keresése helyett parkoljon az V. kerületben autójával majd váltson tömegközlekedésre!

Az V. kerületi parkolást illetően nem kell aggódnia, ugyanis parkolóházunk tökéletes körülményeket biztosít ehhez. Mivel központi helyen vagyunk, tőlünk nem messze számos olyan tömegközeledési járat indul, amivel sokkal könnyebben átérhet a város másik pontjára, mintha autóját választaná az utazáshoz. A buszsávnak és a metróknak, villamosoknak köszönhetően rengeteg időt és energiát megspórolhat, ráadásul autója sem fogyasztja intenzíven a benzint a dugóban történő várakozás miatt.

Az V. kerületi parkolásról az emberek az esetek többségében, negatívan nyilatkoznak, hiszen ez Budapest egyik legforgalmasabb, legnyüzsgőbb kerülete. Ha parkolóházunkat választja, teljesen más véleménnyel lesz erről! Ha előzetesen kérdései lennének szolgáltatásainkkal kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

 

Hogy is működik? - Rövid bemutató videó

Fővárosi parkolás egyszerűen: válassza parkolóházunkat!

fővárosi parkolásAkik az utóbbi időben próbáltak Budapest belvárosában parkolóhelyet találni, tisztában vannak azzal, hogy ez közel sem egyszerű feladat. Az állandó építkezések és útfelújítások folyamatosan nehezítik az autósok helyzetét, arról nem is beszélve, hogy a parkolási díj egyes területeken rendkívül magas, és a kifizetett összeg még csak nem is garantálja a gépjármű biztonságát. Általában hosszú percek telnek el azzal, hogy az autós meglelje a tökéletes parkolóhelyet, lehetőleg biztonságos területen. Ha Ön megelégelte ezeket a kellemetlenségeket, és csak a valóban biztonságos parkolásért fizetne, válassza parkolóházunkat!

Ha bennünket választ, garantáljuk, hogy teljesen megváltozik a véleménye a fővárosi parkolásról. Nálunk a kifizetett díjért cserébe biztonságos helyen hagyhatja az autóját, így visszatérve semmilyen váratlan meglepetés nem fogja érni. A fővárosi parkolás nálunk egyáltalán nem bonyolult és hosszadalmas, parkolóházunkban rövid időn belül megtalálja a tökéletes helyet az autójának.

Tapasztalja meg a pozitívumokat a fővárosi parkolással kapcsolatban, és ehhez válasszon bennünket! Ha kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Automata garázsunk

A Budapest, Reáltanoda u. 5. alatti parkolóház esetében egy automatikus parkoló rendszer gondoskodik a beparkolni kívánó gépkocsik helytakarékos és rendkívül biztonságos elhelyezéséről. A Parksafe 580 egy központi vertikális szállítóegységes parkoló rendszer, ahol a felvonótól jobbra és balra helyezkednek el a tároló rekeszek. A parkoló rendszer 4 külön berendezésből áll, összesen 200 gépkocsi parkolásához. Minden egyes berendezéshez tartozik 1 átadó kabin és 1 integrált forgatószerkezetes vertikális szállítóegység. Az egyes berendezések szállítástechnikai szempontból nincsenek egymással összekapcsolva. A 4 egyedi berendezést azonban a vezérlés mint egy teljesen automatikus parkoló rendszert veszi figyelembe és kezeli. Minden egyes berendezésben 50 parkolóhely található, amelyből 18 hely 2 m magas járművek, 32 hely pedig 1,65 m magas gépkocsik számra van fenntartva. A járművek egy előre elkészített tálcára hajtanak be. A gépkocsikat azok érintése nélkül a vertikális szállítóegység jobbra és balra polcokra helyezi be. Bal oldalt ehhez 1 parkoló sor, a vertikális szállítóegységtől jobbra pedig 3 parkoló sor található. Berendezésenként 2 többlet üres parkolóhely teszi lehetővé, hogy a járműveket át lehessen rendezni, és ezáltal hozzáférhetővé váljanak a hátsó parkoló sorok. Az épület iroda frontja mögött, azzal egybeépített parkolóházban a négy darab átadó kabin egy sorompóval és jegykiadó készülékkel ellátott külön behajtó sávon át érhető e A kihajtás egy külön kihajtó sávon keresztül történik, amelyet sorompóval és jegyátvevő készülékkel szereltek fel. A behajtóban magasság ellenőrzés van felszerelve, amely felismeri, hogy a beérkező járművet magas, vagy alacsony parkoló szintre kell beraktározni. Kerékpáros vendégeinket 12 ingyenesen igénybe vehető tárolóhellyel várjuk.

Kezdő autós? Intézze nálunk a budapesti parkolást!

Egy saját autó nagy mértékben megkönnyíti a hétköznapokat, és segít abban, hogy ott és akkor legyünk, amikor kell. Egy, az autózásban még kezdő személyt bizony sok meglepetés érheti. Szembesülnie kell például azzal, hogy hiába ér valahová gyorsabban és kényelmesebben, a parkolóhely keresés keresztül húzhatja a számításait.

 

A budapesti parkolás is ilyen kihívásokkal jár, de erre is van megoldás! Kezdő autósként érdemes egy megbízható helyet találni, és ahhoz ragaszkodni. Ennek köszönhetően a budapesti parkolás is sokkal kiszámíthatóbb lehet.

