Nyitva tartás: 00:00-24:00 Facebook hu | en

Kapcsolat

Szolgáltatások

  • Kártyás beléptető rendszer
  • Videó kaputelefon
  • Kerékpártároló
  • Parkolóház
  • On site building management
  • Szelektív hulladékgyűjtés
  • Teljeskörű üzemeltetés
  • Vendégparkoló (0-24h)
Bankkártyával is fizethet!
Astoria Hotel
Focus Point Apartment
Kárpátia étterem
Katona József színház
BOC logo

Hírek

Híreink

Automata parkolóházunkban rövid időn belül megtalálhatja helyét!

Parkolóház Budapesten-21febParkolóház Budapesten, válassza az egyszerűbb megoldást, létesítményünkben rövid időn belül megtalálhatja az ideális parkolóhelyet!

Vitathatatlan, hogy Budapest belvárosában egyre nehezebb a parkolás. A jelenleg kialakult helyzetben, a díjmentes parkolás időszakában még nagyobb kihívásokkal néznek szembe az autósok. Rengeteg időt eltöltenek azzal, hogy megtalálják az ideális parkolóhelyet, ezzel pedig megkockáztathatják azt is, hogy elkéssenek egy fontos megbeszélésről vagy a munkahelyükről. Amennyiben Ön megelégelte a kialakult állapotokat, válassza automata parkolóházunkat a belvárosban!

Parkolóházunk Budapesten, a belváros szívében helyezkedik el, ahol nem jelenthet kihívást megtalálni a megfelelő parkolási lehetőséget, rövid időn belül. Parkolóházunkban maximális biztonságban tudhatja a gépjárművét, nálunk nem kell kompromisszumot kötni olyan parkolóhellyel, ami esetleg veszélyeztetné az autót.

Felejtse el a fáradtságos keresést, érjen oda időben a megbeszéléseire, munkahelyére, válasszon bennünket a parkoláshoz! Ha kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!


Részletek »

Parkolóház Budapesten, ahol parkolni praktikus

parkolóház Budapestparkolóházunk Budapesten minden alkalommal megbízható parkolást tud kínálni a vendégeinknek! A belvárosban sosem lehet tudni, hogy hol tud parkolni az autós, de leginkább arra számíthat, hogy a parkolás egy hosszadalmas hercehurca lesz. Valahányszor a belvárosban van dolga, már előre aggódik azon, hogy meddig fog tartani, amíg helyet talál és leteszi az autót? Biztosítsa a helyét a parkolóházunkban Budapesten!

Az ingyenes parkolással nem lehet számolni, mert egy szabad helyre több autós jut egyszerre. Még a parkolókban is nehéz letenni a kocsit, mindenki a legjobb helyeket foglalja el először. Egy parkolóházban modern berendezések és korszerű parkoló rendszer helyezi el az autót biztonságosan és gyorsan. Habár a szolgáltatásra itt is pénzt kell áldozni, a parkolással járó időt és fáradalmakat a minimumra lehet csökkenteni, hála a praktikus kialakításnak.

A belvárosi parkolóház Budapest 5. kerületében a legjobb lehetőségek egyike a sikeres parkoláshoz. Éljen ezzel a lehetőséggel és legyen vendégeink egyike!


Részletek »

Parkolóház Budapesten, ha unja a reménytelen keresgélést!

parkolóházparkolóházunk Budapesten az Ön hétköznapjaiban is biztos pont lehet, ha a közlekedésről van szó! A zsúfolt belvárosban nem igazán van olyan, hogy könnyű parkolás. Általában az a jellemző hétköznap és hétvégén is, hogy sokan vagy még többen vannak, akik szabad parkolóhelyre vadásznak. Ilyen állapotok közepette nem lehet pontos időpontokkal számolni.

A parkolóházunk Budapest egyik legmozgalmasabb kerületében, a belvárosi ötödik kerületben található. Egy kedvező feltételekkel működő és ideális tulajdonságokkal rendelkező parkolóházra nagy szükség van itt, ahol a járművek és a dolgozó, bevásárlást intéző, szórakozni vágyó autósok egymást váltják.

Nézzen be hozzánk és győződjön meg Ön is arról, hogy a parkolóházunk Budapesten az egyik legjobb, ha megfizethető árú parkolásról és korszerű szolgáltatásokat nyújtó parkolóházról van szó! Akár rendszeresen jár a kerületben vagy annak környékén, akár csak alkalmanként akad dolga, egy budapesti parkolóház jó választás, különösen akkor, ha az a parkolóház a Franklin ház!


