Nyitva tartás: 00:00-24:00 Facebook hu | en

Kapcsolat

Szolgáltatások

  • Irodaház bérlés
  • Kártyás beléptető rendszer
  • Videó kaputelefon
  • Kerékpártároló
  • Parkolóház
  • On site building management
  • Szelektív hulladékgyűjtés
  • Teljeskörű üzemeltetés
  • Vendégparkoló (0-24h)
Bankkártyával is fizethet!
Astoria Hotel
Focus Point Apartment
Kárpátia étterem
Katona József színház
BOC logo

Parkolóház óradíjaink mellett szolgáltatásunk bárki számára elérhető!

Budapesti őrzött parkolóház

Parkolóház óradíjak, amelyekért mindenképp megéri igénybe venni a szolgáltatásunkat. Válassza a parkolás könnyebb formáját!

A budapesti autósok nagy része már biztosan megtapasztalhatta a parkolással kapcsolatos nehézségeket. Nem ritka, hogy egyesek amiatt késnek el a munkából vagy egy fontos találkozóról, mert a parkolással ment el az idejük nagy része. Vannak olyan szituációk, amikor az emberek kénytelenek olyan parkolóhellyel kompromisszumot kötni, ami a biztonság szempontjából nem túl ideális megoldás, azonban az idő szűkössége miatt nincs más választásuk. Ilyenkor még a parkolódíj is felbosszanthat sokakat, ugyanis a fővárosban több helyen igencsak mélyen kell a pénztárcába nyúlni a kifizetésért, és ezért cserébe az ember semmilyen minőségi szolgáltatást nem vehet igénybe. Amennyiben Ön megelégelte a magas díjakat és a nem megfelelő szolgáltatásokat, válasszon minket, mert parkolóházunk óradíjáért cserébe a maximumot kaphatja!

Parkolóházunk óradíjával garantáljuk, hogy elégedettek lesznek az autósok. Nálunk nagyon gyorsan, könnyedén megtalálhatja a megfelelő parkolóhelyet a gépjárműnek. Kiemelt figyelmet fordítunk a korrekt parkolóház óradíjak kialakítására és a minőségi, megbízható szolgáltatások biztosítására. Tisztában vagyunk azzal, hogy manapság az autósoknak nincs túlságosan könnyű dolguk a parkolás terén sem, azonban létesítményünkkel, megfizethető árainkkal szeretnénk ezen segíteni. Biztonságos, kulturált körülményeket biztosítunk a gépjármű tulajdonosoknak. Parkolóházunkba visszatérve nem érhetik kellemetlenségek.

Válasszon minket, parkolóházunk óradíja nem terhelheti meg a pénztárcát, és bosszúságot sem válthat ki az érdeklődőkből! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. Folyamatosan elérhetők vagyunk, az ügyfelek a jövőben is bátran kereshetnek bennünket a könnyű, gyors parkolásért. Ha kérdései lennének a parkolóházunk óradíjaival kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Azonnali elérhetőség