Nyitva tartás: 00:00-24:00 Facebook hu | en

Kapcsolat

Szolgáltatások

  • Kártyás beléptető rendszer
  • Videó kaputelefon
  • Kerékpártároló
  • Parkolóház
  • On site building management
  • Szelektív hulladékgyűjtés
  • Teljeskörű üzemeltetés
  • Vendégparkoló (0-24h)
Bankkártyával is fizethet!
BOC logo

Hírek

Híreink

Fővárosi parkolás egyszerűen, stresszmentesen?

Fővárosi parkolás

Fővárosi parkolás gyorsan, kényelmesen, felejtse el a hosszas keresgélést, minőségi szolgáltatások, kedvező feltételekkel!

A budapesti parkolás sokak számára rengeteg bosszúságot, kellemetlen helyzetet okoz a mindennapokban. A hosszas helykeresés a stressz mellett nagy mértékben befolyásolja az ember idejét is. Ebben a formában komoly kihívást jelenthet odaérni a munkahelyre, megbeszélésre, egyéb fontos találkozóra. Előfordulhat, hogy az autósok hiába találnak helyet, nem igazán elégedettek vele, mert úgy vélik, hogy az adott terület nem túl biztonságos. Amennyiben Ön véget vetne a fővárosi parkolással kapcsolatos problémáknak, és szeretne kényelmesen, stresszmentesen biztonságos helyet találni a járműnek, válassza parkolóházunkat a belvárosban!

A fővárosi parkolás velünk gyerekjáték lesz. Szolgáltatásunk igénybevételével sokkal nyugodtabb lesz, hiszen nem hagyhatja olyan helyen az autóját kényszerből, ami kockázatos lenne. Parkolóházunkban a legnagyobb biztonságban vannak az autók, garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz velünk. Ha minket választ a fővárosi parkoláshoz nagyon gyorsan, kényelmesen megtalálja járműve helyét. Elfelejtheti a késéseket, az ezekből fakadó kényes szituációkat. Parkolóházunk olyan központi helyen található, ahonnan könnyedén és gyorsan eljuthat bárhová. Rengeteg időt, energiát spórolhat meg szolgáltatásunk igénybevételével. A fővárosi parkolásban ránk hosszú távon számíthat, folyamatosan elérhetők vagyunk az autósok számára, nálunk mindig megtalálja az ideális helyet gépjárművének.

A fővárosi parkolást nálunk egyszerűen, kényelmesen intézheti, spóroljon időt, tapasztalja meg Ön is szolgáltatásunk előnyeit, és válasszon bennünket a jövőben! Honlapunkon bővebb információkat is találhat parkolóházunkról. Áraink kedvezőek, nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni a biztonságos, komfortos parkolásért. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.


Részletek »

Parkolóház Budapest belvárosában! Nézze meg, miért éri meg!

Parkolóház Budapest belvárosában

Parkolóház Budapest belvárosában? Igen, a fővárosban számos olyan létesítmény van, ami alkalmas a parkoló autók befogadására, habár eltérő színvonalon működnek. A Franklin ház az egyik legjobb választás, ha ár-érték arányban kiváló szolgáltatásokat szeretne igénybe venni egy autó tulajdonos, aki csak néha vagy rendszeresen jár a belváros kerületeiben.  Aki egyszer már részesévé vált a fővárosi közlekedés, sokszor türelmet próbára tévő működésének, az tisztában van azzal, hogy a jó parkolóhely, egy megbízható parkolóház Budapest belvárosában bizony valódi kincset ér.

Minden autósnak ismerősek az olyan tapasztalatok, mint a parkolóhelyek keresgélésébe fektetett idő és fáradtság, a drága parkolóhelyek miatti bosszankodás. A parkolóház árak is sok helyen a tűréshatáron kívül esnek és csak tovább növelik egy autó használatának amúgy is magas költségeit. De ne csüggedjen, mert léteznek még megfizethető parkolóházak Budapest belvárosában! Nem is olyan nehéz találni ilyet.

