Nyitva tartás: 00:00-24:00 Facebook hu | en

Kapcsolat

Szolgáltatások

  • Kártyás beléptető rendszer
  • Videó kaputelefon
  • Kerékpártároló
  • Parkolóház
  • On site building management
  • Szelektív hulladékgyűjtés
  • Teljeskörű üzemeltetés
  • Vendégparkoló (0-24h)
Bankkártyával is fizethet!
BOC logo

Parkolóház

Parkolóház
Nem tudja hol parkoljon autójával? Parkoljon nálunk biztonságban!

Oldja meg egyszerűen a fővárosi parkolást!

Budapest belvárosában szinte legendásan nehéz parkolni. Aki rendszeresen autóval közlekedik, annak általában rengeteg ideje megy el feleslegesen azzal, hogy az ideális helyet keresi. Aki pedig csak egy-egy alkalommal vállalkozik erre, az biztosan mindig elcsodálkozik, hogy milyen nehézkes is a fővárosi parkolás. Ennek azonban nem feltétlenül kell így lennie, hiszen V. kerületi parkolóházunk mindig nyitva áll Ön előtt!

A fővárosi parkolást folyamatosan több tényező is nehezíti. Sajnos az csak az egyik ezek közül, hogy szinte sosincs hely a túl sok autó miatt. Számolni kell az állandó útlezárásokkal, hol felújítás, hol rendezvény miatt, pedig a nagy tömegben e nélkül is éppen elég nehéz közlekedni a szűk utcákon. Nem utolsó sorban még azt is érdemes figyelni, hogy ne fa alá álljunk be, ahol problémát okozhatnak a leszakadó ágak.

A fővárosi parkolást leegyszerűsítheti, amennyiben parkolóházunkat választja. Részletes tájékoztatásért forduljon bizalommal hozzánk a megadott elérhetőségeinken!

 

 


Részletek »

Parkolás Budapesten a dolgos hétköznapokon is

parkolás BudapestenElérkezett a szeptember, újra visszajöttek a dolgos hétköznapok. Már szinte mindenki hazaért a szabadságból, a nyárra kiürült városok újra megtelnek élettel és munkába siető emberekkel. Ez egyúttal bizony azt is jelenti, hogy újra egy kicsit nehezebb, illetve lassabb a közlekedés, ami együtt jár a parkolási nehézségekkel is. A parkolás Budapesten azonban ilyenkor sem lehetetlen, hiszen a Franklin Ház az 5. kerületben folyamatosan ügyfelei rendelkezésére áll.

A parkolás Budapesten sokszor ütközik nehézségekbe, a belváros zsúfoltsága és a gyakori útlezárások, felújítások miatt. Ilyenkor, ősz elején, amikor elkezdődik az iskola is, egy kicsit még rosszabb a helyzet, mert az emberek egyszerűen elszoktak a rohanós hétköznapoktól.

Forduljon hozzánk bizalommal a részletekért, ha szeretné a parkolást Budapesten egyszerűen megoldani! Parkolóházunkban teljes biztonságban tudhatja autóját, kedvező áron, akár hétvégén vagy éjszaka is. Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!


Részletek »

Ügyintézés a fővárosban? Parkoljon az V. kerületben!

Sajnos még napjainkban is vannak olyan feladatok, amiket csak a fővárosban, személyesen lehet elintézni még akkor is, ha valaki vidéken lakik. Számtalan cégnek Budapesten van a székhelye, és sok mindent nem lehet távolról megoldani. Ilyenkor – főként annak, aki nem ismeri jól a fővárost – a legnehezebb a közlekedés, illetve a parkolás. Ám a legjobb megoldás, ha parkolóházunkat választja és az V. kerületben parkol, ugyanis innen minden könnyen megközelíthető.

A parkolás az V. kerületben több szempontból is jó választás. Innen a város bármely pontja könnyen és gyorsan elérhető, hiszen számtalan tömegközlekedési eszközre tud felszállni a közelben. Parkolóházunkban autója maximális biztonságban lesz, sem feltörés miatt nem kell aggódnia, sem pedig a kiszámíthatatlan időjárás, letörő faágak okozta károk miatt.

Amennyiben a fővárosban akadt dolga, forduljon hozzánk bizalommal és válassza az V. kerületi parkolást! Ha kérdése van, lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeink bármelyikén!


