Nyitva tartás: 00:00-24:00 Facebook hu | en

Kapcsolat

Szolgáltatások

  • Kártyás beléptető rendszer
  • Videó kaputelefon
  • Kerékpártároló
  • Parkolóház
  • On site building management
  • Szelektív hulladékgyűjtés
  • Teljeskörű üzemeltetés
  • Vendégparkoló (0-24h)
Bankkártyával is fizethet!
BOC logo

Parkolóház

Parkolóház
Nem tudja hol parkoljon autójával? Parkoljon nálunk biztonságban!

Budapesti parkolóházunkban sértetlen marad az autója!

Budapesti parkolóházA legtöbb autótulajdonos féltve óvja járművét, ápolja, karbantartja, vigyázza a sérülésektől. Egy javítás, illetve az esztétikai hibák eltüntetése nem olcsó dolog, ahogy  a karosszéria fényezése sem. Ha Ön nem szeretne a kelleténél többet költeni az autója fenntartására, vigyáznia kell rá. Ennek érdekében alaposan válogassa meg, hogy hol parkol! Budapesti parkolóházunk ideális választás mindazoknak, akik a fedett parkolókat preferálják. Megbízható védelmet biztosít az autó karosszériájának, hiszen óvja a napfénytől, madaraktól és a vandáloktól is.

Budapesti parkolóházunk szigorúan őrzött, fedett parkoló, ahol nincs alkalma idegeneknek megrongálni az autót, így megéri a parkolás díját kifizetni minden alkalommal. Azzal a tudattal érkezhet meg autójához, hogy ugyanolyan állapotban kapja vissza, ahogy leparkolta.

Lépjen kapcsolatba budapesti parkolóházunkkal a honlapunkon található elérhetőségeinken, és legyen elégedett ügyfeleink egyike!


Részletek »

Vidékről érkezik? Találja meg autója helyét budapesti parkolóházunkban!

Budapesti parkolóház

Azoknak az embereknek, akik vidékről érkeznek autóval a fővárosba, nemcsak a közlekedés jelent problémát, hanem az is, hogy megfelelő parkolóhelyet találjanak. Mostanság számtalan átépítésbe, útfelújításba lehet belefutni a fővárosban, ez az állapot pedig tovább nehezíti nemcsak a vidékről érkezők helyzetét, hanem a budapestiekét is. Ha Ön is vidékről érkezik, és nem ismeri ki magát annyira a megfelelő parkolást illetően, válassza budapesti parkolóházunkat!

 

Budapesti parkolóházunkkal minden szempontból előnyökre tehet szert. Egyrészt olyan központi helyen, a belváros szívében található, hogy véletlenül sem keveredhet el, miközben hozzánk szeretne megérkezni, másrészt a központi hely olyan szempontból is kedvező, hogy budapesti parkolóházunktól a főváros bármelyik pontjába eljuthat könnyedén tömegközlekedéssel, így, ha szeretné elkerülni a mostanság sokat emlegetett fővárosi káoszt, vagy nem akarja az idejét biztonságos parkolóhely keresésével tölteni, válasszon bennünket!

 

Ha előzetesen kérdései lennének budapesti parkolóházunkkal kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!


Részletek »

Nem talál megfelelő parkolóhelyet a belvárosban? Döntsön V. kerületi parkolóházunk mellett!

parkolóház

Mostanság a belvárosban uralkodó állapotok hatalmas bosszúságot okoznak az autósoknak. A közlekedés és a parkolás is igazi kihívás, hiszen egymást érik az építkezések és az útlezárások, így jelentős időt és energiát emészt fel csak az, hogy az ember eljusson az úti céljához. Ha Ön is megelégelte a belvárosra jellemző állapotokat, és legalább a parkolást szeretné stresszmentesen megoldani, parkoljon az V. kerületben található parkolóházunkban!

Parkolóházunk az V. kerületben, a belváros szívében található, ahonnan idegeskedés nélkül, akár tömegközlekedéssel is eljuthat az úti céljához. Nem érdemes harcolnia a mostanában kialakult állapotokkal az utakon, ugyanis a stressz miatt közúti balesetet is okozhat. Az idegeskedés, ami az autóvezetéssel és a parkolóhely keresésével jár, elvonja a figyelmét a vezetésről, így könnyen megtörténhet a baj, ezáltal pedig végképp nem fog tudni eljutni az úti céljához.

Parkoljon az V. kerületben kényelmesen, ehhez válassza biztonságos, könnyen megközelíthető parkolóházunkat! Ha a szolgáltatásainkkal kapcsolatban kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal elérhetőségeinken!


Részletek »

Autóvédelem felsőfokon

Az utcán hagyott autók megannyi veszélynek vannak kitéve. Előzze meg a bosszankodást és az anyagi károkat, és válassza a Franklin parkolóház nyújtotta biztonságot!

