Nyitva tartás: 00:00-24:00 Facebook hu | en

Kapcsolat

Szolgáltatások

  • Kártyás beléptető rendszer
  • Videó kaputelefon
  • Kerékpártároló
  • Parkolóház
  • On site building management
  • Szelektív hulladékgyűjtés
  • Teljeskörű üzemeltetés
  • Vendégparkoló (0-24h)
Bankkártyával is fizethet!
BOC logo

Hírek

Híreink

Téli parkolás fordítson kiemelt figyelmet autója biztonságára!

A téli parkolás több szempontból is veszélyesebb az autóra nézve, épp ezért fontos, hogy kiemelt figyelmet fordítsunk rá.

Az autólopások száma nem csökken, hiába az egyre intelligensebb védelmi módszerek és egyre nehezebben ellopható autók, hiszen a tolvajok lépést tartanak a technikai fejlődéssel. Mivel télen korán sötétedik, könnyebben rejtőzködhetnek, és álcázhatják a tevékenységüket, ezért ideális, ha az utca helyett egy őrzött parkolóházban parkolunk télen.

A másik veszély, ami fenyegetheti az autónkat a téli parkolás során, az utak szórása, illetve az utána maradó latyak. Ha az autó utcán parkol, a mellette elhaladó járművek felverhetik rá a sós levet, ami fokozottan korrozív hatású, és a karosszérialakatosok munkája nem olcsó; jobb elkerülni a rozsdát, és fedett helyen tárolni az autót.

Amennyiben biztonságos helyet keres a téli parkoláshoz, válasszon bennünket, kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken!


Részletek »

Biztonságos parkolás télen is? Válassza parkolóházunkat!

ParkolóházA téli időszakban a parkoló autók ugyanúgy ki vannak téve különböző veszélyeknek, akárcsak a közlekedő gépjárművek. A tetőkről lezúduló nagy mennyiségű hó óriási károkat eredményezhet egy parkoló autón, de nem ritka az sem, hogy a hótakarításhoz használt robosztus gépek okoznak sérülést a szűk utcákon menve. Mindezek miatt érthető, hogy a járműtulajdonosoknak fontos, hogy biztonságos parkolóhelyet találjanak. Ha Ön Budapest belvárosában keres olyan parkolási lehetőséget, ahol nem érheti semmilyen sérülés az autóját, válassza parkolóházunkat!

Parkolóházunkban garantáljuk, hogy nem érhetik kellemetlen meglepetések a gépjárművével kapcsolatban. Fedett, zárt parkolóhelyet biztosítunk autójának, így nálunk nem érintkezhet az autó hóval vagy hótakarító berendezéssel. Parkolóházunkban hamar megtalálhatja az ideális parkolási lehetőséget, ezáltal rengeteg időt nyerhet.  

Válasszon bennünket a téli időszakban is! Amennyiben kérdései lennének szolgáltatásainkkal kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!


Részletek »

Tudja biztos helyen az autóját télen is, válassza V. kerületi parkolóházunkat!

V. kerületi parkolóházA téli hideg mindenkit megvisel: az embereket, az épületeket, és bizony az autókat is, sőt, talán ez utóbbiakat a leginkább. Az utak sózása beindítja a korróziót, amitől aztán csak igen nehezen lehet megszabadulni, és ez fokozódik, ha az utcán parkol, hiszen ilyenkor a többi autó által felvert hólével is meg kell birkóznia. A problémának két ellenszere van: a rendszeres, legalább havonta egyszeri alvázmosás, illetve a zárt helyen parkolás, ahol az utó megszáradhat. Ha szeretné megóvni az autóját, és a belvárosban parkolna, válassza V. kerületi parkolóházunkat!

 

V. kerületi parkolóházunkban ugyan nem található autómosó, ahol az alvázat is meg tudják tisztítani a rá rakódott sótól, a biztonságos parkolás feltételei azonban adottak. Ha nálunk parkol, biztos lehet benne, hogy az utója nem lesz kitéve további szennyeződéseknek, és az akkumulátornak sem lesz baja, Önnek pedig nem kell minden indulás előtt letakarítania a havat a szélvédőről.

 

Válassza Ön is V. kerületi parkolóházunkat, kérdés esetén pedig vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

 


Részletek »

Kerülje a stresszes parkolást!

parkolóházBosszantja a budapesti közlekedés? Akárhogy is próbálkozik, sehol nem talál üres parkolót a belvárosban? Kiszemelt egy szabad helyet, de az eredetileg két férőhelyes parkolót egy hatalmas jármű foglalja el?

 

Ne bosszankodjon tovább! Parkoljon zárt budapesti parkolóházban!

 

Mennyivel egyszerűbb lenne egy olyan helyen hagyni gépjárművét, ahol nem kell ilyen problémákkal foglalkoznia. A parkoló automaták pedig még inkább megnehezíthetik autója elhelyezésének folyamatát. Nem találja, elromlott, visszadobja az aprót? A végén pedig ellenőr után kell kajtatnia, hogy ne kapjon büntetést.