 

A Franklin Ház egyike azoknak a fővárosi parkolóházaknak, amiket minden autósnak érdemes megismernie. Kedvező árakkal, kihagyhatatlan kedvezményekkel, biztonságos, őrzött parkolóval várjuk ügyfeleinket. Ha a belvárosban hagyná autóját, és szeretne biztonságos, kiszámítható parkolóhelyet találni, várja a Franklin Ház! Lépjen velünk kapcsolatba a weboldalunkon megtalálható elérhetőségek egyikén, és ismerje meg, miért annyira előnyös nálunk intézni a budapesti parkolást!

Budapesti parkolóházunkban sértetlen marad az autója!

Budapesti parkolóházA legtöbb autótulajdonos féltve óvja járművét, ápolja, karbantartja, vigyázza a sérülésektől. Egy javítás, illetve az esztétikai hibák eltüntetése nem olcsó dolog, ahogy  a karosszéria fényezése sem. Ha Ön nem szeretne a kelleténél többet költeni az autója fenntartására, vigyáznia kell rá. Ennek érdekében alaposan válogassa meg, hogy hol parkol! Budapesti parkolóházunk ideális választás mindazoknak, akik a fedett parkolókat preferálják. Megbízható védelmet biztosít az autó karosszériájának, hiszen óvja a napfénytől, madaraktól és a vandáloktól is.

Budapesti parkolóházunk szigorúan őrzött, fedett parkoló, ahol nincs alkalma idegeneknek megrongálni az autót, így megéri a parkolás díját kifizetni minden alkalommal. Azzal a tudattal érkezhet meg autójához, hogy ugyanolyan állapotban kapja vissza, ahogy leparkolta.

Lépjen kapcsolatba budapesti parkolóházunkkal a honlapunkon található elérhetőségeinken, és legyen elégedett ügyfeleink egyike!

Vidékről érkezik? Találja meg autója helyét budapesti parkolóházunkban!

Budapesti parkolóház

Azoknak az embereknek, akik vidékről érkeznek autóval a fővárosba, nemcsak a közlekedés jelent problémát, hanem az is, hogy megfelelő parkolóhelyet találjanak. Mostanság számtalan átépítésbe, útfelújításba lehet belefutni a fővárosban, ez az állapot pedig tovább nehezíti nemcsak a vidékről érkezők helyzetét, hanem a budapestiekét is. Ha Ön is vidékről érkezik, és nem ismeri ki magát annyira a megfelelő parkolást illetően, válassza budapesti parkolóházunkat!

 

Budapesti parkolóházunkkal minden szempontból előnyökre tehet szert. Egyrészt olyan központi helyen, a belváros szívében található, hogy véletlenül sem keveredhet el, miközben hozzánk szeretne megérkezni, másrészt a központi hely olyan szempontból is kedvező, hogy budapesti parkolóházunktól a főváros bármelyik pontjába eljuthat könnyedén tömegközlekedéssel, így, ha szeretné elkerülni a mostanság sokat emlegetett fővárosi káoszt, vagy nem akarja az idejét biztonságos parkolóhely keresésével tölteni, válasszon bennünket!

 

Ha előzetesen kérdései lennének budapesti parkolóházunkkal kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

Nem talál megfelelő parkolóhelyet a belvárosban? Döntsön V. kerületi parkolóházunk mellett!

parkolóház

Mostanság a belvárosban uralkodó állapotok hatalmas bosszúságot okoznak az autósoknak. A közlekedés és a parkolás is igazi kihívás, hiszen egymást érik az építkezések és az útlezárások, így jelentős időt és energiát emészt fel csak az, hogy az ember eljusson az úti céljához. Ha Ön is megelégelte a belvárosra jellemző állapotokat, és legalább a parkolást szeretné stresszmentesen megoldani, parkoljon az V. kerületben található parkolóházunkban!

Parkolóházunk az V. kerületben, a belváros szívében található, ahonnan idegeskedés nélkül, akár tömegközlekedéssel is eljuthat az úti céljához. Nem érdemes harcolnia a mostanában kialakult állapotokkal az utakon, ugyanis a stressz miatt közúti balesetet is okozhat. Az idegeskedés, ami az autóvezetéssel és a parkolóhely keresésével jár, elvonja a figyelmét a vezetésről, így könnyen megtörténhet a baj, ezáltal pedig végképp nem fog tudni eljutni az úti céljához.

Parkoljon az V. kerületben kényelmesen, ehhez válassza biztonságos, könnyen megközelíthető parkolóházunkat! Ha a szolgáltatásainkkal kapcsolatban kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!

Autóvédelem felsőfokon

Az utcán hagyott autók megannyi veszélynek vannak kitéve. Előzze meg a bosszankodást és az anyagi károkat, és válassza a Franklin parkolóház nyújtotta biztonságot!

 

Autókat - a technika fejlődésével párhuzamosan - egyre könnyebben lopnak napjainkban, hiszen egy képzett autó tolvajnak egy régi típusú autó zárjának feltörése gyerekjáték, de az igazán profi rablók még az újakkal is megbirkóznak. Parkolóházunk kifogástalan biztonsági felszereltséggel van ellátva, így nem kell attól tartania, hogy programja után csak az üres parkolóhely várja majd!

