Nyitva tartás: 00:00-24:00 Facebook hu | en

Kapcsolat

Szolgáltatások

  • Kártyás beléptető rendszer
  • Videó kaputelefon
  • Kerékpártároló
  • Parkolóház
  • On site building management
  • Szelektív hulladékgyűjtés
  • Teljeskörű üzemeltetés
  • Vendégparkoló (0-24h)
Bankkártyával is fizethet!
BOC logo

Hírek

Híreink

Érdekességek: parkolási tippek - 1. rész

parkolóház

Összeállítottunk egy kétrészes parkolási ötlettárat, hogy segítsünk azoknak, akik csak most vetették bele magukat az autóvezetés rejtelmeibe, illetve a nagyvárosi közlekedésbe, hiszen aki nincs hozzászokva ehhez az élethez, annak elsőre furcsa lehet.

 

A forgalmi vizsgán hat parkolási módból kell kiválasztani hármat, és azt kell megfelelően bemutatni. Ezek a következők:

 

 

  • Járdaszegélyre merőleges parkolás.
  • Parkolás jobbra előremenetben.
  • Parkolás balra előremenetben.
  • Járdaszegéllyel párhuzamos parkolás.
  • Parkolás jobbra vagy balra, hátramenetben.

Maga a parkolás nem okozhat problémát, amennyiben apró dolgokat a fejünkben tartunk, de néha akadnak nehéz helyzetek – megnyugtatjuk azonban a kezdő sofőröket: olykor a rutinos vezetők is megküzdenek egy-egy parkolási feladattal.

 

Ha parkolni már tudunk, már csak a megfelelő parkolóház kiválasztása van hátra.

 

Ha a fővárosi parkolás nehézségeivel küzd Ön is, válasszon minket!


Részletek »

Érdekességek: parkolási tippek 2. rész

parkolóházParkolóházunkba bárki betérhet, aki az ötödik kerületben jár, és itt szeretne parkolni. A parkolást azonban senki sem tudja ösztönösen, egyből elvégezni. Mint mindent az életben, ezt is csak gyakorlás útján lehet igazán jól elsajátítani. Kétrészes parkolási útmutatónk tehát főleg kezdő vezetőknek szól.

 

A parkolás fontos lépése, hogy jó helyet válasszunk magunknak. Az elmozdulás irányába kell körbenézni, majd jobbra vagy balra jelezni, attól függően, hogy hol helyezkedik el a parkolóhely, parkolóház.

 

Úgy kell megállni, hogy vállunk egy vonalban legyen azzal a vonallal, mely az általunk választott parkolóhely után következő második parkolóhelynek a végét jelzi! Ezután hátra kell óvatosan indulni, és kitekerni vagy teljesen jobbra, vagy teljesen balra a kormányt, úgy, hogy a jármű mozgásával összhangban legyen. A tükrökben ellenőrizni kell az oldaltávolságot és a párhuzamot, és ha sikerül elérni a párhuzamosságot, újra egyenesbe kell tekerni.

 

Gyakorolja nálunk a parkolást, budapesti parkolóházunkban, fővárosunk egyik legmeghatározóbb kerületében, az V. kerületben!


Részletek »

Praktikus tippek merőleges parkoláshoz balra előremenetben

V. kerületi parkolóházunk A parkolás esetében a legfontosabb lépés, hogy megtaláljuk a megfelelő parkolóhelyet, mely ideális esetben egy parkolóházban keresendő.

Ezt követően jelezzük megállási szándékunkat, és húzódjunk a felezővonal mellé. Vállunk vonala legyen egy vonalban annak az autónak a hozzánk közelebb eső lámpájával, amely mellé be szeretnénk parkolni. Kezdjük el teljesen kifordítani a kormányt balra, így gépjárművűnk a kiválasztott parkolóba tud helyezkedni.

Megeshet, hogy túl gyors ütemű, vagy túl lassú menetű parkolásnál a gépjárművűnk a parkoló valamely vonalához esik közelebb, de ezt könnyedén lehet korrigálni. Egyszerűen tolassunk hátra (miután meggyőződtünk, hogy nem jön semerről autó), és parkoljunk vissza egyenesen a parkoló közepére.

Ha Ön is szeretné gépjárművét biztos helyen tudni, amíg a belvárosban intézi személyes ügyeit, válassza V.kerületi parkolóházunk szolgáltatását, nálunk garantáltan talál Önnek megfelelő parkolóhelyet! Keressen minket elérhetőségeinken!


Részletek »

Parkolás az V. kerületben? Nem lehetetlen!

