Nyitva tartás: 00:00-24:00 Facebook hu | en

Kapcsolat

Szolgáltatások

  • Kártyás beléptető rendszer
  • Videó kaputelefon
  • Kerékpártároló
  • Parkolóház
  • On site building management
  • Szelektív hulladékgyűjtés
  • Teljeskörű üzemeltetés
  • Vendégparkoló (0-24h)
Bankkártyával is fizethet!
BOC logo

Hírek

Híreink

Automata garázsunk

A Budapest, Reáltanoda u. 5. alatti parkolóház esetében egy automatikus parkoló rendszer gondoskodik a beparkolni kívánó gépkocsik helytakarékos és rendkívül biztonságos elhelyezéséről. A Parksafe 580 egy központi vertikális szállítóegységes parkoló rendszer, ahol a felvonótól jobbra és balra helyezkednek el a tároló rekeszek. A parkoló rendszer 4 külön berendezésből áll, összesen 200 gépkocsi parkolásához. Minden egyes berendezéshez tartozik 1 átadó kabin és 1 integrált forgatószerkezetes vertikális szállítóegység. Az egyes berendezések szállítástechnikai szempontból nincsenek egymással összekapcsolva. A 4 egyedi berendezést azonban a vezérlés mint egy teljesen automatikus parkoló rendszert veszi figyelembe és kezeli. Minden egyes berendezésben 50 parkolóhely található, amelyből 18 hely 2 m magas járművek, 32 hely pedig 1,65 m magas gépkocsik számra van fenntartva. A járművek egy előre elkészített tálcára hajtanak be. A gépkocsikat azok érintése nélkül a vertikális szállítóegység jobbra és balra polcokra helyezi be. Bal oldalt ehhez 1 parkoló sor, a vertikális szállítóegységtől jobbra pedig 3 parkoló sor található. Berendezésenként 2 többlet üres parkolóhely teszi lehetővé, hogy a járműveket át lehessen rendezni, és ezáltal hozzáférhetővé váljanak a hátsó parkoló sorok. Az épület iroda frontja mögött, azzal egybeépített parkolóházban a négy darab átadó kabin egy sorompóval és jegykiadó készülékkel ellátott külön behajtó sávon át érhető e A kihajtás egy külön kihajtó sávon keresztül történik, amelyet sorompóval és jegyátvevő készülékkel szereltek fel. A behajtóban magasság ellenőrzés van felszerelve, amely felismeri, hogy a beérkező járművet magas, vagy alacsony parkoló szintre kell beraktározni. Kerékpáros vendégeinket 12 ingyenesen igénybe vehető tárolóhellyel várjuk.


Részletek »

Télen is jól jön az éjszakai parkoló bérlet Budapesten

éjszakai parkoló bérlet BudapestEgy éjszakai parkoló bérlet Budapesten minden évszakban hasznos, de télen egyenesen nélkülözhetetlen. A fagyos és csapadékos időnek ne tegye ki autóját!

Ahogyan mi emberek is reagálunk a hidegre, úgy az autók is különböző módon jeleznek, amikor hatással van rájuk az időjárás. Minden autó tulajdonosnak el kell döntenie, hogy mekkora kockázatot hajlandó vállalni a téllel szemben. Ha Ön nem szeretne rizikót vállalni feleslegesen, akkor gondoskodjon a téli hónapok idejére megfelelő parkolóhelyről!

A szabadtéri parkolás a mínuszok beköszöntével már egyre kevésbé működőképes dolog. Ezt szó szerint is lehet venni, hiszen a fagy az autó egyes alkatrészeire kíméletlen hatással van. A hidegnek rendszeresen kitett járműre többet kell költeni és gyakrabban kell vele autószerelő műhelybe járni.

A téli gumik felszerelése és a fagyálló folyadék alkalmazása fontos, de nem lehet minden alkatrészt megóvni a károktól. Az akkumulátor például nehezebben indul a hideg hatására, rosszabb teljesítményt produkál. Az ablaktörlő lapátok is könnyen odafagyhatnak az ablakhoz. Az ajtó zárja vagy a tömítőanyaga is könnyen áldozatul eshet a téli hidegnek.