 

A tolvajokon túl veszélyforrást jelenthetnek a gépjárművekre a parkolási technikájukkal kevésbé dicsekedő, vagy tanuló vezetők is, valamint az időjárás viszontagságai sem kedveznek - sem a jégeső, sem a szélvihar által levert ágak nem kímélik a gépkocsikat, és komoly karcolásokat, horpadásokat hagyhatnak maguk után.

 

A Franklin parkolóház védelmet nyújt járművének! Ne késlekedjen hát, és ne várja meg, míg baj történik! Bízza autóját a Franklin parkolóházra!

Kerülje el a büntetőcédulákat velünk!

parkolóházAz autó szélvédőjére kihelyezett jellegzetes kis piros csomagok soha nem jelentenek jót, bosszúság és pénzbírság jár a nyomukban. Mindenki igyekszik elkerülni ezeket a büntetőcédulákat, de valljuk be, nem mindig sikerül.


A fővárosi parkolás során különösen nehéz gyorsan, jó parkolóhelyet találni, és talán még nehezebb elkerülni a büntetéseket. Vessen véget ennek, és válasszon olyan parkolóhelyet, amiben nem kell csalódnia, és amire mindig számíthat! V. kerületi parkolóházunk pontosan ilyen!

 

Ha minket választ, garantáljuk, hogy végleg vége a hosszú percekig tartó céltalan keringésnek, a bosszankodásnak és a késéseknek. Vége az idegeskedésnek és az aggódásnak, hogy vajon nem büntették-e meg, nem törték-e fel az autót.

 

Parkoljon nálunk a belváros szívében, legyen Ön is visszatérő és elégedett vendégeink egyike! Felejtse el örökre a rossz emlékű, piros csomagban érkező parkoló cédulákat, válassza helyette a kiszámíthatóságot és a biztonságot! Parkoljon V. kerületi parkolóházunkban!

Budapesti parkolás egyszerűbben!

parkolóházA parkolással sokaknak meggyűlik a baja - nem csupán gyakorlat és tapasztalat kérdése biztonságosan és könnyedén leparkolni az autót egy üres parkolóhelyre. Sokszor a körülmények is próbára teszik az autós türelmét, kitartását.

 

Nem elég, hogy a fővárosi parkolás már önmagában kihívást jelent az autósok számára, a helyhiány és a zsúfoltság mellett még sok egyéb tényezővel is meg kell küzdenie annak, aki az V. kerületben szeretné hagyni az autóját.

 

Sok esetben nincs hely, de ha mégis van, előfordulhat, hogy egy valószínűtlenül aprócska helyre kell bekormányozni a járművet, ami gyakorlatlan sofőr esetén karcolásokkal, sérülésekkel járhat, és ezt sokszor a szomszéd autó sem ússza meg. A másik nagy ellenség az időjárás. Aki próbált már télen egy talpalatnyi helyre beparkolni a csúszós aszfalton, tudja, miről beszélünk. Továbbá az V. kerületben sokan vannak az esti órákban is az utcákon, így bárki kárt tehet az autóban, akár vétlenül is.

 

A Franklin Házban mindez a múlté. Tágas, világos parkolóház, automatikusan vezérelt rendszerrel, ahol biztonságosan és könnyen parkolhat az V. kerületben minden nap!

 

Parkoljon rendszeresen V. kerületi parkolóházunkban, és élvezze a kényelmes parkolás minden előnyét!

Az V. kerület autóban ülve

Az ötödik kerület fővárosunk egyik sziporkázó ékköve. Ha az Országház és a Bazilika nem volna elég önmagában is, látnivalói közt ott van még a Katona József színház, a Néprajzi Múzeum, a Minőségi Magyar Borok Háza, a Budapest Kiállítóterem, és sorolhatnánk még, nem beszélve a megannyi vásárlási és szórakozási lehetőségről.

 

Most képzeljük el mindezt egy szélvédőn keresztül, a dugóban araszolva, esetleg értékes perceket vagy órákat töltve parkolóhely kereséssel. Melyikünk napjára ne nyomná rá a bélyegét a bosszúság, amit értékes időnk és energiánk vesztegetésével arra pazarolunk, hogy autónkat leparkolhassuk?

 

Csupán egy dolog áll fordított arányosságban a kikapcsolódási lehetőségekkel – a parkolóhelyek száma, különösen csúcsidőben. Ha találunk is egyet, az összeg, amit kifizetünk érte nem biztos, hogy olyan biztonsággal jár együtt, hogy nyugodt szívvel magára hagyjuk a gépjárművünket.

 

A Franklin parkolóház a belváros szívében 9 emeleten 200 fedett parkolóhellyel várja Önt, ha igazán számít, hogy biztonságban tudhassa autóját, ráadásul kedvező áron! Legyen kellemes napja, a többit bízza a Franklin parkolóházra!

Bízza profikra a belvárosi parkolást!

Bízza profikra a belvárosi parkolást!Fordult már elő Önnel, hogy partnere egy meghitt kávézás közben újra és újra órájára pillantott? Esetleg orvosi rendelőben a vártnál hosszabbra nyúlt a várakozási idő, odakinn pedig eleredt az eső?