Parkolás az V. kerületben? Nem lehetetlen!Az V. kerület, más néven Lipótváros, Budapest szíve. Magyarország közigazgatási, hivatali, turisztikai és kereskedelmi központja. Hivatalosan két városrészt is magába foglal, így Lipótvárost és a Belvárost. Kialakítását tekintve számtalan kisutca szegélyezi, 5-6 főútvonallal tarkítva. A kisutcákban a parkolás nehézkes és kiszámíthatatlan, gyakran veszélyes, mivel a forgalmat akadályozva lehet csak végrehajtani.


Azonban létezik egy ideálisabb opció, így ha nem szeretnénk az utcán bűvészmutatvány szerű feladatot végezni, válasszuk a kényelmesebb és biztonságosabb alternatívát, az V. kerületi parkolóházat. A parkolóház előnye, hogy mindig van szabad hely, könnyen és egyszerűen megközelíthető, kényelmes megoldást biztosít és gépjárművünket is biztonságban tudhatjuk.


Ha Ön is a Belvárosban szeretne egy megbízható parkolóhelyet gépjárműve számára, keresse fel V. kerület szívében elhelyezkedő parkolóházunkat, ahol biztonságban tudhatja autóját, amíg Ön az ügyeit intézi!


Részletek »

Azért van szüksége ránk, mert...

parkoló autó

  • a parkolás egyre nagyobb kihívást jelent, különösen az olyan sűrűn lakott területeken, mint a belváros.
  • a belvárosi parkolást több tényező is megnehezíti: egyre több autó, ugyanakkor a parkolóhelyek száma nem változik.
  • a legtöbb parkolóhely utcán, közterületeken található, ami újabb problémákat vet fel.
  • az autót ellophatják, feltörhetik, megrongálhatják, valamint a biciklisek és a gyalogosok közlekedését is megnehezítik az utcai parkolóhelyek.
  • a parkolási helyzet javítására egy parkolóház jelenti a megoldást, mely megfizethető áron biztosít megbízható parkolóhelyet és gördülékeny lebonyolítást az autósok számára.


A fentebb felsoroltak után kijelenthetjük, hogy nem hiányozhatunk azok életéből…

  • akik megunták, hogy értékes perceket vesztegetnek el a napjukból egy parkolóház belsejében keringve, üres parkolóhely után kutatva.
  • akiknek elegük van a sorbaállásból.
  • akiknek fontos, hogy autójuk maximális biztonságban legyen parkolás közben is.


A tökéletes és megbízható parkolóház Önökre vár! Forduljanak hozzánk!


Részletek »

Spóroljon időt automata parkolóval!

parkoló autó

Ön próbálta már az automata parkolót? Ha a válasza nem, akkor itt az ideje kipróbálnia azt az

eszközt, amivel egy csapásra időt spórolhat a parkolóházban és eggyel csökkentheti azoknak a tényezőknek a számát, amelyek miatt gyakran elkésik.

 

Az automata parkoló nagyszerűsége abban áll, hogy a parkoltatást egy központilag irányított

tároló rendszer végzi, aminek működtetése maximális helykihasználást, biztonságosabb parkolást és időspórolást tesz lehetővé. A rendszer minden érkező gépkocsit egy tálca segítségével helyez az üres parkolóállások egyikére. A kihajtás külön sávban történik és lehetőség van a parkolóhelyek biztonságos, gyors átrendezésére is.

 

Miért jelent forradalmi újítást az automata parkolórendszer használata? Ez a megoldás nem hiányozhat azoknak az életéből, akik megunták, hogy értékes perceket vesztegetnek el a napjukból a parkolóházban keringve és üres parkolóhely után kutatva, azoknak, akiknek

elegük van a sorban állásból, azoknak, akiknek fontos, hogy autójuk maximális biztonságban legyen parkolás közben is!

 

V. kerületi parkolóházunkban mindezt megtalálja!


Részletek »

Külföldi útra megy? Hagyja megbízható helyen autóját!

parkoló autókSokan az utolsó pillanatban szembesülnek a ténnyel, hogy külföldi útjuk előtt nem tudják megbízható helyen hagyni gépjárművüket. A reptéri parkolók többsége csordultig telt, és a belváros forgatagában hagyott autót számtalan kár érheti. Az utazás hosszától függően érdemes mérlegelni, hogy hol is szeretnénk hagyni autónkat.

 

V. kerületi parkolóházunk tökéletes megoldást kínálhat erre a problémára! Budapest szívében a parkolás nem egyszerű, sokszor stresszel jár, de nálunk mindezt kiküszöbölheti! Őrzött parkolónkban biztosan talál helyet, és az utazás egész ideje alatt biztonságban tudhatja gépjárművét! Így megóvhatja autóját olyan kellemetlenségektől, mint az időjárási viszontagságok, madárürülék, balesetek, lopás és hasonló bosszúságok.