A szabadban parkoló autókat hosszabb idő felkészíteni az indulásra. Az autósnak számolnia kell azzal a plusz idővel, amit az autó letakarítása jelent és a jármű bemelegítése megkövetel. Ráadásul senkinek nincs kedve a sötétben, elgémberedett ujjakkal, vörös orral havat seperni a karosszériáról, jeget kaparni a szélvédőről és szabaddá tenni az utat az autó előtt.

Az ideális, ha fedett garázsba viszi az autót, de ha erre nincs lehetőség, akkor parkolóházba váltson bérletet! Az éjszakai parkoló bérlet megvásárlása autókímélő befektetés.

Könnyítse meg a saját dolgát és vásároljon éjszakai parkoló bérletet Budapesten a Frankin Házba! Az autónak mindig lesz parkolóhelye, ami fedett, őrzött, hómentes és jégmentes egyszerre. Minden este ugyanoda térhet vissza az autójával és minden reggel minimális készülődéssel indulhat útnak az időjárástól függetlenül. A Franklin Házban télen is jó parkolni!


Részletek »

Várja a Franklin Ház: iroda bérlés az V. kerületben

iroda bérlés az V. kerületben

Hagyja maga mögött a külvárost és helyette béreljen irodát az V. kerületben! Ennek több előnye is van, fontolja meg, mivel jár jobban!

A belvárosi irodákért érdemes beljebb költöztetni egy céget, mert sok szempontból kifizetődik ennek a döntésnek az ára. Tény, hogy egy, a város belső kerületeinek egyikében elhelyezkedő épület bérlése magasabb árkategóriába tartozik. Az is tény, hogy ezeket az árakat nem minden vállalkozás engedheti meg magának. Többen úgy vélekednek, hogy inkább egy külső kerületben alapítanak irodát és spórolnak a bérlési költségeken. 

Az iroda bérlés az V. kerületben is drágább kategóriát jelent, de ez az ár megtérül, mert több pozitívum is jár vele. A külvárossal összehasonlítva nagyobb esélye van arra egy belvárosi székhellyel rendelkező cégnek, hogy több ügyfelet szerez, több üzletet köt, hiszen itt van a központja az üzleti életnek is. Ennek köszönhetően az iroda bérlés az V. kerületben vissza tudja hozni az árát, sőt, még profitálni is tud belőle a bérlő. Fogja fel ezt a lehetőséget egy ígéretes befektetésnek!

Érdemes tehát felállítani egy pro és contra listát arról, hogy a főváros legnyüzsgőbb kerületeinek egyikében, például az V. kerületben megéri a bérlőnek irodát váltani. Az itt található Franklin Ház egy olyan épület, ami modern felszereltségével, parkolóházzal kiegészülve ideális helyszín egy iroda számára. A parkolás megoldottnak tekinthető, a megközelítés a város minden pontjáról egyszerű, a cégnek pedig növelni tudja az ázsióját egy olyan lokáció és épület, mint amilyet a Franklin Ház képes nyújtani. Ismerje meg a Franklin Házban bérelhető irodákat, kérje az ajánlatunkat minél előbb!

Az iroda bérlést nem kell tovább halogatnia, csak azért, mert még nem talált rá arra a lokációra vagy helyszínre, ami minden igényéhez igazán jól passzol. Válassza a belvárosi Franklin Házat az új irodája helyszínéül! Amennyiben felkeltette az érdeklődését a bérlés lehetősége, csak lépjen kapcsolatba velünk és tudjon meg mindent az egyik elérhetőségünkön


Részletek »

Lépjen ki a home office-ból: iroda bérlés az V. kerületben

iroda bérlés

Zárja le a home office korszakát, béreljen irodát az V. kerületben! A Franklin Házban parkolóház és iroda is várja az ügyfeleket!

Vissza szeretne térni a home office világából a jól ismert és  rég elfelejtett irodai környezetbe? Meghatározó döntés előtt áll, ezért ne hamarkodja el, fontolja meg jól! Új irodát kell találnia a cégnek és új helyet a munkához a kollégáknak? Ez több kérdést is felvet, amikre válaszokat kell találni és ezek alapján megtalálni a cége vadonatúj, bevetésre kész helyszínét.