 

Ha egy ilyen után nap után még egy parkolási bírságot is talál szélvédőjén, akkor joggal érezheti, hogy ez nem az Ön napja. Ki ne nézegette volna már telefonját vagy óráját, attól tartva, hogy lejár parkolójegye? A legfinomabb vacsorát is tönkre teheti az aggódás, hogy autója vajon biztonságban van-e az időjárástól, a tolvajoktól vagy vandáloktól.

 

Előzze meg a stresszt és hagyja autóját a legjobb kezekben, védve az időjárás viszontagságaitól és egyéb veszélyektől? A Franklin Háznál biztonságosabb helyet keresve sem találhatna autójának! Miért idegeskedne a meghitt percekben, miért hagyná, hogy egy bírság megkeserítse a napját? Nyugodtan intézheti bevásárlását, a sétáló utcákon barangolva, vagy beülhet egy teázóba felmelegedni, miközben profik vigyáznak autójára egy tökéletesen felszerelt, modern parkolóházban.

 

Ha ez sem lenne elég, tekintse meg árlistánkat, hiszen mindezt a biztonságot kedvező áron nyújtjuk Önnek! Válassza a stresszmentes parkolást, válassza a Franklin parkolóházat!

Parkolás Budapesten, télen?

A parkolás Budapesten sosem egyszerű feladat, a város nagy részén mindig nehéz helyet találni, ami ráadásul a legkevésbé sem nevezhető biztonságosnak. Télen csak rosszabbodik a helyzet az időjárási viszontagságok következtében.

 

Itt a november, egyre hidegebbek az éjszakák és a nappalok. Már valószínűleg nem kell sokat várni, és arra ébredünk, hogy aki az utcán parkolt, bizony az autóról való hó eltakarítással és jégkaparással kezdheti a napot. És sajnos itt még nincs vége a megpróbáltatásoknak, hiszen az utak is csúszósakká válnak, sokkal nehezebb ilyenkor parkolni. Minderre megoldást kínál V. kerületi parkolóházunk!

 

Budapesti parkolóházunk fedett, ezzel megfelelő védelmet nyújt autójának a téli időjárás viszontagságaitól, elkerülheti a hideg reggelek okozta kellemetlenségeket. Mi gondolunk a biztonságra is, ezért folyamatos védelmet biztosítunk autójának a lopás ellen is!

 

Fővárosi parkoláshoz válassza a kényelmet és a biztonságot, válassza a Franklin Parkolóházat!

Biztonságos parkolás az ünnepek alatt is?

Biztonságos parkolás az ünnepek alatt is?Vészesen közelegnek az ünnepek, így aktuálissá válik a téma, hogy utazás esetén hol hagyjuk gépjárművünket. A legtöbb parkolóháznak van megőrzési szolgáltatása, azonban ezek többségében nyitott térrel rendelkeznek, és a gépjárművek könnyedén elérhetőek mások számára is, így sok eshetőség felmerül, mint a véletlen baleset, karcolás vagy törés, és az esetleges lopás is. Ha autónk nélkül utazunk el néhány napra kikapcsolódni, és megbízható parkolóházat keresünk gépjárművünk számára, érdemes olyan szolgáltatást választani, ahol modern rendszer működik.

 

Parkolóházunk egyedi kialakításának köszönhetően senki sem férhet hozzá gépjárművéhez, mely csakis az Ön parkolójegye által válik elérhetővé! Bérleteink segítségével hosszabb távra is kedvező áron bízhatja tulajdonát parkolóházunkra!

 

Ha Ön is olyan megbízható, biztonságos és modern budapesti parkolóházat keres, ahol nyugodt szívvel hagyhatja gépjárművét az ünnepek alkalmával, forduljon hozzánk bizalommal! Részletekért keressen minket elérhetőségeinken!

Béreljen állandó parkolóhelyet cége alkalmazottainak!

Béreljen állandó parkolóhelyet cége alkalmazottainak!Budapest belvárosában rengeteg cég, vállalat bérel, vagy vásárol magának irodaépületet. Az építészetileg és infrastrukturálisan is vonzó belváros lüktető életével ideális munkakörnyezet, leszámítva az autóval való megközelítést és az V. kerületi parkolás megoldását.

 

A gyakorlott autóvezetők tudják, hogy bizonyos időszakokban a belváros egyes helyszínei szinte megközelíthetetlenek, gyakoriak a balesetek, forgalmi fennakadások, dugók, az irodák előtt meg sokszor nem lehet parkolni, ilyen esetekben pedig hosszú idő telhet el azzal, hogy a közelben alkalmas parkolóhelyet találjunk. Az egész procedúra vége pedig késés, idegeskedés, stressz.

 

Ha Ön munkáltatóként szeretné megkímélni alkalmazottait a parkolással járó problémák kellemetlenségeitől, akkor béreljen helyet parkolóházunkban! Az V. kerületi parkolás legjobb alternatíváját nyújtjuk Önnek, modern parkolást segítő rendszerrel, kiváló biztonsági megfigyeléssel és kerékpártartó hellyel! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

Parkolás hétvégén a belvárosban? Lehetséges!

Parkolás hétvégén a belvárosban? Lehetséges!A belvárosban parkolni néha szinte lehetetlen vállalkozásnak tűnik. Csúcsidőben pedig katasztrofálisan tele vannak a parkolók, ezért egyre több időt vesz el a parkolóhely vadászat. A belvárosi parkolás pedig sokszor megkerülhetetlen feladat. Arra jár, ha a környéken dolgozik, a belső kerületek valamelyikében akad elintéznivalója vagy egyszerűen csak kikapcsolódni érkezik a belvárosba.