Részletek »

Parkolóház az V. kerületben: felejtse el a hosszadalmas parkolóhely keresést!

Parkolóházunk az V. kerületbenA nemrég elrendelt ingyenes parkolás óriási kihívások elé állítja az autósokat nap, mint nap. A belvárosban most különösen nehéz megfelelő helyet találni. Rengeteg időt, energiát emészthet fel a parkolás, így pedig az emberek nem érhetnek oda időben a találkozóikra, munkahelyükre. Amennyiben Ön szeretné leegyszerűsíteni a mindennapjait, válassza inkább parkolóházunkat az V. kerületben!

Parkolóházunk az V. kerületben ideális alternatívát kínál a gépjármű tulajdonosok számára ebben a kaotikus időszakban. Nálunk biztonságban tudhatja a járművét, nem teheti ki szélsőséges körülményeknek, és még a szabálytalan parkolást sem kockáztathatja. Áraink kedvezőek, így azért, hogy hamar megfelelő parkolóhelyet találjon, nem kell mélyen a pénztárcába nyúlnia.

Felejtse el a stresszes parkolóhely keresést, kerülje a kellemetlen helyzeteket, válassza inkább parkolóházunkat az V. kerületben! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat szolgáltatásainkról. Ha kérdése lenne, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!


Részletek »

5. kerületi parkolóház, nem csak 5. kerületieknek!

parkolóház az 5. kerületbenA parkolás Budapesten sok autó tulajdonos számára kilátástalannak tűnik. A helyzet különösen kétségbeejtő a belvárosban, ahol nap mint nap valósággal meg kell küzdeni a szabad helyekért. Ráadásul történhetnek olyan változások is, amiknek következtében a szabad parkolóhelyek száma bizonyos területeken csökken. Mit tehet ilyenkor egy autós, akinek rendszeresen szüksége van kiszámítható parkolásra?

parkolóházunk 5. kerületi épületében mindazok az autósok egyszerűen és eredményesen tudnak parkolni, akik a kerületben vagy a belváros egyéb részein dolgoznak, intéznek ügyeket rendszeresen. A parkolóház 5. kerületben történő parkoláshoz biztos pontot jelent és azok számára is ideális, akik valami miatt már nem tudják az eddig parkoló helyüket használni. Döntsön a stabil parkolóhely mellett és használja az 5. kerületi parkolóházunkat a belvárosi parkoláshoz! Fogadjuk a járművét, amikor csak parkolásra van szüksége! Az árainkról, parkolóházunkról érdeklődjön a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!

 


Részletek »

Parkolóház Budapesten: kezdő autósként is parkoljon nálunk!

Friss jogosítvánnyal és még újabb autóval rendelkezik? Bizonyára nem szeretné, ha az autójának bármi baja esne. Döntsön a budapesti parkolóházunk mellett és menjen biztosra! Azok, akik csak nem régen tették le az autóvezetői vizsgát és a saját autójukkal közlekednek, nem feltétlenül mozognak még magabiztosan olyan dolgokban, mint amilyen a parkolás.

budapesti parkolóházunk szolgáltatásait azért érdemes igénybe vennie, mert a parkolás velünk egyszerűbb és gyorsabb is. Nem szükséges az utcán végtelen köröket rónia, üres parkolóhely után keresgélve, szűkös vagy nehezen megközelíthető parkolóhelyekre bemanővereznie az autót, kockáztatva a balesetet. Van ezen kívül másik, sokkal jobb megoldás is!

Döntsön a budapesti parkolóházunk mellett és ne kockáztassa az utcai parkolást, illetve az azzal járó rizikót! Számtalan előnnyel jár bérletet vásárolni hozzánk és rendszeresen nálunk parkolni a fővárosban. Keressen minket a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén és tudjon meg többet a szolgáltatásainkról!


Részletek »

V. kerületi parkolóházunk hamarosan megújul!

Megbízható parkolóházat keres, ahol alkalmanként vagy rendszeresen is parkolni tud az autójával? Az V. kerületben találja a Franklin Házat, ami irodaház és parkoló egyben. Az V. kerületi parkolóházban biztonságos, helytakarékos, modern parkolórendszer gondoskodik arról, hogy minden itt parkoló vendégnek csak minimális időt kelljen töltenie a parkolással.

Az V. kerületi parkolóházunk mindig igényes, rendezett és kellemes környezetben várja az autósokat. Ennek a színvonalnak a megtartása érdekében rendszeresen időt szánunk arra, hogy a parkolóházat modernizáljuk, illetve megtartsuk eredeti állapotát. A soron következő felújításnak éppen most jött el az ideje, tehát az V. kerületi parkolóház a jelenleg zajló munkálatok miatt nem üzemel teljes kapacitással.

