Facebook hu | en

Kapcsolat

  • Franklin Ház Kft.
  • Telefon: +36 (1) 328 0960
  • E-mail: info@franklinhaz.hu
  • 1053 Budapest, Reáltanoda u. 5.
  •  
  • Nyitva tartás: 00:00-24:00
Bankkártyával is fizethet!
Buddha Bár Hotel
Astoria Hotel
Focus Point Apartment
Gerlóczy
Kárpátia étterem
Katona József színház
Mátyás Pince
BOC logo

Parkolóház

Parkolóház
Nem tudja hol parkoljon autójával? Parkoljon nálunk biztonságban!

Biztonságos parkolás az 5. kerületben

Biztonságos parkolás az 5. kerületbenA nyaralását tervezgeti, de már most aggódik, hogy mi lesz az autójával? Megrongálja a vihar, nekitolatnak, vagy ami a legrosszabb, ellopják? Hogyan biztosíthatja járműve épségét egy távoli országból, egy hosszú nyaralás ideje alatt? A megoldás az 5. kerületi parkolás, a Franklin Házban!


Parkolóházunkban lehetséges hosszabb időtartamra is a parkolás. Egy hosszú nyaralás alatt az itthon hagyott autóval sajnos rengeteg nem kívánatos dolog történhet, ezek megelőzésére nyújtunk kiváló lehetőséget. Ha minket és a biztonságos, 5. kerületi parkolást választja nyaralása idejére, biztosan nem fog csalódni! Parkolóházunk könnyen megközelíthető helyen, a belváros szívében helyezkedik el, így ha nem is a kerületben lakik, akkor is könnyen megközelíthető Budapest bármely részéről, akár a külsőbb kerületekből is: az Astoria, a Kálvin tér és a Ferenciek tere alkotta háromszögben talál minket.


A biztonságos helyet keresi autójának nyaralása idejére? Válassza a parkolást az 5. kerületben! Bővebb információért keressen minket bátran!


Részletek »

Parkolóház a „családtag” autók védelméért is

Parkolóház a „családtag” autók védelméért isEgyáltalán nem ritka jelenség, hogy valaki szinte „családtagként” kezelje az autóját. Nem csak azért vigyáz rá, hogy ne kerüljön sokba a javíttatása, hanem azért is, mert jó emlékek fűzik hozzá, megbízik benne, nem szeretné, hogy bármi rossz történjen vele. Egy parkolóház azonban még az ilyen féltő tulajdonosok számára is megnyugtató megoldást jelent.

 

A parkolóház nem csak a figyelmetlen sofőrök és az időjárás viszontagságai ellen védi az autót. Nincs például kitéve akkora hőingadozásnak sem, ami sok alkatrészt megvisel, és gyorsabban öregíti a járművet. Egy parkolóházban állva nem kell féltenünk az autót semmitől: nem dőlhet rá fa, nem lophatják el, így még az is nyugodtan aludhat, aki szinte éjjel-nappal az ablakban állva figyelné kedvenc járművét.

 

Szeretné Ön is kiélvezni a parkolóház előnyeit, és nyugodtan álomra hajtani a fejét? Válassza budapesti parkolóházunkat, és mi gondoskodunk autója védelméről éjjel-nappal! A részletekért keressen minket bizalommal!


Részletek »

Kerülje el az ügyetlen parkolókat!

Kerülje el az ügyetlen parkolókat! Aki gyakran kényszerül Budapest belvárosának forgalmas utcáin parkolni, az sajnos előbb, vagy utóbb, de nagy valószínűséggel szembesülni fog azzal, hogy vannak, akik bizony nem vigyáznak eléggé mások tulajdonára. Véletlenül nekitolatnak egy autónak, rányitják az ajtót, ami észrevesznek ugyan, de névjegykártyát, vagy más elérhetőséget nem hagyva nem vesznek róla tudomást. Az ilyen esetek ellen is tökéletes megoldást nyújt parkolóházunk Budapesten.

Sajnos bárkivel előfordul, hogy ő hiába parkol kifogástalanul; ha más nem elég óvatos, vagy körültekintő, akkor bizony mind a két autó megsérülhet. Még ha csak egy kisebb karcolásról is van szó, bosszantó, és az eltüntetésével nekünk kell foglalkoznunk. Parkolóházunk Budapesten teljesen automatikusan működik, ezért nem kell aggódni semmilyen parkolási baleset miatt.

Önnel is előfordult már, hogy megkarcolódva találta autóját?  Válassza inkább parkolóházunkat Budapesten, és biztos lehet benne, hogy sérülésmentesen látja viszont! Ha kérdése van,. tegye fel elérhetőségeinken!


Részletek »

Stresszmentes parkolás a karácsonyi bevásárlás idején? Válassza V. kerületi parkolóházunkat!

Stresszmentes parkolás a karácsonyi bevásárlás idején? Válassza V. kerületi parkolóházunkat! A fővárosban soha sem egyszerű megfelelő parkolóhelyet találni, ám ez a karácsonyi időszakot megelőzően teljesen lehetetlennek tűnik. Sokan kitartóak, és a végsőkig várnak, azonban ez rendkívül idő és energiaigényes, emiatt pedig se türelem, sem szabadidő nem marad a karácsonyi bevásárlásra, vagy bármilyen más tevékenységre. Ha Ön stresszmentesen szeretne parkolni ebben az időszakban is, válassza V. kerületi parkolóházunkat!

 

V. kerületi parkolóházunkban gyorsan és egyszerűen megtalálhatja a parkoláshoz az ideális körülményeket, így bármilyen teendőjét, vagy a karácsonyi bevásárlását is könnyedén elintézheti még a legforgalmasabb napokon is. Parkolóházunk Budapest szívében található, így, ha azt az opciót választaná, hogy tömegközlekedéssel folytatja útját a belvárosból, viszonylag rövid időn belül eljuthat bárhova, idegeskedés és kapkodás nélkül.

 

Válasszon bennünket a készülődés időszakában is, tekintsen másképp a parkolásra karácsony előtt! Ha V. kerületi parkolóházunk szolgáltatásaival kapcsolatban kérdései lennének, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 


Részletek »

Bővebb információkért érdeklődjön elérhetőségeinken!

Irodaházra van szüksége? Tekintse meg ajánlatunkat!
Facebook
Youtube
Blogger
Twitter
Pinterest
Azonnali elérhetőség