 

Hétvégi parkoláshoz szeretne végre találni ideális megoldást, amit hosszú távon tudna igénybe venni? A válasz a kérdésre nem más, mint V. kerületi parkolóházunk! Nem csupán hétköznap nyújtunk megbízható szolgáltatást az autósok számára, de hétvégén is várjuk azokat, akik a kiemelkedő minőséget részesítik előnyben akkor is, ha parkolásról van szó.

 

Ahelyett, hogy reménytelenül keringene az utcákon üres parkolóhelyet keresve, vagy az időjárásnak kiszolgáltatva hagyná az utcán autóját, válassza V. kerületi parkolóházunkat! Automata parkoló, őrzött autók, kedvező árak és biztonság hétvégi parkolás esetén is!

Vásároljon éjszakai parkolóbérletet!

Vásároljon éjszakai parkolóbérletet!A városi parkolás sok esetben nagyon nehezen megoldható. Megesik, hogy a lakástól csak nagyon messze tudunk parkolni, és ilyenkor a gépjármű is kevésbé van biztonságban, valamint kényelmetlen a sok gyaloglás az autó és az otthon között. A városi parkolás leginkább a délutáni, esti időszakokban a legnehezebb, amikor a legtöbb ember hazaér.

Ha könnyen és gyorsan szeretne parkolóhelyet találni az esti, éjszakai órákra, valamint szeretné biztonságban tudni autóját, akkor érdemes egy őrzött parkolóházat felkeresnie. Válassza a FranklinHáz parkolóházat!

 

Ha az ötödik kerületben él, vagy estére itt parkolja le kocsiját, jöjjön el hozzánk! Nálunk biztonságban tudhatja éjszaka járművét, továbbá ha éjszakai bérletet vásárol, akkor biztosan mindig talál helyet magának!

 

Vásároljon éjszakai bérletet a kényelmes és biztonságos parkolás érdekében, hiszen igen kedvező árakkal várjuk érdeklődőinket! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a részletekért, ne feledje, nálunk megéri parkolni!

Mostantól este sem jelenthet gondot a parkolás!

Mostantól este sem jelenthet gondot a parkolás!Ha Ön is gyakran közlekedik autóval, minden bizonnyal nem kell bemutatni azt a frusztráló érzést, amit az éjszakai parkolás kérdésköre okoz. Főleg Budapesten tölthetünk el kellemetlenül sok időt parkolóhely keresésével, hiszen a fővárosban még nappal is nagyon nehéz helyet találni.

A fővárosi parkolás problémájának megoldására a legjobb, ha talál egy megbízható, igényes parkolóházat, melyhez aztán bármikor visszatérhet. Egy ilyen létesítmény hatalmas méreteinek köszönhetően rendkívül sok gépjármű éjszakai tárolására képes. Így nem kell félnünk attól, hogy nem találunk helyet: legyen szó kora estéről vagy késő éjszakáról, garantáltan marad számunkra megfelelő parkolóhely.

Egy igényes parkolóházban profi, modern biztonsági rendszert alkalmaznak, így nem kell félnünk attól, hogy gépjárművünk illetéktelenek kezébe kerül, vagy esetleg megrongálódik.

Önnek is gondot okoz az éjszakai parkolás Budapesten? Keresse fel cégünk, a Franklin Ház igényes, modern és makulátlanul tiszta létesítményét, amely az egyik legjobb parkolóház az V. kerületben!

Belvárosi parkolás egyszerűen, stresszmentesen!

Belvárosi parkolás egyszerűen, stresszmentesen!Hétköznap szinte képtelenség Budapest belvárosában megfelelő parkolóhelyet találni, már korán reggel megtelnek az üres helyek, így, ha például délelőtti, megbeszélt időpontra igyekszünk egy fontos üzleti ügyben, vagy állásinterjú miatt, értékes perceket veszíthetünk azzal, hogy parkolóhelyet keresünk.

Kerülje el a belvárosi parkolás okozta stresszt! Parkolóházunkat Budapest szívében, az ötödik kerületben találhatja, garantáljuk, hogy nálunk mindig talál szabad parkolóhelyet! Tisztában vagyunk napjaink közterületi parkolási díjaival, ami nincsen egyensúlyban az adott terület biztonsági feltételeivel, emiatt gépjárműve veszélyes külső hatásoknak is ki van téve, például letörhetik visszapillantót, vagy feltörhetik autót. Fővárosi parkolóházunk egyik legfontosabb tényezője a biztonság, ezért teljeskörű védelmet nyújtunk gépjárműve számára!

Többé nem kell tartania a tolvajoktól, vagy a kezdő autóvezetők parkolási technikájától, budapesti parkolóházunkban megőrizzük autója épségét!

Éjszakai műszak? Parkoljon biztonságban!

Éjszakai műszak? Parkoljon biztonságban!A munka mindannyiunk hétköznapjainak része, csupán abban van különbség, hogy mit, mikor és hol dolgozunk. A körülmények igen eltérőek, hiszen vannak, akik éjszakai műszakban dolgoznak, eltérően a nagy többségtől! Az éjszakai műszak másfajta kihívásokat tartogat, mint a nappali, de abban talán nem különbözik, hogy sokaknak ilyenkor is szüksége van parkolóhelyre!