 Igen, még vannak olyan nívós szolgáltatásokat nyújtó létesítmények, mint amilyen a Franklin ház is. A parkolóházunk Budapest belvárosában ideálisnak számító ajánlatokkal várja az autósokat és igényes, sokoldalú szolgáltatással segíti a belvárosi parkolást. A parkolóházunk Budapest belvárosában könnyen megközelíthető helyen, igényes és korszerű felszereléssel minden igényhez képes igazodni- Ha eldöntötte, hogy minket választ, már csak meg kell találnia azt az ajánlatot a kínálatból, amit a leginkább személyre szabottnak érez. Folyamatos őrzött parkolásra van szüksége? Csak éjszaka tenné le az autót? Alkalmanként szeretne nálunk parkolni? Mindenre van személyre szabott megoldásunk a parkolóházunkban Budapest belvárosában.

parkolóházunk Budapest belvárosában a szabad helyek függvényében várja ügyfeleit. A szolgáltatásokról a honlapon tájékozódhat, ahol minden lényeges információt talál. A Franklin ház elérhetőségeit is ezen az oldalon tüntettük fel, amennyiben kérdése van a parkolóház szolgáltatásairól, lépjen kapcsolatba velünk! 


Részletek »

Parkolóház Budapest belvárosában: mindenhez közel!

parkolóház Budapest belvárosábanParkolóházunk Budapest belvárosában minőségi szolgáltatásokkal, kedvező feltételekkel várja ügyfeleit - kerülje el a kellemetlenségeket, hagyja autóját a céljához közel!

Budapesten se autózni, se parkolni nem könnyű, és ez leginkább a belvárosra igaz. A nagy forgalom és a rengeteg autó szinte lehetetlenné teszi a közterületeken történő parkolást, ráadásul nem is nevezhető igazán biztonságosnak sem, hiszen bármikor történhet valamilyen baleset, vagy szándékos rongálás, az autólopásokról már nem is beszélve. Viszont itt található a legtöbb olyan intézmény is, ami sokaknak út cél, ezért muszáj valahol leparkolni az autót; ebben segít parkolóházunk Budapest belvárosában.

Parkolóházunk Budapest belvárosában a legjobb választás, ha minden fontos intézményhez közel keres megfizethető árú, biztonságos helyet autója tárolásához! Akár rendszeresen jár a belvárosban, vagy annak környékén, akár csak alkalmanként akad itt dolga, nálunk jó helyen lesz a járműve!

Parkolóházunk Budapest belvárosában Önt is várja! Ha kérdése lenne, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!


Részletek »

Parkolóház kerékpártárolóval: tudja biztonságban biciklijét!

Parkolóház kerékpártárolóvalParkolóház kerékpártárolóval, minőségi szolgáltatásokkal, kedvező árakkal - Önt is várjuk!

A közterületen hagyott kerékpárok sok esetben még rövid időre sem hagyhatóak magukra, hosszabb időn át pedig még a biztonságosabb környékeken sincsenek biztonságban. Szerencsére van megoldás, méghozzá többféle is, bár nem minden esetben alkalmazhatóak, azonban számos parkolóház kerékpártárolóval is rendelkezik, és, mivel őrzött létesítményekről van szó, a kerékpárok is maximális biztonságban lehetnek egy ilyen épületben elhelyezve.

Budapesti parkolóházunkban kerékpártárolót is kialakítottunk, ahol Ön is biztonságban tudhatja járművét, és elfelejtheti az aggódást is. Szolgáltatásunk mindenki számára elérhető, hiszen nem csak biztonságos, de kedvező árú is, így, ha szeretné mindig a legjobb helyet tudni a biciklijét, válasszon bennünket!

Válassza Ön is parkolóházunk kerékpártárolóját a közterületek helyett! Amennyiben bővebb információra lenne szüksége szolgáltatásainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!


Részletek »

Fővárosi parkolóház: nyerjen időt a parkoláson!