 

Parkoljon a Franklin Ház zárt parkolóházában, Budapesten! Nálunk garantáltan lesz mindig helye, és a biztonságos rendszernek köszönhetően gépjárművét is védelem alatt tudhatja! Egy kifejezetten parkolóházakhoz tervezett elektromos rendszer gondoskodik arról, hogy kocsija zárt garázsban, külön automatával működtetett tároló részben várja vissza Önt!

 

Ne hagyja, hogy a budapesti parkolás megnehezítse az életét, nap, mint nap. Vegye igénybe zárt parkolóházunkat! Korrekt árakat, és 100%-os biztonságot garantálunk, 0-24-ban!

 

Kérdésével keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!


Részletek »

Biztonságos parkolás Budapesten!

Biztonságos parkolás Budapesten!

Budapesten magas a gépjármű lopások száma, így nem mindegy, hová parkol az ember. Ha kint hagyja a nyílt utcán, az autó könnyű prédájává válik az autó tolvajoknak. Jó megoldás lehet a riasztó, de az se mindig megbízható, hiszen az emberek döntő többsége ki se tekint az ablakon, ha meghallja a fülsértő hangzavart.

 

Mi lehet a megoldás?

 

Hagyja gépjárművét teljes biztonságban zárt budapesti parkolóházban! Itt a védelem 100%-os, ezért nem kell attól félnie, hogy ellopják gépjárművét. Mi több: használata könnyű és egyszerű, s mégis a lehető legnagyobb biztonságot nyújtja Ön és autója számára.

 

A Franklin Ház Budapest legtöbb főútjáról elérhető, tehát a legforgalmasabb helyen, ahol lehetetlen a biztos parkolás. Ezért hasznos, ha betér budapesti zárt parkolóházunkba, ahol 200 garázsunk várja a parkolni vágyókat. Kifinomult, gépi vezérlésű rendszerünk teljesen megbízható és biztonságos, és minden garázshoz külön automata társul. Ennek segítségével helyezheti akár egész napra veszélymentes közegbe gépjárművét parkolóházunkba!

 

Ha megbízhatóság, akkor Franklin Ház Kft! Parkoljon nálunk, mi pedig a nap 24 órájában, kedvező áron garantáljuk autója biztonságát!


Részletek »

A fővárosi parkolás - 1. rész

parkolóház

Budapesten, fővárosunkban sokszor még egy rutinos autóvezetőnek is meggyűlik a baja a parkolással. Fontos megjegyezni, hogy a legtöbb európai fővárosnak gondja van a megfelelő, kényelmes parkolás biztosításával, Budapest tehát nincs egyedül ezzel a problémával.

Fővárosunkban általában reggel 8-tól este 6-ig kell kifizetni a parkolási díjat, ám például a

belvárosban, az V. kerület területén reggel 8-tól egészen este 8-ig lehet fizetni a díjat, ami a

legtöbb helyen korántsem olcsó mulatság. Igaz, szombaton, vasárnap, valamint ünnepnapokon díjmentes a fővárosi parkolás, ám vigyázzunk, mert ez sem minden parkolóhelyre érvényes, például a IX. kerületi Csarnok tér, illetve a Citadella területén még ilyenkor is csak fizetős parkolót találunk.

Az ilyen területeken azon túl, hogy fizetnünk kell, lehet, hogy nem is találunk helyet, csak sokkal messzebb, így gyalogolhatunk, és hamarabb vissza is kell majd indulnunk, nehogy lejárjon a jegyünk.

Cégünk, a Franklin-ház szeretné az Ön számára is kényelmessé tenni a fővárosi parkolás

nehézségeit. Ha nálunk parkol, elkerülheti a kényelmetlen keresgélést a helyek után, és a felesleges idegeskedést!


Részletek »

Zárt vagy nyitott parkoló?

Zárt vagy nyitott parkoló?

Ma már nem könnyű eldönteni, hova helyezzük autónkat. Sok mindenre kell odafigyelni: a tolvajokra, az időjárásra, a forgalomra, az elhelyezkedésre. Nézzük, miért is érdemes zárt fővárosi parkolóházban elhelyeznie gépjárművét!

 

Volt autó, nincs autó!

 

Ma már nemcsak a technika lett innovatívabb, de sajnos az autó tolvajok módszerei is sokkal eredményesebbek. Nem könnyű védekezni ellenük, hiszen sokszor a nyílt utcán is könnyű dolguk van a bűnözőknek. Budapesten sokkal nehezebb megoldani a biztonságot, hiszen itt rendkívül nagy a gépkocsi lopások száma az ország többi településéhez képest. Egy zárt budapesti parkolóházban azonban nem kell semmitől sem tartania. Nálunk saját garázs várja a gépkocsivezetőket, amelyen belül egy modern automata rendszer külön tároló részben helyezi el az autót.

 

Jég, vihar, gépkocsi javíttatás!