 

A Franklin ház parkolóháza személyre szabott szolgáltatásokkal igyekszik minden ügyfelének igényeit maximálisan kielégíteni, így például éjszakára szóló havi bérletet is kínálunk azoknak, akik igénylik! Ideális választás, ha éjszakánként a belvárosban parkolná le autóját, de akkor is, ha éppen ilyenkor indul munkába és szeretné biztonságban tudni járművét! Az egyszerű, gyors és problémamentes belvárosi parkoláshoz érdemes minket választani, hiszen időt és pénzt is spórolhat, nem beszélve a lelki békéről!

 

Ismerje meg a Franklin ház parkolóház ajánlatait fővárosi parkoláshoz, és parkoljon nálunk éjszaka is biztonságosan!

A biztos megoldásokat kedveli? – Válassza parkolóházunkat!

A biztos megoldásokat kedveli? – Válassza parkolóházunkat!Aki rendszeresen jár Budapest belvárosában, tisztában van azzal, hogy igazi kihívást jelent biztonságos parkolóhelyet találni, ezért a többség inkább külvárosi részen parkol, majd tömegközlekedéssel közelíti meg úticélját. Sajnos azonban ez nem mindig megoldás, ugyanis vannak olyan helyzetek, mikor az ember késésben van és egyszerűen már nem jut idő arra, hogy busszal és metróval is utazzon.

Ha megelégelte a parkolóhely keresésével járó stresszt, és mellőzné a tömegközlekedést, menjen biztosra, és válassza 5. kerületi parkolóházunkat! A hely közvetlenül a belváros szívében található, ennek köszönhetően pár perc alatt megközelíthető számos fontosabb létesítmény, így elfelejtheti a plusz utazási időt a tömegközlekedési eszközökön.

Parkolóházunkat azoknak ajánljuk, akik kedvelik a kiszámíthatóságot az élet minden területén, és nem szeretnék a hétköznapokat bosszankodással tölteni, ami a parkolóhely keresését illeti.
Bárhová is igyekszik, vegye igénybe bátran 5. kerületi parkolóházunkat! Garantáljuk, hogy döntését nem fogja megbánni!

Budapesti parkolás: télen is biztonságban!

Budapesti parkolás: télen is biztonságban!A fővárosi parkolás számos buktatót rejt magában, persze csak akkor, ha egy autós nem ismeri a legkedvezőbb lehetőségeket. Ebben az esetben folytonos keringéssel, változó árakkal, megbízhatatlan őrzéssel jár. Ugye Ön sem szeretne az idejéből a kelleténél többet pazarolni parkolásra, de fontos, hogy autóját biztonságban tudhassa, lehetőleg kedvező áron?

 

A budapesti parkolás télen még több problémával jár, hiszen számításba kell venni a csúszós utakat, a jeget, havat és a hideget is. Ebben az időszakban a huzamosabb ideig tartó mínuszok nem igazán kedveznek az autó kondíciójának, hiszen jégvirágos ablakok, megkínzott akkumulátor, hideg utastér, latyakos gumiabroncsok maradnak utánuk. Érdemes fedett parkolóházban állandó helyet találni és biztonságosan parkolni télen is! Ön talált már ilyen parkolóházat a belvárosban? Ha még nem, ideje, hogy megismerje a Franklin Házat!

 

Keresse a Franklin Házat bizalommal, legyen Ön is elégedett ügyfeleink egyike és parkoljon az 5. kerületben, a téli időszakban is!

Hótakarítás helyett parkolóház!

Hótakarítás helyett parkolóház!Annak, akinek autója van, és az utcán parkol, nem feltétlenül okoz örömöt a hóesés. Egy hideg téli reggelen arra kelni, hogy fél órán át kell takarítani az éjszaka lehullott havat az autóról, nagyon lelombozó tud lenni. Ez nem csak időigényes művelet, hanem igen fárasztó is, és könnyen megfázik közben az ember. Mindezek elkerülése érdekében érdemes zárt helyen parkolni.

Parkolóházunk tökéletes védelmet biztosít autójának nem csak a lopás és rongálás ellen, hanem az időjárás viszontagságai ellen is. Egy teljes mértékben zárt épületről van szó, így véd a leeső hó és az ezzel járó reggeli huzavona ellen is. A parkolóház használatának az időjárás elleni védelmen kívül is számos előnye van, érdemes ezt a lehetőséget választani, ha maximális biztonságot szeretne.

Forduljon hozzánk bizalommal, parkoljon nálunk biztonságban, mindentől védve autóját! Parkolóházunk automatikus parkoló rendszerrel működik, így teljes körű szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek. A használattal kapcsolatos bővebb információért keresse fel bátran munkatársainkat!

Stresszmentes parkolás a fővárosban? Budapesti parkolóházunk a válasz!

Stresszmentes parkolás a fővárosban? Budapesti parkolóházunk a válasz! Gyakran jár Budapest belvárosában autóval, és szinte minden alkalommal bosszankodik a parkolás miatt? Megelégelte a percekig tartó parkolóhely keresést? Szeretné a nap bármely órájában biztonságban tudni gépjárművét? Ha a kérdésekre igennel felelt, van Önnek egy jó hírünk, ugyanis budapesti parkolóházunkkal a felmerülő problémák egy csapásra megszüntethetők!