Fővárosi parkolóházFővárosi parkolóház, kedvező szolgáltatások, biztonságos parkolóhelyek, spóroljon időt a parkolás során, válasszon bennünket hosszú távon!

Budapest közterületein a parkolás kezd egyre kaotikusabbá válni. Nem ritka, hogy beletelik fél órába is, mire a járművezetők megfelelő parkolóhelyet találnak, emiatt előfordulhat, hogy elkésnek a munkából vagy egy fontos találkozóról. Sokan szeretnének véget vetni a hosszas parkolóhely keresésnek, hiszen nagy mértékben megnehezíthetik a mindennapokat az ebből fakadó kellemetlenségek. Amennyiben Ön is szeretne kényelmes megoldást találni, válassza fővárosi parkolóházunkat!

Fővárosi parkolóházunkban rengeteg időt nyerhet a parkolás során. Nálunk gyorsan, egyszerűen megtalálhatja a megfelelő helyet a járművének. Elfelejtheti az idegeskedést, késést, stresszes helyzeteket, így sokkal kellemesebbek lesznek a mindennapok. Hosszú távon számíthat ránk, szolgáltatásunk folyamatosan elérhető.

A közterületek helyett válassza parkolóházunkat! Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

 


Részletek »

Parkolóház árainkért nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni!

kedvező parkolóház árakParkolóház árainkkal garantáltan elégedett lesz, minőségi szolgáltatás, kulturált körülmények, nálunk biztonságban tudhatja járművét!

A járványhelyzetben elrendelt ingyenes parkolás miatt mostanában rengeteg kellemetlenséggel szembesülnek az autósok a közterületeken, ezért sokan vennék igénybe parkolóházak szolgáltatásait, hiszen így jóval gyorsabb és könnyebb lehet megfelelő helyet találni a járműnek. Egyesek mindenképp olyan épületet keresnek, ahol nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni a parkolásért. Amennyiben Önnek is fontosak az anyagiak, válasszon minket!

Mivel a célunk az, hogy a szolgáltatásunkat bárki igénybe vehesse, a parkolóház árainknál kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy könnyen megfizethetők legyenek. Cserébe a legjobbat nyújtjuk az autósoknak. Nálunk mindig talál biztonságos parkolóhelyet, így a nap végén, visszatérve a járműhöz nem érhetik kellemetlen meglepetések.

A kedvező parkolóház árakért cserébe igazi minőségi szolgáltatást vehet igénybe! Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!


Részletek »

Őrzött parkolóház Budapesten: kerülje el a kellemetlen meglepetéseket!

Budapesten őrzött parkolóházŐrzött parkolóház Budapesten, minőségi szolgáltatások, kedvező feltételek, kerülje el a költséges károkat, kellemetlen meglepetéseket!

Sajnos sok helyen a parkoló autók sincsenek biztonságban, mert bármikor megrongálhatják őket. Ha megtörténik a baj, a sérülések javíttatásáért gyakran igencsak mélyre kell nyúlni a pénztárcában. Érthető, hogy a gépjármű tulajdonosok elkerülnék a kellemetlen helyzeteket, ezért inkább biztonságos területet választanának a parkoláshoz. Amennyiben Ön is megakadályozná a felesleges kiadásokat, a közterület helyett válassza őrzött parkolóházunkat Budapesten!

Budapesten őrzött parkolóházunkban kocsija a legnagyobb biztonságban lesz. Jelentős összegeket spórolhat meg velünk, és a javíttatással járó bonyodalmakat is elkerülheti. Az, hogy biztonságban tudhatja napközben a járművét, Önt is pozitívan fogja befolyásolni, hiszen nem kell a távollétében aggódnia, így maximálisan a feladataira tud koncentrálni.

Válasszon bennünket a parkoláshoz! Bővebb információkért lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeinken!


Részletek »

Automata parkolóházunkban rövid időn belül megtalálhatja helyét!

Parkolóház Budapesten-21febParkolóház Budapesten, válassza az egyszerűbb megoldást, létesítményünkben rövid időn belül megtalálhatja az ideális parkolóhelyet!

