Nyitva tartás: 00:00-24:00 Facebook hu | en

Kapcsolat

Szolgáltatások

  • Kártyás beléptető rendszer
  • Videó kaputelefon
  • Kerékpártároló
  • Parkolóház
  • On site building management
  • Szelektív hulladékgyűjtés
  • Teljeskörű üzemeltetés
  • Vendégparkoló (0-24h)
Bankkártyával is fizethet!
Astoria Hotel
Focus Point Apartment
Kárpátia étterem
Katona József színház
BOC logo

Hírek

Híreink

Kiadó iroda a város szívében! Dolgozzon igényes környezetben!

Központi helyen található irodát szeretne biztosítani a vállalkozásának? Erre most itt a nagyszerű lehetőség! A belvárosban, az V. kerületben kedvező áron elérhetőek kiadó irodák, csak ki kell választania, hogy melyik szinten szeretne új irodát bérelni.

A kiadó irodák a város szívében egy parkolóházhoz csatlakozó irodaházban találhatóak, öt teljes szinten. Amennyiben Önnek az átlagosnál több helyre van szüksége, annak sincsen semmi akadálya, hiszen akár egyszerre több szintet is tud bérelni. Minden szintet teljes komfort jellemez, fűtés, hűtés, gáz, áram és vízellátás is működik modern kivitelezésben. A parkolás szintén megoldott, a parkolóházban minden nap igényes helyen tudja leparkolni az autóját.

Egy ilyen kiadó iroda tökéletes helyszín a munkára, ügyfelek fogadására, meetingekre egy jól felszerelt, igényes, modern és könnyen megközelíthető épületben.

Szeretne többet megtudni a belvárosban található kiadó irodákról? Lépjen kapcsolatba velünk a megadott elérhetőségeinken és kérjen részletes felvilágosítást az iroda bérlésről!

 


Részletek »

Budapesti parkolóházunkban mindig jó helyen van az autója!

budapesti parkolóházSzeretné minél közelebb tudni az autóját az otthonához vagy a munkahelyéhez? Amint indulnia kell ügyeket intézni vagy hazafelé tart egy hosszú munka nap után, nem szeretné azzal húzni az időt, hogy az autóját keresi és külön sétákat tesz a járműig? A legközelebbi parkolóhelyet nem egyszerű kifogni, hiszen sokan pályáznak ugyanarra az üres helyre. Hosszú távon pedig szinte lehetetlen mindig ugyanolyan közel parkolni egy helyhez. Egy módon viszont mégis lehetséges. A budapesti parkolóházunkba váltott bérlettel mindig ugyanazon a helyen tud parkolni az autójával. Nem kell többet korábban indulnia, hogy odaérjen a megbeszélt helyre.

A budapesti parkolóházunk a belvárosban, az V. kerületben található és biztonságos, megbízható, stabil parkolóhelyet jelent azok számára, akik a környéken szoktak parkolni. Ismerje meg az ajánlatunkat és bízza magát a budapesti parkolóházunkra! A weboldalon közzétett elérhetőségeink egyikén tájékozódjon a részletekről és legyen tagja a nálunk parkoló közösségnek!

 


Részletek »

Parkolóház v. kerületi parkoláshoz! Döntsön mellettünk akkor is, ha egy időre mellőzi az autózást!

Sokan rendelkeznek saját autóval a fővárosi lakosok közül, de ez nem azt jelenti, hogy minden egyes autótulajdonos rendszeresen autózik. Vannak olyan időszakok, előre nem látott helyzetek is, amikor az autós közlekedést kicsit szüneteltetni kell. Aki úgy dönt, hogy ideiglenesen gyaloglásra vagy kerékpározásra cseréli az autózást, annak szüksége van egy megbízható parkolóhelyre.

A Franklin Ház egy megbízható parkolóház v. kerületiek számára és azoknak is, akik ebben a kerületben szeretnének parkolni. Minden olyan autósnak ajánljuk az v. kerületi parkolóházunkat és szolgáltatásait, akinek nincs módja biztonságos, védett helyen parkolni autóját vagy egyszerűen csak szeretné a legjobb lehetőséget igénybe venni.

Ideiglenesen vagy hosszú távon is teljes körű szolgáltatást nyújtunk minden ügyfélnek. Gépesített rendszerű parkolóházunkban gyors kiszolgálás történik, maximális helykihasználással. Döntsön az v. kerületi parkolóházunk mellett, válassza a Franklin Házat parkolásra rendkívül kedvező áron!


Részletek »

Az V. kerületi parkolóházunk megbízható parkolást kínál!

