Nyitva tartás: 00:00-24:00 Facebook hu | en

Kapcsolat

Szolgáltatások

  • Kártyás beléptető rendszer
  • Videó kaputelefon
  • Kerékpártároló
  • Parkolóház
  • On site building management
  • Szelektív hulladékgyűjtés
  • Teljeskörű üzemeltetés
  • Vendégparkoló (0-24h)
Bankkártyával is fizethet!
Astoria Hotel
Focus Point Apartment
Kárpátia étterem
Katona József színház
BOC logo

Rólunk

Rólunk

Az ingatlan rövid bemutatása

Az ingatlan a belvárosban, az egyik legfrekventáltabb rész, a Ferenciek tere közelében fekszik. Az ingatlan egyik oldalról az Ybl Palota első osztályú ("A" kategória) irodakomplexummal szomszédos, amely néhány éve került átadásra az épület teljes felújítása és átépítése után. A másik oldalon az Eötvös Gimnázium épülettömbje helyezkedik el. A telek hátsó, déli oldalán egy Ferenczy István utcai lakóház udvarával határos.


Részletek »

Parkolóház

Az ingatlan elhelyezkedése központi és általánosságban véve presztízs értékű. A belváros adott részén nincs megfelelő számú fedett, zárt parkolóhely, ezért a parkolóház koncepció a lehető legjobb hasznosíthatóságot jelenti.

 

Konkrétan az tapasztalható, hogy az ingatlan környezetében már meglévő irodaházak közül több nem rendelkezik optimális számú parkolóhellyel.

 

A környezetben található még nagyszámú „lakásiroda“ és lakás. A lakók és az irodák ügyfelei csak a környező utcákban illetve az Erzsébet híd alatti parkolóban tudtak parkolni.

 

A parkolóház gépesített rendszerű, azaz a gépkocsik mozgatása a földszinti fogadótól a parkolóhelyig teljesen gépesítve történik. A rendszerrel a parkolóhelyek méretét és a parkoló szintek belmagasságát az átlagos autóméretek szerint minimalizálni lehet. Ezzel a rendszerrel lehetett megvalósítani, hogy az egyes parkoló szintek nettó 290 m2 körüli alapterületén 20 db gépkocsi helyezhető el. A parkolóházi szintek belmagassága 2,0 méteres, amivel 9 emeleti szintet tudtak kialakítani szemben az utcafronti traktus 5 emeletével kijelölt épületmagasságon belül. A parkolóház pinceszintjén is gépkocsi parkolókat alakítottak ki, ahol az átlagosnál magasabb gépkocsik is elhelyezhetők. Az összes parkolóhelyek száma 200 db. (Helységlista 4. sz. melléklet)

 

Kiemelt jelentőséggel bír a Budapest Szíve program megvalósítása során kialakuló fokozott parkolóhely igény kielégítésében.


Részletek »

Irodaház

Az irodaház alapterülete az utcai fronti épületrészben a környezetben lévő kínálathoz képest nem jelentős, de a presztízs értékű elhelyezkedés számos cég számára megnyerő.

 

Különös tekintettel a központi elhelyezkedésre és az utcai forgalmi helyzettől függetlenítetten biztosított állandó parkolási lehetőségre.

 

A fejlesztés fő funkciója parkolóház, de a megtartott utcafronti traktusban, szintenkénti bontásban irodák kerültek kialakításra. A földszinten (fogadószinten) a gépkocsik bejárását, a kezelőtermet és az irodaház bejáratát alakították ki.


Részletek »

3+1 érv, hogy nálunk parkoljon!

parkolóház1.    Tudja biztonságban autóját! –Sem az idegen kezek, sem az időjárás nem probléma, hiszen ha autója a Franklin parkolóház biztonságát élvezi, Ön nyugodt lehet. Legyen bárhol, bármennyi ideig, egy dolog biztos: autóját nálunk biztonságban tudhatja!

2.    Spóroljon időt! – A fővárosi parkolás néha szó szerint botrányos. Budapest utcáin szabad parkolóhelyet találni legtöbbször igazi kihívás, így értékes percek telhetnek el a parkolóhely kereséssel. Spóroljon az idejével, és válassza parkolóházunkat, ahol mindig van hely az Ön autója számára!

3.    Megfizethető ár! – Közterületen parkolni a belvárosban igen költséges, ráadásul nem is minden esetben egyértelmű, hogy mikor, mennyit kell fizetni a magas büntetések elkerülése érdekében. Parkolóházunk megfizethető áron biztosít megbízható parkolóhelyet az év bármely napján, a nap bármely időszakában!

+1. Parkoljon mindenhez közel! – Az V. kerületi Franklin parkolóház Budapest szívében várja Önt és autóját - ráadásul innen minden kerület könnyedén, rövid időn belül elérhető!

Parkoljon nálunk Ön is!


Részletek »

További kérdés esetén keressen minket elérhetőségeinken!

Kapcsolat

Azonnali elérhetőség
Tel:
+36 (1) 328 0960
Email:
info@franklinhaz.hu