 

Budapesti parkolóházunk a belváros szívében található, központi, könnyen megközelíthető helyen, ebből kifolyólag ideális kiindulási ponttá is válhat a helyszín, hiszen parkolóházunktól tömegközlekedéssel könnyedén eljuthat bárhová.

 

A legtöbb ember a fővárosi köztéri parkolódíjakból kiindulva azt gondolná, hogy egy ennyire kedvező feltételekkel bíró szolgáltatást csakis magas díjakért cserébe vehet igénybe. Valójában budapesti parkolóházunkat rendkívül kedvező áron használhatja, ráadásul a parkolódíjért cserébe teljes körű szolgáltatást, maximális biztonságot nyújtunk.

 

Válassza a stresszmentes parkolást! Ha további kérdése lenne, bátran vegye fel a kapcsolatot budapesti parkolóházunk ügyfélszolgálati munkatársaival!

Parkolás az 5. kerületben? Velünk nem lehetetlen!

Parkolás az 5. kerületben? Velünk nem lehetetlen!Budapesten vezetni nem olyan, mint más, vidéki városokban, és a fővárosi parkolás sem olyan, mint máshol. Mindkettő valóságos művészet, amit ki kell tapasztalni, amit be kell gyakorolni, különben az embert rengeteg csalódás és kudarc érheti.

 

Érdemes egy megbízható parkolóházat kiszemelni és megismerni Budapesten, mert a későbbiekben jól fog jönni. Az 5. kerületi parkolás a belvárosi elhelyezkedésnek köszönhetően cseppet sem egyszerű, de könnyebbé tehetjük, ha az utca helyett inkább parkolóházban tároljuk járművünket. A parkolóház olyan biztos pontot ad, mely jelentősen megkönnyíti a mindennapi közlekedést a fővárosban.

 

Keressen minket bizalommal, és engedje, hogy az 5. kerületi parkolásról mi gondoskodjunk! Helyezze a Franklin Ház oltalmába autóját, hogy az télen-nyáron, hétköznap vagy hétvégén, éjszaka vagy nappal, fagyban vagy tűző napsütésben is biztonságban legyen! Ha ránk bízza az autót, nem kell parkolóhelyet keresnie, nem kell parkolóhelyért harcolnia, nem kell aggódnia vagy idegeskednie.

 

Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, ha szeretne többet megtudni az 5. kerüli parkolás legegyszerűbb megoldásáról!

Parkolás Budapesten stresszmentesen? Válassza parkolóházunkat!

A budapesti közlekedésre sajnos ritkán jellemző a rendezettség, és ez igaz a parkolásra is, hiszen a belvárosban szinte vadászni kell a szabad és biztonságos parkolóhelyeket a közterületeken, ráadásul a helyzetet a parkolási díjak sem könnyítik meg. Ha Ön nem szeretne ebben a felfordulásban részt venni, és a parkolóhely keresése miatt rendszeresen elkésni, a budapesti parkoláshoz válasszon bennünket!

Ha megtapasztalja parkolóházunk színvonalát, megváltozik a véleménye a budapesti parkolásról, ugyanis nálunk azonnal megtalálhatja autója biztonságos helyét, ameddig Ön távol van. Emellett anyagilag is sokkal kedvezőbb helyzetbe kerülhet, ugyanis ügyfeleink rendkívül kedvező áron vehetik igénybe parkolóházunk szolgáltatásait.

Parkolóházunk a főváros szívében található, így ha nálunk hagyja az autóját, könnyedén eljuthat a tervezett helyre. Felejtse el a bosszúságot a budapesti parkolást illetően, válasszon mindig bennünket! Ha kérdései lennének parkolóházunkkal kapcsolatban, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Mi a legideálisabb megoldás a belvárosi parkolással kapcsolatban?

Mi a legideálisabb megoldás a belvárosi parkolással kapcsolatban?A belvárosi parkolás igazi kalandokat és kihívást tartogat, hiszen igencsak körülményes ezekben a kerületekben biztonságos és könnyen megközelíthető parkolóhelyet találni, ha azonban Ön szeretné kihagyni a belvárosi parkolással járó izgalmakat, és az egyszerűbb utat választaná, döntsön V. kerületi parkolóházunk mellett!

Parkolóházunk igénybevételével Ön időt és energiát spórolhat meg, hiszen semmilyen praktikára nem lesz szüksége ahhoz, hogy biztonságos és könnyen megközelíthető parkolóhelyet találjon, mert parkolóházunk mindezt biztosítja. Mivel kellően rálátunk a belvárosi parkolás helyzetére, parkolóházunk nem csak a magas színvonalú szolgáltatást biztosítja, hanem a kedvező árakat is, így az ideális parkolóhely anyagi megterhelés nélkül bárki számára elérhetővé válik.

Ha további kérdései lennének V. kerületi parkolóházunkkal, vagy az egyszerű belvárosi parkolással kapcsolatban, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

Biztonságos parkolás az 5. kerületben

Biztonságos parkolás az 5. kerületbenA nyaralását tervezgeti, de már most aggódik, hogy mi lesz az autójával? Megrongálja a vihar, nekitolatnak, vagy ami a legrosszabb, ellopják? Hogyan biztosíthatja járműve épségét egy távoli országból, egy hosszú nyaralás ideje alatt? A megoldás az 5. kerületi parkolás, a Franklin Házban!


