Nyitva tartás: 00:00-24:00 Facebook hu | en

Kapcsolat

Szolgáltatások

  • Irodaház bérlés
  • Kártyás beléptető rendszer
  • Videó kaputelefon
  • Kerékpártároló
  • Parkolóház
  • On site building management
  • Szelektív hulladékgyűjtés
  • Teljeskörű üzemeltetés
  • Vendégparkoló (0-24h)
Bankkártyával is fizethet!
Astoria Hotel
Focus Point Apartment
Kárpátia étterem
Katona József színház
BOC logo

Parkolóház Budapest belvárosában: bízza ránk az autóját!

Parkolóház Budapesten

Parkolóházunk Budapest belvárosában, a Ferenciek terétől néhány utcányira várja Önt is - bízza ránk autóját, és elfelejtheti az aggodalmakat!

Aki rendszeresen közlekedik autóval Budapest belvárosában, az pontosan tudja, hogy mennyire körülményes tud lenni a parkolás. A szűk utcákban kevés a parkolóhely, és ez különösen igaz a frekventáltabb belvárosi területekre, ami kényelmetlen azok számára, akik a külvárosból érkeznek autóval egy belvárosi kerületbe, és nem tudják biztonságos helyen - illetve tulajdonképpen bármilyen helyen - hagyni az autójukat. Parkolóházunk Budapest belvárosában azonban megoldást jelenthet mindazok számára, akik szeretnék biztonságban tudni az autójukat akár rövidebb, akár hosszabb távon.

Rövidebb táv lehet például egy színházlátogatás, vagy valamilyen program, amin szeretnénk részt venni, és az autó a legkényelmesebb, egyben leggyorsabb közlekedési mód. Mivel az utcák telítettek, és nem is különösebben nagy a biztonság - "hála" az autófeltöréseknek -, érdemesebb parkolóházunkban, Budapest belvárosában otthagyni az autót arra a pár órára.

Valamivel hosszabb időt vesz igénybe például a munka, ami ráadásul rendszeres is, azaz minden egyes nap találni kellene egy parkolóhelyet, ami ráadásul fizetős is, tehát bizonyos időközönként el is kellene menni hozzá új parkolócédulát vásárolni. Parkolóházunk Budapest belvárosában erre az esetre is megoldást nyújt, hiszen hosszabb távra is lehet bérelni parkolóhelyet nálunk.

A parkolóházak többségének van megőrző szolgáltatásuk, melynek keretében alacsonyabb költségért cserébe hagyhatjuk ott gépjárművünket egy hosszabb, akár hetekig is tartó utazás idejére. Parkolóházunk Budapest belvárosában szintén lehetőséget biztosít erre, sőt, kiemelt figyelmet fordítunk a hosszabb távra leparkolt autókra.

Bármilyen okból is van ránk szüksége, parkolóházunk Budapest belvárosában Ön előtt is nyitva áll! Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Azonnali elérhetőség