Vitathatatlan, hogy Budapest belvárosában egyre nehezebb a parkolás. A jelenleg kialakult helyzetben, a díjmentes parkolás időszakában még nagyobb kihívásokkal néznek szembe az autósok. Rengeteg időt eltöltenek azzal, hogy megtalálják az ideális parkolóhelyet, ezzel pedig megkockáztathatják azt is, hogy elkéssenek egy fontos megbeszélésről vagy a munkahelyükről. Amennyiben Ön megelégelte a kialakult állapotokat, válassza automata parkolóházunkat a belvárosban!

Parkolóházunk Budapesten, a belváros szívében helyezkedik el, ahol nem jelenthet kihívást megtalálni a megfelelő parkolási lehetőséget, rövid időn belül. Parkolóházunkban maximális biztonságban tudhatja a gépjárművét, nálunk nem kell kompromisszumot kötni olyan parkolóhellyel, ami esetleg veszélyeztetné az autót.

Felejtse el a fáradtságos keresést, érjen oda időben a megbeszéléseire, munkahelyére, válasszon bennünket a parkoláshoz! Ha kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!


Részletek »

Parkolóház Budapesten, ahol parkolni praktikus

parkolóház Budapestparkolóházunk Budapesten minden alkalommal megbízható parkolást tud kínálni a vendégeinknek! A belvárosban sosem lehet tudni, hogy hol tud parkolni az autós, de leginkább arra számíthat, hogy a parkolás egy hosszadalmas hercehurca lesz. Valahányszor a belvárosban van dolga, már előre aggódik azon, hogy meddig fog tartani, amíg helyet talál és leteszi az autót? Biztosítsa a helyét a parkolóházunkban Budapesten!

Az ingyenes parkolással nem lehet számolni, mert egy szabad helyre több autós jut egyszerre. Még a parkolókban is nehéz letenni a kocsit, mindenki a legjobb helyeket foglalja el először. Egy parkolóházban modern berendezések és korszerű parkoló rendszer helyezi el az autót biztonságosan és gyorsan. Habár a szolgáltatásra itt is pénzt kell áldozni, a parkolással járó időt és fáradalmakat a minimumra lehet csökkenteni, hála a praktikus kialakításnak.

A belvárosi parkolóház Budapest 5. kerületében a legjobb lehetőségek egyike a sikeres parkoláshoz. Éljen ezzel a lehetőséggel és legyen vendégeink egyike!


Részletek »

Parkolóház Budapesten, ha unja a reménytelen keresgélést!

parkolóházparkolóházunk Budapesten az Ön hétköznapjaiban is biztos pont lehet, ha a közlekedésről van szó! A zsúfolt belvárosban nem igazán van olyan, hogy könnyű parkolás. Általában az a jellemző hétköznap és hétvégén is, hogy sokan vagy még többen vannak, akik szabad parkolóhelyre vadásznak. Ilyen állapotok közepette nem lehet pontos időpontokkal számolni.

A parkolóházunk Budapest egyik legmozgalmasabb kerületében, a belvárosi ötödik kerületben található. Egy kedvező feltételekkel működő és ideális tulajdonságokkal rendelkező parkolóházra nagy szükség van itt, ahol a járművek és a dolgozó, bevásárlást intéző, szórakozni vágyó autósok egymást váltják.

Nézzen be hozzánk és győződjön meg Ön is arról, hogy a parkolóházunk Budapesten az egyik legjobb, ha megfizethető árú parkolásról és korszerű szolgáltatásokat nyújtó parkolóházról van szó! Akár rendszeresen jár a kerületben vagy annak környékén, akár csak alkalmanként akad dolga, egy budapesti parkolóház jó választás, különösen akkor, ha az a parkolóház a Franklin ház!


Részletek »

Irodaházra van szüksége? Tekintse meg ajánlatunkat!

További kérdés esetén keressen minket elérhetőségeinken!

Kapcsolat

Azonnali elérhetőség