Nyitva tartás: 00:00-24:00 Facebook hu | en

Kapcsolat

Szolgáltatások

 • Kártyás beléptető rendszer
 • Videó kaputelefon
 • Kerékpártároló
 • Parkolóház
 • On site building management
 • Szelektív hulladékgyűjtés
 • Teljeskörű üzemeltetés
 • Vendégparkoló (0-24h)
Bankkártyával is fizethet!
Astoria Hotel
Focus Point Apartment
Kárpátia étterem
Katona József színház
BOC logo

Hírek

Híreink

Külföldi útra megy? Hagyja megbízható helyen autóját!

parkoló autókSokan az utolsó pillanatban szembesülnek a ténnyel, hogy külföldi útjuk előtt nem tudják megbízható helyen hagyni gépjárművüket. A reptéri parkolók többsége csordultig telt, és a belváros forgatagában hagyott autót számtalan kár érheti. Az utazás hosszától függően érdemes mérlegelni, hogy hol is szeretnénk hagyni autónkat.

 

V. kerületi parkolóházunk tökéletes megoldást kínálhat erre a problémára! Budapest szívében a parkolás nem egyszerű, sokszor stresszel jár, de nálunk mindezt kiküszöbölheti! Őrzött parkolónkban biztosan talál helyet, és az utazás egész ideje alatt biztonságban tudhatja gépjárművét! Így megóvhatja autóját olyan kellemetlenségektől, mint az időjárási viszontagságok, madárürülék, balesetek, lopás és hasonló bosszúságok.

 

Ha Ön is külföldi útra készül, legyen szó rövidebb vagy hosszabb utazásról, és megbízható parkolóhelyet keres autójának, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal! Nálunk minden feltétel adott, hogy gépjárművét biztonságban tudhassa!


Részletek »

Ne késsen el a munkából!

parkolóház

A belvárosban parkolni legendásan nehéz, már-már teljesíthetetlen kihívásként ismeretes. Különösen igaz ez az 5. kerületi parkolásra. A reggeli és a délutáni órák a legzsúfoltabbak, hiszen ilyenkor érkezik mindenki munkába vagy éppen indul haza onnan. A parkolóhelyek

gyorsan megtelnek és úgy tűnik, hogy szinte sosincs elég hely az újonnan érkezők számára.

 

A kerületben sok az irodaház, tehát sok munkavállaló parkolási igényét kell kielégítenie a kerületnek, nem beszélve a többi autósról.

A Franklin Parkolóház többek között ezeket a körülményeket figyelembe véve kezdte meg működését az 5. kerület szívében és nem titkolt célja, hogy alternatívát nyújtson a belvárosi parkolás problémájára. Az automata parkoló központi, jól megközelíthető helyen fekszik, használata egyszerű és biztonságos. Ha elege van abból, hogy végtelen köröket rójon a munkahelyéhez közeli utcákon, ha a reggelei a parkolóhely utáni kutatásból és idegeskedésből állnak, ha nem szeretne többet a reménytelen parkolás miatt elkésni, vegye igénybe minőségi szolgáltatásainkat és ejtse útba mindennap a Franklin Házat! 


Részletek »

Drága reptéri parkoló? Tudunk jobbat!

parkoló autó

Külföldi utazás alkalmával mindig problémát jelent, hogyan is a legésszerűbb, legkényelmesebb és legolcsóbb kijutni a reptérre, ha a fővárostól távol élünk.


Busszal vagy vonattal megközelíteni a repteret olcsó ugyan, de ha sok poggyásszal utazunk,

igencsak macerás és ha korai indulással számolunk, fárasztó is. A taxi vagy a transzfer

általában borsos árakkal dolgozik, hiszen elsősorban a külföldről érkező turistákra, üzletemberekre építenek. Marad a saját autó, ami kényelmes, gyors és egyszerű kijutást tesz lehetővé és a csomagokkal sem kell sakkozni, ám a reptéri parkolókról köztudott, hogy csillagászati árakkal dolgoznak.

 

Mit szólna hozzá, ha a drága reptéri parkoló helyett egy megfizethető díjszabással dolgozó, biztonságos parkolóházban hagyhatná az autóját? Amit kínálunk az egy modern, automata parkoló a főváros szívében, az 5. kerületben. A parkolóház közel helyezkedik el a Nyugati pályaudvarhoz és a metróhoz, így onnan is egyszerűen megközelíthető a reptér. Ha minket választ, nem kell aggódnia autója biztonságáért és az út jelentős részét saját autójával teheti

meg a reptérre.


Keressen minket és tudjon meg többet a részletekről!


Részletek »

A parkolás mostantól nem akadály!