A parkolás sosem egyszerű egy olyan területen, ahol sokan dolgoznak, élnek és átutaznak is egyszerre. A fővárosi V. kerület is mintapéldája a zsúfolt környéknek, ahol szinte sosem találni túl sokáig szabadon álló parkolóhelyet.

A problémát minden autós úgy oldja meg, ahogyan tudja. Egy jó lehetőség parkolóházunk, ami az V. kerületben található. Az V. kerületi parkolóház ideális helyen fekszik, megfizethető árakat kínál és kedvező szolgáltatásokat nyújt minden autósnak. Ha elege van a bizonytalanságból, abból, hogy sosem tudja, talál-e parkolóhelyet, milyen hosszú időbe fog telni a parkolás és pontosan milyen közel tud parkolni az úticéljához, akkor V. kerületi parkolóházunk jó döntés az Ön számára! Segítünk abban, hogy ne késsen el többet, ne kelljen rohannia, mert a parkolás miatt kifutott az időből és abban is, hogy a járműve biztonságban legyen.

Az V. kerületi parkolóházunk ügyfelei biztosak lehetnek abban, hogy minden alkalommal ugyanazt kapják tőlünk, amit elvárnak! Keressen minket bátran!


Részletek »

Budapesti parkolás a Franklin Házban!

A jogosítvány megléte alapvető és hasznos dolog, mert függetleníteni tudjuk magunkat a tömegközlekedéstől és a saját időbeosztásunk szerint tudunk utazni. Akinek jogosítványa van, az többnyire autóval is rendelkezik, de vannak olyanok is, akik inkább megkímélik magukat az olyan nehézségektől, mint amilyen a budapesti parkolás.

Valóban nem egyszerű a fővárosban mindenhol ugyanolyan kedvező körülmények között tárolni a járművünket, ha éppen nincsen rá szükségünk. A parkolók túlzsúfoltak, sok helyen drága a parkolási díj, a szabad helyekért tolakodni kell. A budapesti parkolást egy kis tájékozódással meg lehet oldani úgy is, hogy az előnyös legyen.

A Franklin Házban kedvező áron, igényes és biztonságos környezetben parkolhat az autójával. Ne tartsa vissza a  budapesti parkolás problémája, ismerje meg, hogy mit kínál az autótulajdonosoknak a Franklin Ház! Órákra, napokra is parkolhat nálunk vagy akár éves bérletre is beruházhat! A részletekről érdeklődjön a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén!


Részletek »

Fővárosi parkolás megbízhatóan azoknak is, akik nem ismerik ki magukat Budapesten!

Fővárosi parkolásA fővárosba sokan érkeznek vidékről egy új munka, egy új élet ígérete miatt. Aki nem járatos a fővárosi élet részleteiben, csak helyben szembesül azzal, hogy a közlekedés és a parkolás is körülményesebb, mint a vidéki városokban. A fővárosi parkolás pedig legendásan kiszámíthatatlan és nehézkes. Egy kis tájékozottsággal azonban ezt sem lehetetlen kivitelezni!

A Franklin Ház a megoldás azoknak, akik a fővárosi parkolás minden kellemetlenségétől szeretnék megóvni magukat, és persze a járművüket. A Franklin Ház központi fekvése ideális a környéken dolgozó vagy ügyet intéző autósoknak, de azoknak is, akik errefelé laknak, de nincs garázsuk és nem szeretnék az autót az utcán hagyni. A feltételek adottak a biztonságos parkoláshoz éjjel és nappal is.

fővárosi parkolás kedvező árakon és ideális körülmények között történik a Franklin Házban! Ha felkeltettük az érdeklődését, lépjen kapcsolatba velünk személyesen vagy pedig a megadott elérhetőségeink egyikén! Parkoljon úgy, hogy mindig biztosra megy!


Részletek »

Téli parkolás fordítson kiemelt figyelmet autója biztonságára!

A téli parkolás több szempontból is veszélyesebb az autóra nézve, épp ezért fontos, hogy kiemelt figyelmet fordítsunk rá.

Az autólopások száma nem csökken, hiába az egyre intelligensebb védelmi módszerek és egyre nehezebben ellopható autók, hiszen a tolvajok lépést tartanak a technikai fejlődéssel. Mivel télen korán sötétedik, könnyebben rejtőzködhetnek, és álcázhatják a tevékenységüket, ezért ideális, ha az utca helyett egy őrzött parkolóházban parkolunk télen.

A másik veszély, ami fenyegetheti az autónkat a téli parkolás során, az utak szórása, illetve az utána maradó latyak. Ha az autó utcán parkol, a mellette elhaladó járművek felverhetik rá a sós levet, ami fokozottan korrozív hatású, és a karosszérialakatosok munkája nem olcsó; jobb elkerülni a rozsdát, és fedett helyen tárolni az autót.