Nézzük meg, hogy mi szól amellett, hogy a belvárosban, annak is a legközepében fogadja az ügyfeleket és az V. kerületben dolgozzon a kollégáival. Annyi, home office-ban töltött hónap után egy kis környezetváltozásra már minden kolléga ki van éhezve, adja meg nekik a lehetőséget. Az V. kerületben irodát bérelni maga a visszatérés az üzleti világ nyüzsgő közepébe. Az iroda a belvárosi irodaházunkban van, ami öt emeletes és egy modern parkolóházhoz csatlakozik. A kollégák parkolása megoldott minden napra, őrzött, korszerű parkolóházban hagyhatják az autójukat. A belvárosi irodaházzal belvárosi, biztonságos parkolóház is jár, amivel elfelejthetik a végtelen körökkel járó parkolóhely keresgélést.

A belvárosban dolgozni és parkolni is tud, méghozzá minden fennakadás és gond nélkül, ha egy helyen van az iroda és a parkoló, mint a Franklin Házban. A munka világában fizikailag is jelen lehet újra, a kollégáival együtt dolgozhat és kihasználhatja az iroda minden előnyét. Végre újra el lehet választani az otthon és a munkahely világát és tereit, reggelente szépen fel tud öltözni, hogy bemenjen az irodába és a saját íróasztalánál végezze a munkaidő végéig a feladatait. 

Az V. kerületben béreljen irodát, ha a home office-t szeretné maga mögött hagyni, a cégét pedig ismét egy kézzel fogható, rendezett, inspiráló munkakörnyezetben életre hívni. Az irodabérléshez hívogató ajánlattal rendelkezünk, ha komolyan gondolja a kilépést a home office világából, béreljen az V. kerületben új irodahelyiséget!


Részletek »

Parkolóház árak, amikért igazán minőségi szolgáltatást kaphat!

Parkolóház árak

Parkolóház árak, amikért cserébe igazán minőségi szolgáltatást vehet igénybe. Válasszon minket a belvárosi parkoláshoz, állunk rendelkezésre!

A közterületi parkolás sokak számára okoz bosszúságot, különösen Budapest belső kerületeiben, ahol mostanában igazán szerencsések kell ahhoz lenni, hogy hamar, megfelelő parkolási lehetőséget lehessen találni. Ilyen körülmények között egyesek nem szívesen fizetik ki a parkolási díjat, hiszen ezért cserébe nem túl sok mindent kaphatnak. Nem ritka, hogy igen kellemetlen kompromisszumot kell hozni a parkoláskor, például az ember kénytelen olyan helyen hagyni az autóját, ahol nem érzi maximális biztonságban. Amennyiben Ön is megelégelte a körülményeket, és a pénzéért cserébe igazi minőségre vágyik, válasszon bennünket!

Parkolóház árainkért cserébe a maximumot kaphatja. Egy percig sem érezheti azt, hogy a kifizetett összeget kidobta volna az ablakon, hiszen nálunk nagyon gyorsan, könnyedén megtalálhatja a tökéletes parkolóhelyet a járműnek. Parkolóház áraink kifizetése után Ön kényelmesen parkolhat Budapest belvárosában. Tőlünk könnyedén eljuthat bárhová, a létesítmény központi helyen található. Kedvező szolgáltatásunkkal a fő célunk az, hogy megtörjük a negatív tapasztalatokat, így pedig az embereknek sokkal gördülékenyebbek, problémamentesebbek lehetnek a mindennapjaik. A parkolóház árak kialakítására nagy gondot fordítunk, igyekszünk mindig korrekt díjakat kialakítani, amiknek köszönhetően a színvonalas szolgáltatás széles körben elérhetővé válik.

Parkolóház árainkért jóval többet kaphat, tapasztalja meg Ön is szolgáltatásunk előnyeit, és válasszon bennünket a belvárosi parkolás során! Többet nem kell hosszasan keresnie parkolóhelyet, időben odaérhet bárhová a fővárosban. Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, létesítményünkről. Folyamatosan elérhetők vagyunk, így a jövőben is bátran parkolhat nálunk. Ha kérdezni szeretne a parkolóház árakról, szolgáltatásunkról, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.


