Nyitva tartás: 00:00-24:00 Facebook hu | en

Kapcsolat

Szolgáltatások

  • Kártyás beléptető rendszer
  • Videó kaputelefon
  • Kerékpártároló
  • Parkolóház
  • On site building management
  • Szelektív hulladékgyűjtés
  • Teljeskörű üzemeltetés
  • Vendégparkoló (0-24h)
Bankkártyával is fizethet!
Astoria Hotel
Focus Point Apartment
Kárpátia étterem
Katona József színház
BOC logo

Hírek

Híreink

Automata garázsunk

A Budapest, Reáltanoda u. 5. alatti parkolóház esetében egy automatikus parkoló rendszer gondoskodik a beparkolni kívánó gépkocsik helytakarékos és rendkívül biztonságos elhelyezéséről. A Parksafe 580 egy központi vertikális szállítóegységes parkoló rendszer, ahol a felvonótól jobbra és balra helyezkednek el a tároló rekeszek. A parkoló rendszer 4 külön berendezésből áll, összesen 200 gépkocsi parkolásához. Minden egyes berendezéshez tartozik 1 átadó kabin és 1 integrált forgatószerkezetes vertikális szállítóegység. Az egyes berendezések szállítástechnikai szempontból nincsenek egymással összekapcsolva. A 4 egyedi berendezést azonban a vezérlés mint egy teljesen automatikus parkoló rendszert veszi figyelembe és kezeli. Minden egyes berendezésben 50 parkolóhely található, amelyből 18 hely 2 m magas járművek, 32 hely pedig 1,65 m magas gépkocsik számra van fenntartva. A járművek egy előre elkészített tálcára hajtanak be. A gépkocsikat azok érintése nélkül a vertikális szállítóegység jobbra és balra polcokra helyezi be. Bal oldalt ehhez 1 parkoló sor, a vertikális szállítóegységtől jobbra pedig 3 parkoló sor található. Berendezésenként 2 többlet üres parkolóhely teszi lehetővé, hogy a járműveket át lehessen rendezni, és ezáltal hozzáférhetővé váljanak a hátsó parkoló sorok. Az épület iroda frontja mögött, azzal egybeépített parkolóházban a négy darab átadó kabin egy sorompóval és jegykiadó készülékkel ellátott külön behajtó sávon át érhető e A kihajtás egy külön kihajtó sávon keresztül történik, amelyet sorompóval és jegyátvevő készülékkel szereltek fel. A behajtóban magasság ellenőrzés van felszerelve, amely felismeri, hogy a beérkező járművet magas, vagy alacsony parkoló szintre kell beraktározni. Kerékpáros vendégeinket 12 ingyenesen igénybe vehető tárolóhellyel várjuk.


Részletek »

Budapesti őrzött parkolóházunkban biztonságban tudhatja járművét!

Budapesti őrzött parkolóház

Budapesti őrzött parkolóházunkban mindig biztonságban tudhatja autóját, nem kell tartania lopástól vagy más káreseménytől. Parkoljon Ön is nálunk!

A legtöbb autótulajdonosban bizonyára aggódott már amiatt, hogy nehogy ellopják a járművét vagy esetleg valaki véletlenül nekitolasson parkolás közben. Ez teljesen természetes, hiszen nagy értékről van szó, jogosan tartunk tőle, hogy valami baj történik vele. Persze egy megbízható riasztó sokat segít, de a legjobb, ha sikerül egy biztonságos helyet találnunk a parkoláshoz. Ha Ön ilyet keres fővárosunk szívében, a legjobb helyen jár! Használja ki budapesti őrzött parkolóházunk előnyeit!

Budapesti őrzött parkolóházunkban semmilyen káreseménytől nem kell tartania. A parkolóház 0-24 óráig őrzött, illetéktelen személy nem léphet be, ezért esélyt sem adunk a bűnözőknek. Aki nálunk parkol, az nyugodtan aludhat, hiszen az autója garantáltan biztonságban van, ráadásul a parkolások során nem ritkán előforduló, figyelmetlenségből adódó sérülésektől is védett. Budapesti parkolóházunk ugyanis automatikusan működik, így az emberi hibákból eredő káresemények is megelőzhetőek.