Amennyiben biztonságos helyet keres a téli parkoláshoz, válasszon bennünket, kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!


Részletek »

Biztonságos parkolás télen is? Válassza parkolóházunkat!

ParkolóházA téli időszakban a parkoló autók ugyanúgy ki vannak téve különböző veszélyeknek, akárcsak a közlekedő gépjárművek. A tetőkről lezúduló nagy mennyiségű hó óriási károkat eredményezhet egy parkoló autón, de nem ritka az sem, hogy a hótakarításhoz használt robosztus gépek okoznak sérülést a szűk utcákon menve. Mindezek miatt érthető, hogy a járműtulajdonosoknak fontos, hogy biztonságos parkolóhelyet találjanak. Ha Ön Budapest belvárosában keres olyan parkolási lehetőséget, ahol nem érheti semmilyen sérülés az autóját, válassza parkolóházunkat!

Parkolóházunkban garantáljuk, hogy nem érhetik kellemetlen meglepetések a gépjárművével kapcsolatban. Fedett, zárt parkolóhelyet biztosítunk autójának, így nálunk nem érintkezhet az autó hóval vagy hótakarító berendezéssel. Parkolóházunkban hamar megtalálhatja az ideális parkolási lehetőséget, ezáltal rengeteg időt nyerhet.  

Válasszon bennünket a téli időszakban is! Amennyiben kérdései lennének szolgáltatásainkkal kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!


Részletek »

Tudja biztos helyen az autóját télen is, válassza V. kerületi parkolóházunkat!

V. kerületi parkolóházA téli hideg mindenkit megvisel: az embereket, az épületeket, és bizony az autókat is, sőt, talán ez utóbbiakat a leginkább. Az utak sózása beindítja a korróziót, amitől aztán csak igen nehezen lehet megszabadulni, és ez fokozódik, ha az utcán parkol, hiszen ilyenkor a többi autó által felvert hólével is meg kell birkóznia. A problémának két ellenszere van: a rendszeres, legalább havonta egyszeri alvázmosás, illetve a zárt helyen parkolás, ahol az utó megszáradhat. Ha szeretné megóvni az autóját, és a belvárosban parkolna, válassza V. kerületi parkolóházunkat!

 

V. kerületi parkolóházunkban ugyan nem található autómosó, ahol az alvázat is meg tudják tisztítani a rá rakódott sótól, a biztonságos parkolás feltételei azonban adottak. Ha nálunk parkol, biztos lehet benne, hogy az utója nem lesz kitéve további szennyeződéseknek, és az akkumulátornak sem lesz baja, Önnek pedig nem kell minden indulás előtt letakarítania a havat a szélvédőről.

 

Válassza Ön is V. kerületi parkolóházunkat, kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

 


Részletek »

Kerülje a stresszes parkolást!

parkolóházBosszantja a budapesti közlekedés? Akárhogy is próbálkozik, sehol nem talál üres parkolót a belvárosban? Kiszemelt egy szabad helyet, de az eredetileg két férőhelyes parkolót egy hatalmas jármű foglalja el?

 

Ne bosszankodjon tovább! Parkoljon zárt budapesti parkolóházban!

 

Mennyivel egyszerűbb lenne egy olyan helyen hagyni gépjárművét, ahol nem kell ilyen problémákkal foglalkoznia. A parkoló automaták pedig még inkább megnehezíthetik autója elhelyezésének folyamatát. Nem találja, elromlott, visszadobja az aprót? A végén pedig ellenőr után kell kajtatnia, hogy ne kapjon büntetést.

 

Parkoljon a Franklin Ház zárt parkolóházában, Budapesten! Nálunk garantáltan lesz mindig helye, és a biztonságos rendszernek köszönhetően gépjárművét is védelem alatt tudhatja! Egy kifejezetten parkolóházakhoz tervezett elektromos rendszer gondoskodik arról, hogy kocsija zárt garázsban, külön automatával működtetett tároló részben várja vissza Önt!

 

Ne hagyja, hogy a budapesti parkolás megnehezítse az életét, nap, mint nap. Vegye igénybe zárt parkolóházunkat! Korrekt árakat, és 100%-os biztonságot garantálunk, 0-24-ban!

 

Kérdésével keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!


Részletek »

Irodaházra van szüksége? Tekintse meg ajánlatunkat!

További kérdés esetén keressen minket elérhetőségeinken!

Kapcsolat

Azonnali elérhetőség