Részletek »

Budapesti őrzött parkolóházunkban biztonságban tudhatja járművét!

Budapesti őrzött parkolóház

Budapesti őrzött parkolóházunkban mindig biztonságban tudhatja autóját, nem kell tartania lopástól vagy más káreseménytől. Parkoljon Ön is nálunk!

A legtöbb autótulajdonosban bizonyára aggódott már amiatt, hogy nehogy ellopják a járművét vagy esetleg valaki véletlenül nekitolasson parkolás közben. Ez teljesen természetes, hiszen nagy értékről van szó, jogosan tartunk tőle, hogy valami baj történik vele. Persze egy megbízható riasztó sokat segít, de a legjobb, ha sikerül egy biztonságos helyet találnunk a parkoláshoz. Ha Ön ilyet keres fővárosunk szívében, a legjobb helyen jár! Használja ki budapesti őrzött parkolóházunk előnyeit!

Budapesti őrzött parkolóházunkban semmilyen káreseménytől nem kell tartania. A parkolóház 0-24 óráig őrzött, illetéktelen személy nem léphet be, ezért esélyt sem adunk a bűnözőknek. Aki nálunk parkol, az nyugodtan aludhat, hiszen az autója garantáltan biztonságban van, ráadásul a parkolások során nem ritkán előforduló, figyelmetlenségből adódó sérülésektől is védett. Budapesti parkolóházunk ugyanis automatikusan működik, így az emberi hibákból eredő káresemények is megelőzhetőek.

Bizonyára sokakban felmerül a kérdés, hogy egy ilyen sok előnnyel bíró, budapesti őrzött parkolóház milyen áron vehető igénybe, azonban nálunk nincs mitől tartani az anyagiakat illetően sem: nálunk a parkolás megfizethető alkalomszerűen is, de akár bérlet is vásárolható, amivel hosszú távon válik megoldottá a parkolás. A hét minden napján, 0-24 óráig vagyunk nyitva és a nagy kapacitásunknak köszönhetően mindig van szabad helyünk. Budapesti parkolóházunk várja nem csak a környékbeli lakosokat, hanem minden autóst, akinek a városban van dolga: központi elhelyezkedésünknek köszönhetően bárhová könnyen el lehet jutni tőlünk.

Amennyiben szeretné igénybe venni budapesti őrzött parkolóházunk szolgáltatásait, keressen minket bizalommal bővebb információért, szívesen állunk rendelkezésére akár még ma! Használja ki a lehetőséget, és parkoljon védett, biztonságos helyen, nálunk!


Részletek »

Parkolóház Budapesten: parkolás gyorsan, kompromisszumok nélkül!

Parkolóház Budapesten

Parkolóház Budapesten a gyors, stresszmentes parkolásért. Létesítményünk minőségi szolgáltatásokkal várja az autósokat, hagyja nálunk bátran gépjárművét!

Az autósoknak manapság a budapesti parkolás igazi kihívásokat rejt magában. Akik beülnek a gépjárművükbe, nagy eséllyel számíthatnak arra, hogy igencsak stresszes helyzetekkel kell megküzdeniük, ha parkolóhelyre van szükségük a fővárosban. Nem ritka, hogy kellemetlen kompromisszumok árán találnak csak megfelelő parkolási lehetőséget, például olyan helyen hagyják az autójukat, ahol komoly veszélyeknek vannak kitéve a kocsik. Bármikor sérülés érheti őket, a javíttatás pedig sok esetben igencsak megterhelheti a járműtulajdonos pénztárcáját. A hosszú bolyongás, kockázatos szituációk nagy mértékben megmérgezik a hétköznapokat, ezért egyesek szeretnének már végre könnyebb, stresszmentesebb megoldást találni a parkoláshoz. Amennyiben Ön is keresi még a megfelelő opciót, ajánljuk figyelmébe parkolóházunkat Budapesten!