Bizonyára sokakban felmerül a kérdés, hogy egy ilyen sok előnnyel bíró, budapesti őrzött parkolóház milyen áron vehető igénybe, azonban nálunk nincs mitől tartani az anyagiakat illetően sem: nálunk a parkolás megfizethető alkalomszerűen is, de akár bérlet is vásárolható, amivel hosszú távon válik megoldottá a parkolás. A hét minden napján, 0-24 óráig vagyunk nyitva és a nagy kapacitásunknak köszönhetően mindig van szabad helyünk. Budapesti parkolóházunk várja nem csak a környékbeli lakosokat, hanem minden autóst, akinek a városban van dolga: központi elhelyezkedésünknek köszönhetően bárhová könnyen el lehet jutni tőlünk.

Amennyiben szeretné igénybe venni budapesti őrzött parkolóházunk szolgáltatásait, keressen minket bizalommal bővebb információért, szívesen állunk rendelkezésére akár még ma! Használja ki a lehetőséget, és parkoljon védett, biztonságos helyen, nálunk!


Részletek »

Parkolóház Budapesten: parkolás gyorsan, kompromisszumok nélkül!

Parkolóház Budapesten

Parkolóház Budapesten a gyors, stresszmentes parkolásért. Létesítményünk minőségi szolgáltatásokkal várja az autósokat, hagyja nálunk bátran gépjárművét!

Az autósoknak manapság a budapesti parkolás igazi kihívásokat rejt magában. Akik beülnek a gépjárművükbe, nagy eséllyel számíthatnak arra, hogy igencsak stresszes helyzetekkel kell megküzdeniük, ha parkolóhelyre van szükségük a fővárosban. Nem ritka, hogy kellemetlen kompromisszumok árán találnak csak megfelelő parkolási lehetőséget, például olyan helyen hagyják az autójukat, ahol komoly veszélyeknek vannak kitéve a kocsik. Bármikor sérülés érheti őket, a javíttatás pedig sok esetben igencsak megterhelheti a járműtulajdonos pénztárcáját. A hosszú bolyongás, kockázatos szituációk nagy mértékben megmérgezik a hétköznapokat, ezért egyesek szeretnének már végre könnyebb, stresszmentesebb megoldást találni a parkoláshoz. Amennyiben Ön is keresi még a megfelelő opciót, ajánljuk figyelmébe parkolóházunkat Budapesten!

Parkolóházunk Budapesten egy teljesen más világba kalauzolja az autótulajdonosokat. Itt végre nem kell bolyongani a megfelelő parkolási lehetőségért, és a kellemetlen kompromisszumokat is elfelejtheti egy életre. Budapesten parkolóházunknak köszönhetően a parkolás végre nem egy megterhelő napi feladat lesz. Létesítményünkben a legnagyobb biztonságban vannak a járművek, semmilyen kellemetlenség nem érheti az autójához visszatérve. Parkolóházunk Budapesten kedvező feltételekkel kínálja az ideális parkolóhelyeket a gépjármű tulajdonosoknak. A létesítmény központi helyen található, a főváros szívében, könnyen megközelíthető helyen. Tőlünk akár tömegközlekedéssel is egyszerűen eljuthat az úti céljához.

Parkolóházunk Budapesten a legjobb választás a probléma megoldásához. Ne hagyja, hogy a szélsőséges körülmények győzedelmeskedjenek Ön felett! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat szolgáltatásainkról. Folyamatosan elérhetők vagyunk. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.


Részletek »

Parkolóház árak a Franklin házban

parkolóház árak

A parkolóház árak között vannak olcsó és drágább díjak is, de nem ez az egyetlen, ami számít akkor, ha egy idegen helyen hagyja a járművét. A Franklin házban megfizethető áron parkolhat és biztonságban tudhatja járművét.

A parkolás az egyik legnagyobb kihívás egy autós számára, legalábbis akkor, ha olyan zsúfolt és mindig telített helyen szeretné megkísérelni, mint amilyen a belváros Budapesten.

A belvárosi parkolás legendásan nehéz vállalkozás, amit sok autós már nem is kísérel meg. Az utcák mentén található parkolók szinte folyamatosan zsúfolásig telnek autókkal, amint egy hely felszabadul, máris többen ugranak a helyére. Mit tehet, hogy elkerülje az ilyen és ehhez hasonló stressz forrásokat az autós közlekedés során? Felejtse el az utcai parkolással járó megpróbáltatásokat és a rengeteg idő pazarlást, amit ez a manőver felemészt és inkább döntsön az egyszerűbb megoldás mellett, válasszon pakolóházat!