 

Ha Ön is külföldi útra készül, legyen szó rövidebb vagy hosszabb utazásról, és megbízható parkolóhelyet keres autójának, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal! Nálunk minden feltétel adott, hogy gépjárművét biztonságban tudhassa!


Részletek »

Bérelt autóval megbízható parkolót keres?

parkoloó autók

A fővárosi közlekedés és parkolás sokszor rémálom lehet az autótulajdonosok számára. Még rémisztőbb lehet a helyzet, ha nem saját gépjárművel rendelkezünk, hanem bérelt autóval próbálunk eligazodni a budapesti parkolás világában. Ebben az esetben sokszorosan fontosnak érezzük, hogy elkerüljük az esetleges kellemetlenségeket, melyek ránk leselkedhetnek, mint:

 

  • Lopás – az őrizetlen parkolóhelyeknél sajnos gyakran előfordul
  • Baleset – mögénk álló autó, túl közel közlekedő kocsik és még sorolhatnánk, melye esetben a karcolás a legkisebb probléma
  • Eltévesztett parkolóhely
  • Madárpiszok és egyéb szennyeződések, például falevelek, termések

 

És a listát folytathatnánk a végtelenségig. De létezik egy megoldás, mellyel minden hátulütőt kiküszöbölhetünk, parkolóház alkalmazásával!

Nálunk mindig van szabad hely, őrzött létesítményünk teljesen biztonságos, így nem kell félni az esetleges lopásoktól és balesetektől. Könnyű eligazodásnak köszönhetően biztosan megtalálja gépjárművét, és bosszankodás helyett mindig örömmel fog hozzánk visszatérni! 


Részletek »

Ne késsen el a munkából!

parkolóház

A belvárosban parkolni legendásan nehéz, már-már teljesíthetetlen kihívásként ismeretes. Különösen igaz ez az 5. kerületi parkolásra. A reggeli és a délutáni órák a legzsúfoltabbak, hiszen ilyenkor érkezik mindenki munkába vagy éppen indul haza onnan. A parkolóhelyek

gyorsan megtelnek és úgy tűnik, hogy szinte sosincs elég hely az újonnan érkezők számára.

 

A kerületben sok az irodaház, tehát sok munkavállaló parkolási igényét kell kielégítenie a kerületnek, nem beszélve a többi autósról.

A Franklin Parkolóház többek között ezeket a körülményeket figyelembe véve kezdte meg működését az 5. kerület szívében és nem titkolt célja, hogy alternatívát nyújtson a belvárosi parkolás problémájára. Az automata parkoló központi, jól megközelíthető helyen fekszik, használata egyszerű és biztonságos. Ha elege van abból, hogy végtelen köröket rójon a munkahelyéhez közeli utcákon, ha a reggelei a parkolóhely utáni kutatásból és idegeskedésből állnak, ha nem szeretne többet a reménytelen parkolás miatt elkésni, vegye igénybe minőségi szolgáltatásainkat és ejtse útba mindennap a Franklin Házat! 


Részletek »

Drága reptéri parkoló? Tudunk jobbat!

parkoló autó

Külföldi utazás alkalmával mindig problémát jelent, hogyan is a legésszerűbb, legkényelmesebb és legolcsóbb kijutni a reptérre, ha a fővárostól távol élünk.


Busszal vagy vonattal megközelíteni a repteret olcsó ugyan, de ha sok poggyásszal utazunk,

igencsak macerás és ha korai indulással számolunk, fárasztó is. A taxi vagy a transzfer

általában borsos árakkal dolgozik, hiszen elsősorban a külföldről érkező turistákra, üzletemberekre építenek. Marad a saját autó, ami kényelmes, gyors és egyszerű kijutást tesz lehetővé és a csomagokkal sem kell sakkozni, ám a reptéri parkolókról köztudott, hogy csillagászati árakkal dolgoznak.

 

Mit szólna hozzá, ha a drága reptéri parkoló helyett egy megfizethető díjszabással dolgozó, biztonságos parkolóházban hagyhatná az autóját? Amit kínálunk az egy modern, automata parkoló a főváros szívében, az 5. kerületben. A parkolóház közel helyezkedik el a Nyugati pályaudvarhoz és a metróhoz, így onnan is egyszerűen megközelíthető a reptér. Ha minket választ, nem kell aggódnia autója biztonságáért és az út jelentős részét saját autójával teheti

meg a reptérre.


Keressen minket és tudjon meg többet a részletekről!


Részletek »

Irodaházra van szüksége? Tekintse meg ajánlatunkat!

További kérdés esetén keressen minket elérhetőségeinken!

Kapcsolat

Azonnali elérhetőség