Facebook hu | en

Kapcsolat

  • Franklin Ház Kft.
  • Telefon: +36 (1) 328 0960
  • E-mail: info@franklinhaz.hu
  • 1053 Budapest, Reáltanoda u. 5.
  •  
  • Nyitva tartás: 00:00-24:00
Bankkártyával is fizethet!
Buddha Bár Hotel
Astoria Hotel
Focus Point Apartment
Gerlóczy
Kárpátia étterem
Katona József színház
Mátyás Pince
BOC logo

Parkolóház

Parkolóház
Nem tudja hol parkoljon autójával? Parkoljon nálunk biztonságban!

Autóvédelem felsőfokon

Az utcán hagyott autók megannyi veszélynek vannak kitéve. Előzze meg a bosszankodást és az anyagi károkat, és válassza a Franklin parkolóház nyújtotta biztonságot!

 

Autókat - a technika fejlődésével párhuzamosan - egyre könnyebben lopnak napjainkban, hiszen egy képzett autó tolvajnak egy régi típusú autó zárjának feltörése gyerekjáték, de az igazán profi rablók még az újakkal is megbirkóznak. Parkolóházunk kifogástalan biztonsági felszereltséggel van ellátva, így nem kell attól tartania, hogy programja után csak az üres parkolóhely várja majd!

 

A tolvajokon túl veszélyforrást jelenthetnek a gépjárművekre a parkolási technikájukkal kevésbé dicsekedő, vagy tanuló vezetők is, valamint az időjárás viszontagságai sem kedveznek - sem a jégeső, sem a szélvihar által levert ágak nem kímélik a gépkocsikat, és komoly karcolásokat, horpadásokat hagyhatnak maguk után.

 

A Franklin parkolóház védelmet nyújt járművének! Ne késlekedjen hát, és ne várja meg, míg baj történik! Bízza autóját a Franklin parkolóházra!


Részletek »

Kerülje el a büntetőcédulákat velünk!

parkolóházAz autó szélvédőjére kihelyezett jellegzetes kis piros csomagok soha nem jelentenek jót, bosszúság és pénzbírság jár a nyomukban. Mindenki igyekszik elkerülni ezeket a büntetőcédulákat, de valljuk be, nem mindig sikerül.


A fővárosi parkolás során különösen nehéz gyorsan, jó parkolóhelyet találni, és talán még nehezebb elkerülni a büntetéseket. Vessen véget ennek, és válasszon olyan parkolóhelyet, amiben nem kell csalódnia, és amire mindig számíthat! V. kerületi parkolóházunk pontosan ilyen!

 

Ha minket választ, garantáljuk, hogy végleg vége a hosszú percekig tartó céltalan keringésnek, a bosszankodásnak és a késéseknek. Vége az idegeskedésnek és az aggódásnak, hogy vajon nem büntették-e meg, nem törték-e fel az autót.

 

Parkoljon nálunk a belváros szívében, legyen Ön is visszatérő és elégedett vendégeink egyike! Felejtse el örökre a rossz emlékű, piros csomagban érkező parkoló cédulákat, válassza helyette a kiszámíthatóságot és a biztonságot! Parkoljon V. kerületi parkolóházunkban!


Részletek »

Budapesti parkolás egyszerűbben!

parkolóházA parkolással sokaknak meggyűlik a baja - nem csupán gyakorlat és tapasztalat kérdése biztonságosan és könnyedén leparkolni az autót egy üres parkolóhelyre. Sokszor a körülmények is próbára teszik az autós türelmét, kitartását.

 

Nem elég, hogy a fővárosi parkolás már önmagában kihívást jelent az autósok számára, a helyhiány és a zsúfoltság mellett még sok egyéb tényezővel is meg kell küzdenie annak, aki az V. kerületben szeretné hagyni az autóját.

 

Sok esetben nincs hely, de ha mégis van, előfordulhat, hogy egy valószínűtlenül aprócska helyre kell bekormányozni a járművet, ami gyakorlatlan sofőr esetén karcolásokkal, sérülésekkel járhat, és ezt sokszor a szomszéd autó sem ússza meg. A másik nagy ellenség az időjárás. Aki próbált már télen egy talpalatnyi helyre beparkolni a csúszós aszfalton, tudja, miről beszélünk. Továbbá az V. kerületben sokan vannak az esti órákban is az utcákon, így bárki kárt tehet az autóban, akár vétlenül is.

 

A Franklin Házban mindez a múlté. Tágas, világos parkolóház, automatikusan vezérelt rendszerrel, ahol biztonságosan és könnyen parkolhat az V. kerületben minden nap!

 

Parkoljon rendszeresen V. kerületi parkolóházunkban, és élvezze a kényelmes parkolás minden előnyét!