A parkolóház árak között is vannak különbségek, ahogyan az utcai parkolás sem mindenhol ugyanannyiba kerül. Dönthet úgy, hogy a legdrágább parkolóház árakat választja és sokat kell fizetnie egy nem biztos, hogy minőségibb szolgáltatásért vagy dönthet úgy is, hogy beéri egy olcsóbb hellyel, ahol nem biztos, hogy minden szolgáltatással meg lesz elégedve. A parkolóház árak között tájékozódva látható, hogy akár kétszer annyit is elkérnek az egyik helyen, mint a másikon. Az autósok többsége persze nem szeretne drágán parkolni, hiszen ez hosszú távon kisebb vagyont jelent. Próbálta már a Franklin házban a pakolást? A parkolóház az V. kerületben, tehát a belváros szívében található, ahonnan minden jól megközelíthető és rövid időn belül elérhető. Az ügyfeleket megfizethető parkolóház árakkal és magas színvonalú szolgáltatásokkal várjuk egy modern parkolóházban.

Forduljon bizalommal hozzánk, ha nemcsak a parkolóház árak számítanak Önnek, mint autó tulajdonosnak, hanem az is, amiért fizet! A részletekről tudjon meg többet tőlünk, az egyik elérhetőségünkön vagy személyesen, amikor először parkol nálunk!


Részletek »

Parkolóház az 5. kerületben: felejtse el a parkolással járó stresszt!

Parkolóház az 5. kerületben

Parkolóház az 5. kerületben, minőségi szolgáltatások, biztonságos környezet, könnyű megközelíthetőség, felejtse el a parkolási stresszt!

Budapesten a parkolás napról napra egyre nagyobb kihívások elé állítja az autósokat. A járművezetők rengeteg időt, energiát felhasználnak ahhoz, hogy megfelelő parkolási lehetőséget találjanak a fővárosban, azonban az esetek nagy részében inkább kényes, stresszes helyzetekkel találják magukat szemben. Parkolás szempontjából főleg a belső kerületek a kritikusak, ezeken a területeken szinte képtelenség megfelelő helyet találni a járműveknek. A parkolást tovább nehezíthetik még az ideiglenes útlezárások, továbbá más autóstársak parkolási szokásaik is gyakran okoznak bosszúságot. Amennyiben Ön mindezeket szeretné elfelejteni, maga mögött hagyni, válassza parkolóházunkat az 5. kerületben!

Parkolóházunkkal az 5. kerületben végre elfelejtheti azokat a stresszes helyzeteket, amik a parkolással kapcsolatban merülnek fel nap, mint nap. Legyen szó útlezárásokról, átépítésekről, felújításokról, ránk semmilyen külső tényező, esemény nincs hatással. Parkolóházunk az 5. kerületben az év minden napján megfelelő parkolási lehetőséggel várja az autósokat. Rengeteg időt, energiát spórolhat velünk. Nálunk nem veszhetnek el értékes percek a pakolóhely keresésével. Parkolóházunk az 5. kerületben a biztonságos környezet kialakítására is nagy hangsúlyt fektet. Autójához visszatérve nem érhetik váratlan meglepetések, járművét a legjobb helyen tudhatja. Parkolóházunkra hosszú távon számíthat. Könnyedén megközelíthető helyen vagyunk, tőlünk is egyszerűen, gyorsan eljuthat bárhová, akár gyalog, vagy tömegközlekedéssel, biciklivel.

Velünk sokkal kellemesebbek, kényelmesebbek a mindennapok, válassza bátran parkolóházunkat az 5. kerületben! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. Áraink kedvezőek, így anyagi szempontból is jól járhat velünk. Ha kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.


Részletek »

Parkolóház kerékpár tárolóval: hagyja nálunk kétkerekűjét!

Parkolóház az 5. kerületben

Parkolóház kerékpár tárolóval, válassza a valóban biztonságos megoldást, minőségi szolgáltatás, kedvező feltételekkel, menjen biztosra!

Sajnos manapság nem csupán a gépjárművek, hanem a kerékpárok sem lehetnek biztonságban a közterületeken. Nem ritka, hogy még zár alkalmazása mellett is eltulajdonítják a kétkerekű járműveket. A pótlásuk egyeseknek komoly gondot okozhat, a rendőrségi eljárás pedig rengeteg időt, energiát felemészthet. Amennyiben Ön szeretné elkerülni ezeket a kellemetlenségeket, és maximális biztonságban tudná az értékes biciklijét, válasszon minket, mert a parkolóházunk kerékpár tárolóval is rendelkezik!