 

Autókat - a technika fejlődésével párhuzamosan - egyre könnyebben lopnak napjainkban, hiszen egy képzett autó tolvajnak egy régi típusú autó zárjának feltörése gyerekjáték, de az igazán profi rablók még az újakkal is megbirkóznak. Parkolóházunk kifogástalan biztonsági felszereltséggel van ellátva, így nem kell attól tartania, hogy programja után csak az üres parkolóhely várja majd!

 

A tolvajokon túl veszélyforrást jelenthetnek a gépjárművekre a parkolási technikájukkal kevésbé dicsekedő, vagy tanuló vezetők is, valamint az időjárás viszontagságai sem kedveznek - sem a jégeső, sem a szélvihar által levert ágak nem kímélik a gépkocsikat, és komoly karcolásokat, horpadásokat hagyhatnak maguk után.

 

A Franklin parkolóház védelmet nyújt járművének! Ne késlekedjen hát, és ne várja meg, míg baj történik! Bízza autóját a Franklin parkolóházra!


Részletek »

Kerülje el a büntetőcédulákat velünk!

parkolóházAz autó szélvédőjére kihelyezett jellegzetes kis piros csomagok soha nem jelentenek jót, bosszúság és pénzbírság jár a nyomukban. Mindenki igyekszik elkerülni ezeket a büntetőcédulákat, de valljuk be, nem mindig sikerül.


A fővárosi parkolás során különösen nehéz gyorsan, jó parkolóhelyet találni, és talán még nehezebb elkerülni a büntetéseket. Vessen véget ennek, és válasszon olyan parkolóhelyet, amiben nem kell csalódnia, és amire mindig számíthat! V. kerületi parkolóházunk pontosan ilyen!

 

Ha minket választ, garantáljuk, hogy végleg vége a hosszú percekig tartó céltalan keringésnek, a bosszankodásnak és a késéseknek. Vége az idegeskedésnek és az aggódásnak, hogy vajon nem büntették-e meg, nem törték-e fel az autót.

 

Parkoljon nálunk a belváros szívében, legyen Ön is visszatérő és elégedett vendégeink egyike! Felejtse el örökre a rossz emlékű, piros csomagban érkező parkoló cédulákat, válassza helyette a kiszámíthatóságot és a biztonságot! Parkoljon V. kerületi parkolóházunkban!


Részletek »

Budapesti parkolás egyszerűbben!

parkolóházA parkolással sokaknak meggyűlik a baja - nem csupán gyakorlat és tapasztalat kérdése biztonságosan és könnyedén leparkolni az autót egy üres parkolóhelyre. Sokszor a körülmények is próbára teszik az autós türelmét, kitartását.

 

Nem elég, hogy a fővárosi parkolás már önmagában kihívást jelent az autósok számára, a helyhiány és a zsúfoltság mellett még sok egyéb tényezővel is meg kell küzdenie annak, aki az V. kerületben szeretné hagyni az autóját.

 

Sok esetben nincs hely, de ha mégis van, előfordulhat, hogy egy valószínűtlenül aprócska helyre kell bekormányozni a járművet, ami gyakorlatlan sofőr esetén karcolásokkal, sérülésekkel járhat, és ezt sokszor a szomszéd autó sem ússza meg. A másik nagy ellenség az időjárás. Aki próbált már télen egy talpalatnyi helyre beparkolni a csúszós aszfalton, tudja, miről beszélünk. Továbbá az V. kerületben sokan vannak az esti órákban is az utcákon, így bárki kárt tehet az autóban, akár vétlenül is.

 

A Franklin Házban mindez a múlté. Tágas, világos parkolóház, automatikusan vezérelt rendszerrel, ahol biztonságosan és könnyen parkolhat az V. kerületben minden nap!

 

Parkoljon rendszeresen V. kerületi parkolóházunkban, és élvezze a kényelmes parkolás minden előnyét!


Részletek »

Az V. kerület autóban ülve

Az ötödik kerület fővárosunk egyik sziporkázó ékköve. Ha az Országház és a Bazilika nem volna elég önmagában is, látnivalói közt ott van még a Katona József színház, a Néprajzi Múzeum, a Minőségi Magyar Borok Háza, a Budapest Kiállítóterem, és sorolhatnánk még, nem beszélve a megannyi vásárlási és szórakozási lehetőségről.

 

Most képzeljük el mindezt egy szélvédőn keresztül, a dugóban araszolva, esetleg értékes perceket vagy órákat töltve parkolóhely kereséssel. Melyikünk napjára ne nyomná rá a bélyegét a bosszúság, amit értékes időnk és energiánk vesztegetésével arra pazarolunk, hogy autónkat leparkolhassuk?