Részletek »

Az V. kerület autóban ülve

Az ötödik kerület fővárosunk egyik sziporkázó ékköve. Ha az Országház és a Bazilika nem volna elég önmagában is, látnivalói közt ott van még a Katona József színház, a Néprajzi Múzeum, a Minőségi Magyar Borok Háza, a Budapest Kiállítóterem, és sorolhatnánk még, nem beszélve a megannyi vásárlási és szórakozási lehetőségről.

 

Most képzeljük el mindezt egy szélvédőn keresztül, a dugóban araszolva, esetleg értékes perceket vagy órákat töltve parkolóhely kereséssel. Melyikünk napjára ne nyomná rá a bélyegét a bosszúság, amit értékes időnk és energiánk vesztegetésével arra pazarolunk, hogy autónkat leparkolhassuk?

 

Csupán egy dolog áll fordított arányosságban a kikapcsolódási lehetőségekkel – a parkolóhelyek száma, különösen csúcsidőben. Ha találunk is egyet, az összeg, amit kifizetünk érte nem biztos, hogy olyan biztonsággal jár együtt, hogy nyugodt szívvel magára hagyjuk a gépjárművünket.

 

A Franklin parkolóház a belváros szívében 9 emeleten 200 fedett parkolóhellyel várja Önt, ha igazán számít, hogy biztonságban tudhassa autóját, ráadásul kedvező áron! Legyen kellemes napja, a többit bízza a Franklin parkolóházra!


Részletek »

Bízza profikra a belvárosi parkolást!

Bízza profikra a belvárosi parkolást!Fordult már elő Önnel, hogy partnere egy meghitt kávézás közben újra és újra órájára pillantott? Esetleg orvosi rendelőben a vártnál hosszabbra nyúlt a várakozási idő, odakinn pedig eleredt az eső?

 

Ha egy ilyen után nap után még egy parkolási bírságot is talál szélvédőjén, akkor joggal érezheti, hogy ez nem az Ön napja. Ki ne nézegette volna már telefonját vagy óráját, attól tartva, hogy lejár parkolójegye? A legfinomabb vacsorát is tönkre teheti az aggódás, hogy autója vajon biztonságban van-e az időjárástól, a tolvajoktól vagy vandáloktól.

 

Előzze meg a stresszt és hagyja autóját a legjobb kezekben, védve az időjárás viszontagságaitól és egyéb veszélyektől? A Franklin Háznál biztonságosabb helyet keresve sem találhatna autójának! Miért idegeskedne a meghitt percekben, miért hagyná, hogy egy bírság megkeserítse a napját? Nyugodtan intézheti bevásárlását, a sétáló utcákon barangolva, vagy beülhet egy teázóba felmelegedni, miközben profik vigyáznak autójára egy tökéletesen felszerelt, modern parkolóházban.

 

Ha ez sem lenne elég, tekintse meg árlistánkat, hiszen mindezt a biztonságot kedvező áron nyújtjuk Önnek! Válassza a stresszmentes parkolást, válassza a Franklin parkolóházat!


Részletek »

Parkolás Budapesten, télen?

A parkolás Budapesten sosem egyszerű feladat, a város nagy részén mindig nehéz helyet találni, ami ráadásul a legkevésbé sem nevezhető biztonságosnak. Télen csak rosszabbodik a helyzet az időjárási viszontagságok következtében.

 

Itt a november, egyre hidegebbek az éjszakák és a nappalok. Már valószínűleg nem kell sokat várni, és arra ébredünk, hogy aki az utcán parkolt, bizony az autóról való hó eltakarítással és jégkaparással kezdheti a napot. És sajnos itt még nincs vége a megpróbáltatásoknak, hiszen az utak is csúszósakká válnak, sokkal nehezebb ilyenkor parkolni. Minderre megoldást kínál V. kerületi parkolóházunk!

 

Budapesti parkolóházunk fedett, ezzel megfelelő védelmet nyújt autójának a téli időjárás viszontagságaitól, elkerülheti a hideg reggelek okozta kellemetlenségeket. Mi gondolunk a biztonságra is, ezért folyamatos védelmet biztosítunk autójának a lopás ellen is!

 

Fővárosi parkoláshoz válassza a kényelmet és a biztonságot, válassza a Franklin Parkolóházat!


Részletek »

Biztonságos parkolás az ünnepek alatt is?

Biztonságos parkolás az ünnepek alatt is?Vészesen közelegnek az ünnepek, így aktuálissá válik a téma, hogy utazás esetén hol hagyjuk gépjárművünket. A legtöbb parkolóháznak van megőrzési szolgáltatása, azonban ezek többségében nyitott térrel rendelkeznek, és a gépjárművek könnyedén elérhetőek mások számára is, így sok eshetőség felmerül, mint a véletlen baleset, karcolás vagy törés, és az esetleges lopás is. Ha autónk nélkül utazunk el néhány napra kikapcsolódni, és megbízható parkolóházat keresünk gépjárművünk számára, érdemes olyan szolgáltatást választani, ahol modern rendszer működik.