Minden vendégtől türelmet kérünk arra az időre, amíg a felújítás tart és visszaáll az eredeti rend. A munkálatok végeztével egy szebb, újabb, modernebb V. kerületi parkolóházba térhet vissza minden régi és új vendégünk! A részletekről érdeklődjön a megadott elérhetőségeinken!


Részletek »

Kiadó iroda a város szívében! Dolgozzon igényes környezetben!

Központi helyen található irodát szeretne biztosítani a vállalkozásának? Erre most itt a nagyszerű lehetőség! A belvárosban, az V. kerületben kedvező áron elérhetőek kiadó irodák, csak ki kell választania, hogy melyik szinten szeretne új irodát bérelni.

A kiadó irodák a város szívében egy parkolóházhoz csatlakozó irodaházban találhatóak, öt teljes szinten. Amennyiben Önnek az átlagosnál több helyre van szüksége, annak sincsen semmi akadálya, hiszen akár egyszerre több szintet is tud bérelni. Minden szintet teljes komfort jellemez, fűtés, hűtés, gáz, áram és vízellátás is működik modern kivitelezésben. A parkolás szintén megoldott, a parkolóházban minden nap igényes helyen tudja leparkolni az autóját.

Egy ilyen kiadó iroda tökéletes helyszín a munkára, ügyfelek fogadására, meetingekre egy jól felszerelt, igényes, modern és könnyen megközelíthető épületben.

Szeretne többet megtudni a belvárosban található kiadó irodákról? Lépjen kapcsolatba velünk a megadott elérhetőségeinken és kérjen részletes felvilágosítást az iroda bérlésről!

 


Részletek »

Budapesti parkolóházunkban mindig jó helyen van az autója!

budapesti parkolóházSzeretné minél közelebb tudni az autóját az otthonához vagy a munkahelyéhez? Amint indulnia kell ügyeket intézni vagy hazafelé tart egy hosszú munka nap után, nem szeretné azzal húzni az időt, hogy az autóját keresi és külön sétákat tesz a járműig? A legközelebbi parkolóhelyet nem egyszerű kifogni, hiszen sokan pályáznak ugyanarra az üres helyre. Hosszú távon pedig szinte lehetetlen mindig ugyanolyan közel parkolni egy helyhez. Egy módon viszont mégis lehetséges. A budapesti parkolóházunkba váltott bérlettel mindig ugyanazon a helyen tud parkolni az autójával. Nem kell többet korábban indulnia, hogy odaérjen a megbeszélt helyre.

A budapesti parkolóházunk a belvárosban, az V. kerületben található és biztonságos, megbízható, stabil parkolóhelyet jelent azok számára, akik a környéken szoktak parkolni. Ismerje meg az ajánlatunkat és bízza magát a budapesti parkolóházunkra! A weboldalon közzétett elérhetőségeink egyikén tájékozódjon a részletekről és legyen tagja a nálunk parkoló közösségnek!

 


Részletek »

Parkolóház v. kerületi parkoláshoz! Döntsön mellettünk akkor is, ha egy időre mellőzi az autózást!

Sokan rendelkeznek saját autóval a fővárosi lakosok közül, de ez nem azt jelenti, hogy minden egyes autótulajdonos rendszeresen autózik. Vannak olyan időszakok, előre nem látott helyzetek is, amikor az autós közlekedést kicsit szüneteltetni kell. Aki úgy dönt, hogy ideiglenesen gyaloglásra vagy kerékpározásra cseréli az autózást, annak szüksége van egy megbízható parkolóhelyre.

A Franklin Ház egy megbízható parkolóház v. kerületiek számára és azoknak is, akik ebben a kerületben szeretnének parkolni. Minden olyan autósnak ajánljuk az v. kerületi parkolóházunkat és szolgáltatásait, akinek nincs módja biztonságos, védett helyen parkolni autóját vagy egyszerűen csak szeretné a legjobb lehetőséget igénybe venni.

Ideiglenesen vagy hosszú távon is teljes körű szolgáltatást nyújtunk minden ügyfélnek. Gépesített rendszerű parkolóházunkban gyors kiszolgálás történik, maximális helykihasználással. Döntsön az v. kerületi parkolóházunk mellett, válassza a Franklin Házat parkolásra rendkívül kedvező áron!


Részletek »

Irodaházra van szüksége? Tekintse meg ajánlatunkat!

További kérdés esetén keressen minket elérhetőségeinken!

Kapcsolat

Azonnali elérhetőség