Franklin parkolóház

Aki Budapesten él, vagy gyakran jár átutazóban a fővárosban, jól tudja, hogy gyakran „vadászni” kell a jó parkolóhelyeket. Valljuk be, ez rendkívül kellemetlen procedúra, hiszen ha nagy sietségben vagyunk, akár tetemes időt is veszíthetünk azzal, amíg több kört téve találunk egy helyet az autóval.

Kerülje el a felesleges bosszankodást és vegye igénybe szolgáltatásunkat! De mit is kínálunk pontosan?

V. kerületi parkolóházunkban kényelmesen leparkolhatja gépjárművét, anélkül, hogy

értékes perceket kellene veszítenie a keresgéléssel. Továbbá nem kell attól sem tartania, hogy gépjárműve nincs biztonságban, hiszen a parkolóházunk kifogástalan biztonsági felszereltséggel rendelkezik.

Gondoljon csak bele, hogy mennyi idegeskedést és aggodalmat okoz, ha éppen egy fontos

tárgyaláson kell megjelennie, de már a városi dugóban órákat kellett vesztegelnie, ráadásul még parkolóhelyet is kell keresni. Mindettől könnyedén megszabadulhat, ha a parkolóházunk nyújtotta stressz mentes kényelmet választja, ahol garantáltan mindig megtalálhatja a számára legkézenfekvőbb helyet.

Tekintse meg a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeinket és lépjen velünk kapcsolatba, hogy megismerhesse a parkolóházak nyújtotta kényelemet!


Részletek »

A parkolóházak előnyei!

Franklin parkolóházManapság egyre többen választják a hagyományos parkolók helyett a parkolóházak nyújtotta lehetőséget. Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat az előnyöket, melyek rávilágítnak arra, hogy miért is praktikusabb megoldás egy parkolóházban hagyni az autónkat.

 

 

 

 

 • Ha elutazik, és biztonságos, őrzött helyen szeretne parkolni, akkor ez az ideális megoldás, hiszen nem kell aggódnia, hogy megrongálják vagy ellopják a gépjárművét.
 • Parkolóházunk fedett, így az időjárási viszontagságok miatt sem kell aggódnia.
 • További nagy előnye, hogy könnyedén megközelíthető, mivel központi helyen biztosítunk parkolási lehetőséget, az V. kerületben.
 • Nálunk korrekt hozzáállás várja, hiszen amellett, hogy rendkívül kedvező áron nyújtjuk szolgáltatásainkat, nem kell az időkorlátok miatt sem aggódnia, hogy elszállítják vagy kerékbilincset tesznek az autójára.
 • A parkolóházban nem kell hosszasan keresgélnie, mint a hagyományos parkolóhelyeken.

Ha felkeltettük az érdeklődését, bátran vegye igénybe V. kerületi parkolóházunkat! Tekintse meg elérhetőségeinket és bátran lépjen velünk kapcsolatba!


Részletek »

Ismerje meg az automata garázs előnyeit!

Mint a nagyvárosok legtöbbjében, úgy Budapesten sem könnyű megfelelő parkolóhelyet találni. Ha sikerül is leparkolnunk egy helyre, akkor is számtalan aggodalomra lehet okunk: drága parkolási díj, gyakori autólopások, rossz környék és így tovább. A parkolóházak segítségével azonban mindezeket az aggodalmakat könnyedén elkerülhetjük. Manapság egy-egy parkolóháznak rendkívül szigorú biztonságtechnikai előírásoknak kell eleget tennie.

A Franklin parkolóház a nemzetközi sztenderdnek megfelelően gépesített rendszerrel van ellátva. Így a gépkocsik automata mozgatással kerülnek a parkolóhelyükre, amely technológia már-már sci-fibe illő megoldásokat idéz meg. Az ügyfél előzetesen leparkolja egy tálcára az autóját. Ezután a robot ezt az elemet mozgatja el a végleges parkolóhelyre. Ennek technológiának köszönhetően az autó teljes mértékben érintetlen marad.

A zárt pakolóhely pedig tökéletes biztonságot nyújt az autónak.

Parkolóházunkban mind az átlagos, mind a nagyobb méretű gépjárműveknek helyet tudunk biztosítani. Tapasztalja meg a maximális komfortot a parkolás során is, és vegye igénybe parkolóházunk nyújtotta szolgáltatásokat!

 


Részletek »

Nagyobb autója van? A parkolás így sem akadály!

A szűk parkolóhelyeken olykor egy átlagos nagyságú autóval sem könnyű a parkolás, nem beszélve a nagyobb autókról, amelyekkel szinte lehetetlen ideális helyet találni a belvárosban.