 

Parkolóházunk egyedi kialakításának köszönhetően senki sem férhet hozzá gépjárművéhez, mely csakis az Ön parkolójegye által válik elérhetővé! Bérleteink segítségével hosszabb távra is kedvező áron bízhatja tulajdonát parkolóházunkra!

 

Ha Ön is olyan megbízható, biztonságos és modern budapesti parkolóházat keres, ahol nyugodt szívvel hagyhatja gépjárművét az ünnepek alkalmával, forduljon hozzánk bizalommal! Részletekért keressen minket elérhetőségeinken!


Részletek »

Béreljen állandó parkolóhelyet cége alkalmazottainak!

Béreljen állandó parkolóhelyet cége alkalmazottainak!Budapest belvárosában rengeteg cég, vállalat bérel, vagy vásárol magának irodaépületet. Az építészetileg és infrastrukturálisan is vonzó belváros lüktető életével ideális munkakörnyezet, leszámítva az autóval való megközelítést és az V. kerületi parkolás megoldását.

 

A gyakorlott autóvezetők tudják, hogy bizonyos időszakokban a belváros egyes helyszínei szinte megközelíthetetlenek, gyakoriak a balesetek, forgalmi fennakadások, dugók, az irodák előtt meg sokszor nem lehet parkolni, ilyen esetekben pedig hosszú idő telhet el azzal, hogy a közelben alkalmas parkolóhelyet találjunk. Az egész procedúra vége pedig késés, idegeskedés, stressz.

 

Ha Ön munkáltatóként szeretné megkímélni alkalmazottait a parkolással járó problémák kellemetlenségeitől, akkor béreljen helyet parkolóházunkban! Az V. kerületi parkolás legjobb alternatíváját nyújtjuk Önnek, modern parkolást segítő rendszerrel, kiváló biztonsági megfigyeléssel és kerékpártartó hellyel! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!


Részletek »

Parkolás hétvégén a belvárosban? Lehetséges!

Parkolás hétvégén a belvárosban? Lehetséges!A belvárosban parkolni néha szinte lehetetlen vállalkozásnak tűnik. Csúcsidőben pedig katasztrofálisan tele vannak a parkolók, ezért egyre több időt vesz el a parkolóhely vadászat. A belvárosi parkolás pedig sokszor megkerülhetetlen feladat. Arra jár, ha a környéken dolgozik, a belső kerületek valamelyikében akad elintéznivalója vagy egyszerűen csak kikapcsolódni érkezik a belvárosba.

 

Hétvégi parkoláshoz szeretne végre találni ideális megoldást, amit hosszú távon tudna igénybe venni? A válasz a kérdésre nem más, mint V. kerületi parkolóházunk! Nem csupán hétköznap nyújtunk megbízható szolgáltatást az autósok számára, de hétvégén is várjuk azokat, akik a kiemelkedő minőséget részesítik előnyben akkor is, ha parkolásról van szó.

 

Ahelyett, hogy reménytelenül keringene az utcákon üres parkolóhelyet keresve, vagy az időjárásnak kiszolgáltatva hagyná az utcán autóját, válassza V. kerületi parkolóházunkat! Automata parkoló, őrzött autók, kedvező árak és biztonság hétvégi parkolás esetén is!


Részletek »

Vásároljon éjszakai parkolóbérletet!

Vásároljon éjszakai parkolóbérletet!A városi parkolás sok esetben nagyon nehezen megoldható. Megesik, hogy a lakástól csak nagyon messze tudunk parkolni, és ilyenkor a gépjármű is kevésbé van biztonságban, valamint kényelmetlen a sok gyaloglás az autó és az otthon között. A városi parkolás leginkább a délutáni, esti időszakokban a legnehezebb, amikor a legtöbb ember hazaér.

Ha könnyen és gyorsan szeretne parkolóhelyet találni az esti, éjszakai órákra, valamint szeretné biztonságban tudni autóját, akkor érdemes egy őrzött parkolóházat felkeresnie. Válassza a FranklinHáz parkolóházat!

 

Ha az ötödik kerületben él, vagy estére itt parkolja le kocsiját, jöjjön el hozzánk! Nálunk biztonságban tudhatja éjszaka járművét, továbbá ha éjszakai bérletet vásárol, akkor biztosan mindig talál helyet magának!

 

Vásároljon éjszakai bérletet a kényelmes és biztonságos parkolás érdekében, hiszen igen kedvező árakkal várjuk érdeklődőinket! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a részletekért, ne feledje, nálunk megéri parkolni!


Részletek »

Bővebb információkért érdeklődjön elérhetőségeinken!

Irodaházra van szüksége? Tekintse meg ajánlatunkat!
Facebook
Youtube
Blogger
Twitter
Pinterest
Azonnali elérhetőség