 

Az időjárás viszontagságai is megnehezíthetik a parkolást. Egy hirtelen támadt jégeső, vagy egy nagyobb vihar könnyen kárt tehet autójában. A budapesti forgalmas utcákon ráadásul sok a nagyobb fa, amelynek ágai egy jókora széllökés hatására autója szélvédőjén köthetnek ki. A zárt parkolóházban azonban ettől nem kell tartania, hiszen a biztonságos vastag falak, és a garázs megvédik kocsiját.

 

A forgalom viszontagságai!

 

Tanulóvezetők, figyelmetlen autósok, ügyetlenül parkoló gépkocsivezetők? Ha nem vigyáz, a budapesti belvárosi forgalom miatt gyorsan autószervizben találja magát! Ha nem szeretne kellemetlen helyzetbe kerülni, és pénztárcáját is kímélni akarja, parkoljon a Franklin Ház Kft. parkolóházában!

 

Ha bármilyen kérdése van, keressen minket elérhetőségeinken!


Részletek »

A fővárosi parkolás - 2. rész

Az első, fővárosi parkolásról szóló cikkünkben leírtuk, hogy általában mettől meddig kell fizetni és hogy mikor ingyenes. Most belemerülünk ebbe még jobban:

A fővárosi parkolás minimális időtartama 15 perc. Ha ezt a 15 percet túllépjük, a parkolási jegyet kiadó automaták olyan parkolójegyet adnak, amely időtartama megfelel bedobott összegünknek.
A legtöbb megengedett várakozási idő legtöbbször 3 vagy 4 óra, azonban vannak olyan

területek is, melyek nem korlátozottak, ezek közé tartoznak az alábbi kerületek: I., VI., VII., VIII., és XIII..
A fővárosi parkolás egy vidékről felköltözőnek először ijesztőnek, idegennek tűnhet, a rengeteg autó, és maga a főváros egy nagy útvesztőnek látszik.

Megnyugtatjuk: a fővárosi parkolást is meg lehet szokni, főleg, ha rendelkezésünkre állnak olyan igényes, az autósok kényelmét szolgáló parkolóházak, mint a Franklin-ház. Ha az V. kerület területén, a Ferenciek tere környékén szeretne parkolni, mi vagyunk Önnek a legjobb választás!


Részletek »

Autóval a belvárosban

Franklin ház

Autóval közlekedni a belvárosban soha nem egyszerű, ha egészen őszinték akarunk lenni, akkor valójában kész elmebaj. Mindenki rohan, az emberek idegesek és nem figyelnek egymásra, mindenhol dugók és torlódások, idegtépően lassú haladás.

 

Ehhez jön még a belvárosi autózás másik nagy kihívása, ami nem más, mint a parkolás. A

parkolóhelyek szinte egész nap foglaltak, percekig kell körözni a kiszemelt hely körül, míg végül kénytelenek vagyunk egy több utcányival arrébb lévő parkolóban hagyni az autót és percekig gyalogolni az eredeti célunkig.


Mit szólna ahhoz, ha ezeknek az akadályoknak legalább egy részét leküzdhetné, és úgy indulna

a belvárosi autózásra, hogy tudja, legalább egy valami miatt nem kell idegesednie? A megoldás a Franklin Ház Kft. által üzemeltetett automata parkolóház az V. kerületben. A belváros szívében, ellenőrzött beléptetéssel, szabályosan parkolhat minden nap! Hagyja nálunk autóját és ismerje meg az egyszerűbb, gyorsabb és biztonságosabb parkolás folyamatát!


Részletek »

Amit a parkolóóra nem tud elvégezni

Franklin házAutóval elindulni egyik pontból a másikba igen egyszerűnek tűnik, hiszen csak beülünk a volán mögé, majd az érkezési pontnál kiszállunk. Azonban ha útközben mégis dolgunk akad, akkor indulhat a véget nem érő keresés: hová és mennyiért parkoljunk? Ez különösen akkor jelent problémát, ha forgalmasabb helyen akad dolgunk, például a belvárosban.

 

Ha mégis sikerül szabad parkolóhelyhez jutnunk, még akkor sem nyugodhatunk meg, hiszen további váratlan nehézségek is leselkedhetnek ránk, ez pedig a lopás. A nyílt utcán, különösen elhagyatott részeken vagy sötétedés után nagyon könnyen megeshet, hogy autónkat eltulajdonítják vagy megrongálják.

 

Ez ellen egyet tehetünk, mégpedig azt, hogy az utcai parkolóhelyek helyett fedett parkolóházban hagyjuk járművünket. Vegye igénybe Ön is a Franklin Ház Kft. nyújtotta modern szolgáltatásokat, ahol fedett helyen, sorompóval szabályozott átjárással, ellenőrzött keretek között hagyhatja az autót. Próbálja ki Ön is szolgáltatásunkat, és tegyen meg mindent autója biztonságáért!


Részletek »

Irodaházra van szüksége? Tekintse meg ajánlatunkat!

További kérdés esetén keressen minket elérhetőségeinken!

Kapcsolat

Azonnali elérhetőség