Parkolóházunk kerékpár tárolójában százszázalékos biztonságban tudhatja a biciklijét. Végre nem kell aggódnia azon, hogy eltulajdonítanák vagy megrongálnák a kerékpárt, így pedig sokkal nyugodtabban tudja folytatni a napi teendőit. Szolgáltatásunk folyamatosan elérhető, létesítményünk pedig nagyon könnyen megközelíthető helyen, a belváros szívében található. Parkolóházunk kerékpár tárolója számos kellemetlenséget, anyagi kárt megakadályoz, így pedig az ezzel kapcsolatos plusz kiadásokat is meggátolhatja.

Parkolóházunk kerékpár tárolójában mindig találhat helyet a biciklijének. Szolgáltatásunk rugalmas, ügyfélközpontú, a kerékpár és gépjármű tulajdonosok hosszú távon számíthatnak ránk. Legyen szó bármilyen helyzetről, bennünket megéri felkeresni az adott szituációban.

Parkolóházunk kerékpár tárolójában nem érhetik kellemetlen meglepetések. Válassza Ön is a biztosabb utat, és hagyja nálunk a biciklijét! A létesítmény karbantartására óriási figyelmet fordítunk, nálunk mindig rendezett, tiszta, modern körülmények várják az ügyfeleket. Weboldalunkon bővebb információkat is találhat rólunk, és a parkolóházról. Áraink kedvezőek, nem kell mélyen a pénztárcába nyúlnia biciklije biztonságáért. Ha kérdezni szeretne a szolgáltatásainkról, keressen fel bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.


Részletek »

Fővárosi parkolás egyszerűen, stresszmentesen?

Fővárosi parkolás

Fővárosi parkolás gyorsan, kényelmesen, felejtse el a hosszas keresgélést, minőségi szolgáltatások, kedvező feltételekkel!

A budapesti parkolás sokak számára rengeteg bosszúságot, kellemetlen helyzetet okoz a mindennapokban. A hosszas helykeresés a stressz mellett nagy mértékben befolyásolja az ember idejét is. Ebben a formában komoly kihívást jelenthet odaérni a munkahelyre, megbeszélésre, egyéb fontos találkozóra. Előfordulhat, hogy az autósok hiába találnak helyet, nem igazán elégedettek vele, mert úgy vélik, hogy az adott terület nem túl biztonságos. Amennyiben Ön véget vetne a fővárosi parkolással kapcsolatos problémáknak, és szeretne kényelmesen, stresszmentesen biztonságos helyet találni a járműnek, válassza parkolóházunkat a belvárosban!

A fővárosi parkolás velünk gyerekjáték lesz. Szolgáltatásunk igénybevételével sokkal nyugodtabb lesz, hiszen nem hagyhatja olyan helyen az autóját kényszerből, ami kockázatos lenne. Parkolóházunkban a legnagyobb biztonságban vannak az autók, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz velünk. Ha minket választ a fővárosi parkoláshoz nagyon gyorsan, kényelmesen megtalálja járműve helyét. Elfelejtheti a késéseket, az ezekből fakadó kényes szituációkat. Parkolóházunk olyan központi helyen található, ahonnan könnyedén és gyorsan eljuthat bárhová. Rengeteg időt, energiát spórolhat meg szolgáltatásunk igénybevételével. A fővárosi parkolásban ránk hosszú távon számíthat, folyamatosan elérhetők vagyunk az autósok számára, nálunk mindig megtalálja az ideális helyet gépjárművének.

A fővárosi parkolást nálunk egyszerűen, kényelmesen intézheti, spóroljon időt, tapasztalja meg Ön is szolgáltatásunk előnyeit, és válasszon bennünket a jövőben! Honlapunkon bővebb információkat is találhat parkolóházunkról. Áraink kedvezőek, nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni a biztonságos, komfortos parkolásért. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.


Részletek »

Parkolóház Budapest belvárosában! Nézze meg, miért éri meg!

Parkolóház Budapest belvárosában

Parkolóház Budapest belvárosában? Igen, a fővárosban számos olyan létesítmény van, ami alkalmas a parkoló autók befogadására, habár eltérő színvonalon működnek. A Franklin ház az egyik legjobb választás, ha ár-érték arányban kiváló szolgáltatásokat szeretne igénybe venni egy autó tulajdonos, aki csak néha vagy rendszeresen jár a belváros kerületeiben.  Aki egyszer már részesévé vált a fővárosi közlekedés, sokszor türelmet próbára tévő működésének, az tisztában van azzal, hogy a jó parkolóhely, egy megbízható parkolóház Budapest belvárosában bizony valódi kincset ér.