Részletek »

Budapesti parkolóházunkban a nyaralása alatt is biztonságban lesz autója!

bátran budapesti parkolóházAz autótulajdonosoknak sokszor fejtörést okoz, hogy amíg hosszabb időre elutaznak nyáron, hol parkoljanak. Akinek nincsen saját, fedett garázsa, annak jól meg kell fontolnia, hogy hol tudja biztonságban hagyni az autóját több napra is. Nem elég arra figyelni, hogy a környék biztonságos legyen lopás szempontjából, gondolni kell az időjárás veszélyeire is: a letörő faágak, a jégeső gyakoriak ebben az időszakban, és komoly károkat okozhatnak a járműben. Ha budapesti parkolóházunkat választja, nem kell aggódnia ezek miatt, nyugodt szívvel pihenhet a nyaralása alatt.

Budapesti parkolóházunk védelmet nyújt minden járműre leselkedő veszély ellen: tőlünk nem tudják ellopni, és semmi más sem tud benne kárt okozni. Ha nálunk parkol, biztos lehet benne, hogy akármilyen vihar jön, autójára sem fa nem fog dőlni, sem a jégeső nem fogja betörni az ablakait.

A részletekért forduljon bátran budapesti parkolóházunk munkatársaihoz, és bízza ránk gépkocsiját a nyaralása ideje alatt is!


Részletek »

Hogy is működik? - Rövid bemutató videó


Részletek »

Parkoljon az V. kerületben, majd váltson tömegközlekedésre!

Az autósoknak mostanság nap, mint nap meggyűlik a bajuk a budapesti közlekedéssel. Folyamatosan útépítésekbe, javításokba lehet botlani, így, ha az ember gépjárművel szeretne eljutni a város egyik távolra eső pontjára, igazi kihívással állhat szembe. Ha Ön nem szeretné már a reggelét idegeskedéssel kezdeni, alternatív útvonalak keresése helyett parkoljon az V. kerületben autójával majd váltson tömegközlekedésre!

Az V. kerületi parkolást illetően nem kell aggódnia, ugyanis parkolóházunk tökéletes körülményeket biztosít ehhez. Mivel központi helyen vagyunk, tőlünk nem messze számos olyan tömegközeledési járat indul, amivel sokkal könnyebben átérhet a város másik pontjára, mintha autóját választaná az utazáshoz. A buszsávnak és a metróknak, villamosoknak köszönhetően rengeteg időt és energiát megspórolhat, ráadásul autója sem fogyasztja intenzíven a benzint a dugóban történő várakozás miatt.

Az V. kerületi parkolásról az emberek az esetek többségében, negatívan nyilatkoznak, hiszen ez Budapest egyik legforgalmasabb, legnyüzsgőbb kerülete. Ha parkolóházunkat választja, teljesen más véleménnyel lesz erről! Ha előzetesen kérdései lennének szolgáltatásainkkal kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

 


Részletek »

Fővárosi parkolás egyszerűen: válassza parkolóházunkat!

fővárosi parkolásAkik az utóbbi időben próbáltak Budapest belvárosában parkolóhelyet találni, tisztában vannak azzal, hogy ez közel sem egyszerű feladat. Az állandó építkezések és útfelújítások folyamatosan nehezítik az autósok helyzetét, arról nem is beszélve, hogy a parkolási díj egyes területeken rendkívül magas, és a kifizetett összeg még csak nem is garantálja a gépjármű biztonságát. Általában hosszú percek telnek el azzal, hogy az autós meglelje a tökéletes parkolóhelyet, lehetőleg biztonságos területen. Ha Ön megelégelte ezeket a kellemetlenségeket, és csak a valóban biztonságos parkolásért fizetne, válassza parkolóházunkat!

Ha bennünket választ, garantáljuk, hogy teljesen megváltozik a véleménye a fővárosi parkolásról. Nálunk a kifizetett díjért cserébe biztonságos helyen hagyhatja az autóját, így visszatérve semmilyen váratlan meglepetés nem fogja érni. A fővárosi parkolás nálunk egyáltalán nem bonyolult és hosszadalmas, parkolóházunkban rövid időn belül megtalálja a tökéletes helyet az autójának.

Tapasztalja meg a pozitívumokat a fővárosi parkolással kapcsolatban, és ehhez válasszon bennünket! Ha kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!