 

Csupán egy dolog áll fordított arányosságban a kikapcsolódási lehetőségekkel – a parkolóhelyek száma, különösen csúcsidőben. Ha találunk is egyet, az összeg, amit kifizetünk érte nem biztos, hogy olyan biztonsággal jár együtt, hogy nyugodt szívvel magára hagyjuk a gépjárművünket.

 

A Franklin parkolóház a belváros szívében 9 emeleten 200 fedett parkolóhellyel várja Önt, ha igazán számít, hogy biztonságban tudhassa autóját, ráadásul kedvező áron! Legyen kellemes napja, a többit bízza a Franklin parkolóházra!


Részletek »

Bízza profikra a belvárosi parkolást!

Bízza profikra a belvárosi parkolást!Fordult már elő Önnel, hogy partnere egy meghitt kávézás közben újra és újra órájára pillantott? Esetleg orvosi rendelőben a vártnál hosszabbra nyúlt a várakozási idő, odakinn pedig eleredt az eső?

 

Ha egy ilyen után nap után még egy parkolási bírságot is talál szélvédőjén, akkor joggal érezheti, hogy ez nem az Ön napja. Ki ne nézegette volna már telefonját vagy óráját, attól tartva, hogy lejár parkolójegye? A legfinomabb vacsorát is tönkre teheti az aggódás, hogy autója vajon biztonságban van-e az időjárástól, a tolvajoktól vagy vandáloktól.

 

Előzze meg a stresszt és hagyja autóját a legjobb kezekben, védve az időjárás viszontagságaitól és egyéb veszélyektől? A Franklin Háznál biztonságosabb helyet keresve sem találhatna autójának! Miért idegeskedne a meghitt percekben, miért hagyná, hogy egy bírság megkeserítse a napját? Nyugodtan intézheti bevásárlását, a sétáló utcákon barangolva, vagy beülhet egy teázóba felmelegedni, miközben profik vigyáznak autójára egy tökéletesen felszerelt, modern parkolóházban.

 

Ha ez sem lenne elég, tekintse meg árlistánkat, hiszen mindezt a biztonságot kedvező áron nyújtjuk Önnek! Válassza a stresszmentes parkolást, válassza a Franklin parkolóházat!


Részletek »

Parkolás Budapesten, télen?

A parkolás Budapesten sosem egyszerű feladat, a város nagy részén mindig nehéz helyet találni, ami ráadásul a legkevésbé sem nevezhető biztonságosnak. Télen csak rosszabbodik a helyzet az időjárási viszontagságok következtében.

 

Itt a november, egyre hidegebbek az éjszakák és a nappalok. Már valószínűleg nem kell sokat várni, és arra ébredünk, hogy aki az utcán parkolt, bizony az autóról való hó eltakarítással és jégkaparással kezdheti a napot. És sajnos itt még nincs vége a megpróbáltatásoknak, hiszen az utak is csúszósakká válnak, sokkal nehezebb ilyenkor parkolni. Minderre megoldást kínál V. kerületi parkolóházunk!

 

Budapesti parkolóházunk fedett, ezzel megfelelő védelmet nyújt autójának a téli időjárás viszontagságaitól, elkerülheti a hideg reggelek okozta kellemetlenségeket. Mi gondolunk a biztonságra is, ezért folyamatos védelmet biztosítunk autójának a lopás ellen is!

 

Fővárosi parkoláshoz válassza a kényelmet és a biztonságot, válassza a Franklin Parkolóházat!


Részletek »

Biztonságos parkolás az ünnepek alatt is?

Biztonságos parkolás az ünnepek alatt is?Vészesen közelegnek az ünnepek, így aktuálissá válik a téma, hogy utazás esetén hol hagyjuk gépjárművünket. A legtöbb parkolóháznak van megőrzési szolgáltatása, azonban ezek többségében nyitott térrel rendelkeznek, és a gépjárművek könnyedén elérhetőek mások számára is, így sok eshetőség felmerül, mint a véletlen baleset, karcolás vagy törés, és az esetleges lopás is. Ha autónk nélkül utazunk el néhány napra kikapcsolódni, és megbízható parkolóházat keresünk gépjárművünk számára, érdemes olyan szolgáltatást választani, ahol modern rendszer működik.

 

Parkolóházunk egyedi kialakításának köszönhetően senki sem férhet hozzá gépjárművéhez, mely csakis az Ön parkolójegye által válik elérhetővé! Bérleteink segítségével hosszabb távra is kedvező áron bízhatja tulajdonát parkolóházunkra!

 

Ha Ön is olyan megbízható, biztonságos és modern budapesti parkolóházat keres, ahol nyugodt szívvel hagyhatja gépjárművét az ünnepek alkalmával, forduljon hozzánk bizalommal! Részletekért keressen minket elérhetőségeinken!


Részletek »

Irodaházra van szüksége? Tekintse meg ajánlatunkat!

További kérdés esetén keressen minket elérhetőségeinken!

Kapcsolat

Azonnali elérhetőség