Minden autósnak ismerősek az olyan tapasztalatok, mint a parkolóhelyek keresgélésébe fektetett idő és fáradtság, a drága parkolóhelyek miatti bosszankodás. A parkolóház árak is sok helyen a tűréshatáron kívül esnek és csak tovább növelik egy autó használatának amúgy is magas költségeit. De ne csüggedjen, mert léteznek még megfizethető parkolóházak Budapest belvárosában! Nem is olyan nehéz találni ilyet.

 Igen, még vannak olyan nívós szolgáltatásokat nyújtó létesítmények, mint amilyen a Franklin ház is. A parkolóházunk Budapest belvárosában ideálisnak számító ajánlatokkal várja az autósokat és igényes, sokoldalú szolgáltatással segíti a belvárosi parkolást. A parkolóházunk Budapest belvárosában könnyen megközelíthető helyen, igényes és korszerű felszereléssel minden igényhez képes igazodni- Ha eldöntötte, hogy minket választ, már csak meg kell találnia azt az ajánlatot a kínálatból, amit a leginkább személyre szabottnak érez. Folyamatos őrzött parkolásra van szüksége? Csak éjszaka tenné le az autót? Alkalmanként szeretne nálunk parkolni? Mindenre van személyre szabott megoldásunk a parkolóházunkban Budapest belvárosában.

parkolóházunk Budapest belvárosában a szabad helyek függvényében várja ügyfeleit. A szolgáltatásokról a honlapon tájékozódhat, ahol minden lényeges információt talál. A Franklin ház elérhetőségeit is ezen az oldalon tüntettük fel, amennyiben kérdése van a parkolóház szolgáltatásairól, lépjen kapcsolatba velünk! 


Részletek »

Parkolóház Budapest belvárosában: mindenhez közel!

parkolóház Budapest belvárosábanParkolóházunk Budapest belvárosában minőségi szolgáltatásokkal, kedvező feltételekkel várja ügyfeleit - kerülje el a kellemetlenségeket, hagyja autóját a céljához közel!

Budapesten se autózni, se parkolni nem könnyű, és ez leginkább a belvárosra igaz. A nagy forgalom és a rengeteg autó szinte lehetetlenné teszi a közterületeken történő parkolást, ráadásul nem is nevezhető igazán biztonságosnak sem, hiszen bármikor történhet valamilyen baleset, vagy szándékos rongálás, az autólopásokról már nem is beszélve. Viszont itt található a legtöbb olyan intézmény is, ami sokaknak út cél, ezért muszáj valahol leparkolni az autót; ebben segít parkolóházunk Budapest belvárosában.

Parkolóházunk Budapest belvárosában a legjobb választás, ha minden fontos intézményhez közel keres megfizethető árú, biztonságos helyet autója tárolásához! Akár rendszeresen jár a belvárosban, vagy annak környékén, akár csak alkalmanként akad itt dolga, nálunk jó helyen lesz a járműve!

Parkolóházunk Budapest belvárosában Önt is várja! Ha kérdése lenne, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!


Részletek »

Parkolóház kerékpártárolóval: tudja biztonságban biciklijét!

Parkolóház kerékpártárolóvalParkolóház kerékpártárolóval, minőségi szolgáltatásokkal, kedvező árakkal - Önt is várjuk!

A közterületen hagyott kerékpárok sok esetben még rövid időre sem hagyhatóak magukra, hosszabb időn át pedig még a biztonságosabb környékeken sincsenek biztonságban. Szerencsére van megoldás, méghozzá többféle is, bár nem minden esetben alkalmazhatóak, azonban számos parkolóház kerékpártárolóval is rendelkezik, és, mivel őrzött létesítményekről van szó, a kerékpárok is maximális biztonságban lehetnek egy ilyen épületben elhelyezve.

Budapesti parkolóházunkban kerékpártárolót is kialakítottunk, ahol Ön is biztonságban tudhatja járművét, és elfelejtheti az aggódást is. Szolgáltatásunk mindenki számára elérhető, hiszen nem csak biztonságos, de kedvező árú is, így, ha szeretné mindig a legjobb helyet tudni a biciklijét, válasszon bennünket!

Válassza Ön is parkolóházunk kerékpártárolóját a közterületek helyett! Amennyiben bővebb információra lenne szüksége szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!


Részletek »

Irodaházra van szüksége? Tekintse meg ajánlatunkat!

További kérdés esetén keressen minket elérhetőségeinken!

Kapcsolat

Azonnali elérhetőség