Budapest V. kerületében azonban a parkolás többé nem akadály, hiszen ott található a jól megközelíthető, zárt parkolóházunk, ahol a nagyobb méretű személygépkocsik is könnyedén helyet találhatnak. Parkolóházunkban gyorsan leteheti autóját, amelyet teljes biztonságban tudhat, továbbá számos más tényező miatt sem kell aggódnia. Parkolóházunkban az autója többek között védett az időjárási viszontagságoktól, nem beszélve korszerű, automata rendszerünkről, amely lehetővé teszi, hogy Ön bármikor a legnagyobb kényelemben használhassa szolgáltatásunkat.


Vegye igénybe parkolóházunk szolgáltatását, és vessen véget a parkolóhelyek keresgélésével elpocsékolt hosszú percek kellemetlenségének! Továbbá a miatt se aggódjon, ha járműve az átlagnál nagyobb méretekkel rendelkezik, hiszen mi bármilyen eshetőségre fel vagyunk készülve! Kérdéseivel bátran keressen minket a megadott elérhetőségeinken!


Részletek »

Csak egy nap Pesten?

belvárosi parkolásA fővárosba rengetegen érkeznek nap mint nap, és sokan vannak, akik csak átmenetileg tartózkodnak Budapesten. Tárgyalások, állásinterjúk, üzletkötések, de akár városnézés vagy rokonlátogatás is lehet az utazás apropója.

 

Ilyen alkalmakkor, amennyiben autóval érkezik az ember, nem árt biztonságos parkolóhelyet találni. Sokan nem ismerik ki magukat, nem tudják, merre vannak a jó helyek, hol biztonságos hagyni a járművüket. Fontos, hogy a kiválasztott parkoló központi helyen legyen, így az 5. kerületi parkolás igencsak népszerű, de ezen kívül az sem hátrány, ha megfizethető, őrzött parkolóban lehet elszállásolni az autót.

 

A Franklin parkolóház azok számára is ideális választás, akik rövid időre érkeznek Budapestre és a belvárosi parkolást részesítik előnyben. Jöjjön és ismerkedjen meg a biztonságos, belvárosi parkolás egyik nagyszerű lehetőségével az 5. kerületben és vegye igénybe a Franklin Ház szolgáltatásait!


Részletek »

Biztonságban az időjárás elől is

belvárosi parkolásAz autós parkolás sosem egyszerű, mert mindig alkalmazkodni kell az aktuális körülményekhez. A külvárosban lehet, hogy több a hely, de nem annyira biztonságos, mint a belvárosban parkolni, ahol több a biztonsági kamera, de nehéz helyet találni.

 

Az utcán parkolni azt is jelenti, hogy az autót ki kell tenni az időjárás viszontagságainak. Ez elsősorban az autó állapotát veszélyezteti, hiszen a hó, a fagy, az eső mind megtelepszik a karosszérián, az üvegen, és kárt tehet abban. A szabad ég alatt hagyott autó ráadásul még a tulajdonosától is több időt rabol el, mert sokat kell vesződni a letakarításával, a levelek, a hóréteg eltávolításával. Hideg időben be kell melegíteni a motort, lekaparni a jégvirágokat a szélvédőről és még sorolhatnánk.

 

Egy fedett, őrzött, belvárosi parkolóházban ez teljesen másként alakul. A Franklin Ház védett parkolóházában a belvárosi parkolás nem csupán egyszerű, de az időjárás viszontagságaitól is megkíméli az autót. Próbálja, ki és bízza ránk az autóját!


Részletek »

Egy biztonságos parkolóház ismérvei – I. rész

Érdekes tény, hogy bár az első autó már az 1800-as években napvilágot látott, addig az első parkolóházak csupán az 1900-as években kezdtek el megépülni. Ekkorra növekedett meg a gépjárművek száma annyira, hogy az utcákon már nem lehetett kényelmes parkolási lehetőségeket biztosítani.

 

A korai parkolóházak még elavult technológiákkal épültek, valamint a helyigé;ny mielőbbi kielégítését tartották a legfőbb szempontnak a tervezésnél. De mi a helyzet a modernkori parkolóházakkal? Vajon mennyire felelnek meg a biztonságnak?

 

Egy átlagos modern parkolóház férőhelye százas nagyságrendű. A helyek általában 2-3 emeleten terülnek el, és a legtöbb esetben nincs őrző szolgálat bennük. Tehát ugyan az utcánál nagyobb biztonságot nyújtanak, főként az időjárási viszontagságokkal szemben, egy esetleges balesettől vagy lopástól nem minden esetben óvják meg az autó tulajdonosokat.

 

Ha szeretne többet megtudni a legbiztonságosabb budapesti parkolási lehetőségekről, forduljon hozzánk bizalommal!


Részletek »

Irodaházra van szüksége? Tekintse meg ajánlatunkat!

További kérdés esetén keressen minket elérhetőségeinken!

Kapcsolat

Azonnali elérhetőség