Parkolóházunk Budapesten egy teljesen más világba kalauzolja az autótulajdonosokat. Itt végre nem kell bolyongani a megfelelő parkolási lehetőségért, és a kellemetlen kompromisszumokat is elfelejtheti egy életre. Budapesten parkolóházunknak köszönhetően a parkolás végre nem egy megterhelő napi feladat lesz. Létesítményünkben a legnagyobb biztonságban vannak a járművek, semmilyen kellemetlenség nem érheti az autójához visszatérve. Parkolóházunk Budapesten kedvező feltételekkel kínálja az ideális parkolóhelyeket a gépjármű tulajdonosoknak. A létesítmény központi helyen található, a főváros szívében, könnyen megközelíthető helyen. Tőlünk akár tömegközlekedéssel is egyszerűen eljuthat az úti céljához.

Parkolóházunk Budapesten a legjobb választás a probléma megoldásához. Ne hagyja, hogy a szélsőséges körülmények győzedelmeskedjenek Ön felett! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat szolgáltatásainkról. Folyamatosan elérhetők vagyunk. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.


Részletek »

Parkolóház árak a Franklin házban

parkolóház árak

A parkolóház árak között vannak olcsó és drágább díjak is, de nem ez az egyetlen, ami számít akkor, ha egy idegen helyen hagyja a járművét. A Franklin házban megfizethető áron parkolhat és biztonságban tudhatja járművét.

A parkolás az egyik legnagyobb kihívás egy autós számára, legalábbis akkor, ha olyan zsúfolt és mindig telített helyen szeretné megkísérelni, mint amilyen a belváros Budapesten.

A belvárosi parkolás legendásan nehéz vállalkozás, amit sok autós már nem is kísérel meg. Az utcák mentén található parkolók szinte folyamatosan zsúfolásig telnek autókkal, amint egy hely felszabadul, máris többen ugranak a helyére. Mit tehet, hogy elkerülje az ilyen és ehhez hasonló stressz forrásokat az autós közlekedés során? Felejtse el az utcai parkolással járó megpróbáltatásokat és a rengeteg idő pazarlást, amit ez a manőver felemészt és inkább döntsön az egyszerűbb megoldás mellett, válasszon pakolóházat!

A parkolóház árak között is vannak különbségek, ahogyan az utcai parkolás sem mindenhol ugyanannyiba kerül. Dönthet úgy, hogy a legdrágább parkolóház árakat választja és sokat kell fizetnie egy nem biztos, hogy minőségibb szolgáltatásért vagy dönthet úgy is, hogy beéri egy olcsóbb hellyel, ahol nem biztos, hogy minden szolgáltatással meg lesz elégedve. A parkolóház árak között tájékozódva látható, hogy akár kétszer annyit is elkérnek az egyik helyen, mint a másikon. Az autósok többsége persze nem szeretne drágán parkolni, hiszen ez hosszú távon kisebb vagyont jelent. Próbálta már a Franklin házban a pakolást? A parkolóház az V. kerületben, tehát a belváros szívében található, ahonnan minden jól megközelíthető és rövid időn belül elérhető. Az ügyfeleket megfizethető parkolóház árakkal és magas színvonalú szolgáltatásokkal várjuk egy modern parkolóházban.

Forduljon bizalommal hozzánk, ha nemcsak a parkolóház árak számítanak Önnek, mint autó tulajdonosnak, hanem az is, amiért fizet! A részletekről tudjon meg többet tőlünk, az egyik elérhetőségünkön vagy személyesen, amikor először parkol nálunk!


Részletek »

Parkolóház az 5. kerületben: felejtse el a parkolással járó stresszt!

Parkolóház az 5. kerületben

Parkolóház az 5. kerületben, minőségi szolgáltatások, biztonságos környezet, könnyű megközelíthetőség, felejtse el a parkolási stresszt!

Budapesten a parkolás napról napra egyre nagyobb kihívások elé állítja az autósokat. A járművezetők rengeteg időt, energiát felhasználnak ahhoz, hogy megfelelő parkolási lehetőséget találjanak a fővárosban, azonban az esetek nagy részében inkább kényes, stresszes helyzetekkel találják magukat szemben. Parkolás szempontjából főleg a belső kerületek a kritikusak, ezeken a területeken szinte képtelenség megfelelő helyet találni a járműveknek. A parkolást tovább nehezíthetik még az ideiglenes útlezárások, továbbá más autóstársak parkolási szokásaik is gyakran okoznak bosszúságot. Amennyiben Ön mindezeket szeretné elfelejteni, maga mögött hagyni, válassza parkolóházunkat az 5. kerületben!