Parkolóházunkban lehetséges hosszabb időtartamra is a parkolás. Egy hosszú nyaralás alatt az itthon hagyott autóval sajnos rengeteg nem kívánatos dolog történhet, ezek megelőzésére nyújtunk kiváló lehetőséget. Ha minket és a biztonságos, 5. kerületi parkolást választja nyaralása idejére, biztosan nem fog csalódni! Parkolóházunk könnyen megközelíthető helyen, a belváros szívében helyezkedik el, így ha nem is a kerületben lakik, akkor is könnyen megközelíthető Budapest bármely részéről, akár a külsőbb kerületekből is: az Astoria, a Kálvin tér és a Ferenciek tere alkotta háromszögben talál minket.


A biztonságos helyet keresi autójának nyaralása idejére? Válassza a parkolást az 5. kerületben! Bővebb információért keressen minket bátran!

Parkolóház a „családtag” autók védelméért is

Parkolóház a „családtag” autók védelméért isEgyáltalán nem ritka jelenség, hogy valaki szinte „családtagként” kezelje az autóját. Nem csak azért vigyáz rá, hogy ne kerüljön sokba a javíttatása, hanem azért is, mert jó emlékek fűzik hozzá, megbízik benne, nem szeretné, hogy bármi rossz történjen vele. Egy parkolóház azonban még az ilyen féltő tulajdonosok számára is megnyugtató megoldást jelent.

 

A parkolóház nem csak a figyelmetlen sofőrök és az időjárás viszontagságai ellen védi az autót. Nincs például kitéve akkora hőingadozásnak sem, ami sok alkatrészt megvisel, és gyorsabban öregíti a járművet. Egy parkolóházban állva nem kell féltenünk az autót semmitől: nem dőlhet rá fa, nem lophatják el, így még az is nyugodtan aludhat, aki szinte éjjel-nappal az ablakban állva figyelné kedvenc járművét.

 

Szeretné Ön is kiélvezni a parkolóház előnyeit, és nyugodtan álomra hajtani a fejét? Válassza budapesti parkolóházunkat, és mi gondoskodunk autója védelméről éjjel-nappal! A részletekért keressen minket bizalommal!

Kerülje el az ügyetlen parkolókat!

Kerülje el az ügyetlen parkolókat! Aki gyakran kényszerül Budapest belvárosának forgalmas utcáin parkolni, az sajnos előbb, vagy utóbb, de nagy valószínűséggel szembesülni fog azzal, hogy vannak, akik bizony nem vigyáznak eléggé mások tulajdonára. Véletlenül nekitolatnak egy autónak, rányitják az ajtót, ami észrevesznek ugyan, de névjegykártyát, vagy más elérhetőséget nem hagyva nem vesznek róla tudomást. Az ilyen esetek ellen is tökéletes megoldást nyújt parkolóházunk Budapesten.

Sajnos bárkivel előfordul, hogy ő hiába parkol kifogástalanul; ha más nem elég óvatos, vagy körültekintő, akkor bizony mind a két autó megsérülhet. Még ha csak egy kisebb karcolásról is van szó, bosszantó, és az eltüntetésével nekünk kell foglalkoznunk. Parkolóházunk Budapesten teljesen automatikusan működik, ezért nem kell aggódni semmilyen parkolási baleset miatt.

Önnel is előfordult már, hogy megkarcolódva találta autóját?  Válassza inkább parkolóházunkat Budapesten, és biztos lehet benne, hogy sérülésmentesen látja viszont! Ha kérdése van,. tegye fel elérhetőségeinken!

Stresszmentes parkolás a karácsonyi bevásárlás idején? Válassza V. kerületi parkolóházunkat!

Stresszmentes parkolás a karácsonyi bevásárlás idején? Válassza V. kerületi parkolóházunkat! A fővárosban soha sem egyszerű megfelelő parkolóhelyet találni, ám ez a karácsonyi időszakot megelőzően teljesen lehetetlennek tűnik. Sokan kitartóak, és a végsőkig várnak, azonban ez rendkívül idő és energiaigényes, emiatt pedig se türelem, sem szabadidő nem marad a karácsonyi bevásárlásra, vagy bármilyen más tevékenységre. Ha Ön stresszmentesen szeretne parkolni ebben az időszakban is, válassza V. kerületi parkolóházunkat!

 

V. kerületi parkolóházunkban gyorsan és egyszerűen megtalálhatja a parkoláshoz az ideális körülményeket, így bármilyen teendőjét, vagy a karácsonyi bevásárlását is könnyedén elintézheti még a legforgalmasabb napokon is. Parkolóházunk Budapest szívében található, így, ha azt az opciót választaná, hogy tömegközlekedéssel folytatja útját a belvárosból, viszonylag rövid időn belül eljuthat bárhova, idegeskedés és kapkodás nélkül.

 

Válasszon bennünket a készülődés időszakában is, tekintsen másképp a parkolásra karácsony előtt! Ha V. kerületi parkolóházunk szolgáltatásaival kapcsolatban kérdései lennének, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 

Bővebb információkért érdeklődjön elérhetőségeinken!

Irodaházra van szüksége? Tekintse meg ajánlatunkat!
Facebook
Youtube
Blogger
Twitter
Pinterest
Azonnali elérhetőség