Részletek »

Automata garázsunk

A Budapest, Reáltanoda u. 5. alatti parkolóház esetében egy automatikus parkoló rendszer gondoskodik a beparkolni kívánó gépkocsik helytakarékos és rendkívül biztonságos elhelyezéséről. A Parksafe 580 egy központi vertikális szállítóegységes parkoló rendszer, ahol a felvonótól jobbra és balra helyezkednek el a tároló rekeszek. A parkoló rendszer 4 külön berendezésből áll, összesen 200 gépkocsi parkolásához. Minden egyes berendezéshez tartozik 1 átadó kabin és 1 integrált forgatószerkezetes vertikális szállítóegység. Az egyes berendezések szállítástechnikai szempontból nincsenek egymással összekapcsolva. A 4 egyedi berendezést azonban a vezérlés mint egy teljesen automatikus parkoló rendszert veszi figyelembe és kezeli. Minden egyes berendezésben 50 parkolóhely található, amelyből 18 hely 2 m magas járművek, 32 hely pedig 1,65 m magas gépkocsik számra van fenntartva. A járművek egy előre elkészített tálcára hajtanak be. A gépkocsikat azok érintése nélkül a vertikális szállítóegység jobbra és balra polcokra helyezi be. Bal oldalt ehhez 1 parkoló sor, a vertikális szállítóegységtől jobbra pedig 3 parkoló sor található. Berendezésenként 2 többlet üres parkolóhely teszi lehetővé, hogy a járműveket át lehessen rendezni, és ezáltal hozzáférhetővé váljanak a hátsó parkoló sorok. Az épület iroda frontja mögött, azzal egybeépített parkolóházban a négy darab átadó kabin egy sorompóval és jegykiadó készülékkel ellátott külön behajtó sávon át érhető e A kihajtás egy külön kihajtó sávon keresztül történik, amelyet sorompóval és jegyátvevő készülékkel szereltek fel. A behajtóban magasság ellenőrzés van felszerelve, amely felismeri, hogy a beérkező járművet magas, vagy alacsony parkoló szintre kell beraktározni. Kerékpáros vendégeinket 12 ingyenesen igénybe vehető tárolóhellyel várjuk.


Részletek »

Parkolóház az V. kerületben: hagyja gépjárművét fedett helyen nyáron is!

V. kerületi parkolóházNyáron rengeteg autósnak okoz problémát az, hogy árnyékos parkolóhelyet találjon a gépjárműnek, hiszen roppant kínzó egy hosszú parkolás után beülni egy olyan autóba, amire órákon keresztül sütött a nap. Egyes esetekben az érintettek sikerrel járnak, azonban többnyire nem igazán vannak elérhető, árnyékos parkolóhelyek, legfőképp Budapest belvárosában. Ha Önnek is fontos az árnyékos parkolóhely biztosítása, válassza parkolóházunkat az V. kerületben!

 

V. kerületi parkolóházunkban gépjárműve megfelelő védelmet kap az erős napsugarakkal szemben, hiszen nálunk garantáltan nem érik el, így amikor ismét beül a kocsiba, hőség helyett kellemes hőmérséklet fogja várni. Parkolóházunk az V. kerületben nem csupán árnyékos helyet biztosít autójának a rekkenő hőségben, hanem biztonságos körülményeket is. Nálunk nem történhet semmilyen probléma gépjárművével, így százszázalékban teendőire tud majd koncentrálni a parkolás után.

 

Válasszon bennünket nyáron is! Amennyiben kérdései lennének V. kerületi parkolóházunkkal kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!


Részletek »

Kezdő autós? Intézze nálunk a budapesti parkolást!

Egy saját autó nagy mértékben megkönnyíti a hétköznapokat, és segít abban, hogy ott és akkor legyünk, amikor kell. Egy, az autózásban még kezdő személyt bizony sok meglepetés érheti. Szembesülnie kell például azzal, hogy hiába ér valahová gyorsabban és kényelmesebben, a parkolóhely keresés keresztül húzhatja a számításait.

 

A budapesti parkolás is ilyen kihívásokkal jár, de erre is van megoldás! Kezdő autósként érdemes egy megbízható helyet találni, és ahhoz ragaszkodni. Ennek köszönhetően a budapesti parkolás is sokkal kiszámíthatóbb lehet.

 

A Franklin Ház egyike azoknak a fővárosi parkolóházaknak, amiket minden autósnak érdemes megismernie. Kedvező árakkal, kihagyhatatlan kedvezményekkel, biztonságos, őrzött parkolóval várjuk ügyfeleinket. Ha a belvárosban hagyná autóját, és szeretne biztonságos, kiszámítható parkolóhelyet találni, várja a Franklin Ház! Lépjen velünk kapcsolatba a weboldalunkon megtalálható elérhetőségek egyikén, és ismerje meg, miért annyira előnyös nálunk intézni a budapesti parkolást!


Részletek »

Irodaházra van szüksége? Tekintse meg ajánlatunkat!

További kérdés esetén keressen minket elérhetőségeinken!

Kapcsolat

Azonnali elérhetőség