Parkolóházunkkal az 5. kerületben végre elfelejtheti azokat a stresszes helyzeteket, amik a parkolással kapcsolatban merülnek fel nap, mint nap. Legyen szó útlezárásokról, átépítésekről, felújításokról, ránk semmilyen külső tényező, esemény nincs hatással. Parkolóházunk az 5. kerületben az év minden napján megfelelő parkolási lehetőséggel várja az autósokat. Rengeteg időt, energiát spórolhat velünk. Nálunk nem veszhetnek el értékes percek a pakolóhely keresésével. Parkolóházunk az 5. kerületben a biztonságos környezet kialakítására is nagy hangsúlyt fektet. Autójához visszatérve nem érhetik váratlan meglepetések, járművét a legjobb helyen tudhatja. Parkolóházunkra hosszú távon számíthat. Könnyedén megközelíthető helyen vagyunk, tőlünk is egyszerűen, gyorsan eljuthat bárhová, akár gyalog, vagy tömegközlekedéssel, biciklivel.

Velünk sokkal kellemesebbek, kényelmesebbek a mindennapok, válassza bátran parkolóházunkat az 5. kerületben! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. Áraink kedvezőek, így anyagi szempontból is jól járhat velünk. Ha kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.


Részletek »

Parkolóház kerékpár tárolóval: hagyja nálunk kétkerekűjét!

Parkolóház az 5. kerületben

Parkolóház kerékpár tárolóval, válassza a valóban biztonságos megoldást, minőségi szolgáltatás, kedvező feltételekkel, menjen biztosra!

Sajnos manapság nem csupán a gépjárművek, hanem a kerékpárok sem lehetnek biztonságban a közterületeken. Nem ritka, hogy még zár alkalmazása mellett is eltulajdonítják a kétkerekű járműveket. A pótlásuk egyeseknek komoly gondot okozhat, a rendőrségi eljárás pedig rengeteg időt, energiát felemészthet. Amennyiben Ön szeretné elkerülni ezeket a kellemetlenségeket, és maximális biztonságban tudná az értékes biciklijét, válasszon minket, mert a parkolóházunk kerékpár tárolóval is rendelkezik!

Parkolóházunk kerékpár tárolójában százszázalékos biztonságban tudhatja a biciklijét. Végre nem kell aggódnia azon, hogy eltulajdonítanák vagy megrongálnák a kerékpárt, így pedig sokkal nyugodtabban tudja folytatni a napi teendőit. Szolgáltatásunk folyamatosan elérhető, létesítményünk pedig nagyon könnyen megközelíthető helyen, a belváros szívében található. Parkolóházunk kerékpár tárolója számos kellemetlenséget, anyagi kárt megakadályoz, így pedig az ezzel kapcsolatos plusz kiadásokat is meggátolhatja.

Parkolóházunk kerékpár tárolójában mindig találhat helyet a biciklijének. Szolgáltatásunk rugalmas, ügyfélközpontú, a kerékpár és gépjármű tulajdonosok hosszú távon számíthatnak ránk. Legyen szó bármilyen helyzetről, bennünket megéri felkeresni az adott szituációban.

Parkolóházunk kerékpár tárolójában nem érhetik kellemetlen meglepetések. Válassza Ön is a biztosabb utat, és hagyja nálunk a biciklijét! A létesítmény karbantartására óriási figyelmet fordítunk, nálunk mindig rendezett, tiszta, modern körülmények várják az ügyfeleket. Weboldalunkon bővebb információkat is találhat rólunk, és a parkolóházról. Áraink kedvezőek, nem kell mélyen a pénztárcába nyúlnia biciklije biztonságáért. Ha kérdezni szeretne a szolgáltatásainkról, keressen fel bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.


Részletek »

Irodaházra van szüksége? Tekintse meg ajánlatunkat!

További kérdés esetén keressen minket elérhetőségeinken!

Kapcsolat

Azonnali elérhetőség