Nyitva tartás: 00:00-24:00 Facebook hu | en

Kapcsolat

Szolgáltatások

  • Kártyás beléptető rendszer
  • Videó kaputelefon
  • Kerékpártároló
  • Parkolóház
  • On site building management
  • Szelektív hulladékgyűjtés
  • Teljeskörű üzemeltetés
  • Vendégparkoló (0-24h)
Bankkártyával is fizethet!
Astoria Hotel
Focus Point Apartment
Kárpátia étterem
Katona József színház
BOC logo

Hírek

Híreink

Fővárosi parkolóház: nyerjen időt a parkoláson!

Fővárosi parkolóházFővárosi parkolóház, kedvező szolgáltatások, biztonságos parkolóhelyek, spóroljon időt a parkolás során, válasszon bennünket hosszú távon!

Budapest közterületein a parkolás kezd egyre kaotikusabbá válni. Nem ritka, hogy beletelik fél órába is, mire a járművezetők megfelelő parkolóhelyet találnak, emiatt előfordulhat, hogy elkésnek a munkából vagy egy fontos találkozóról. Sokan szeretnének véget vetni a hosszas parkolóhely keresésnek, hiszen nagy mértékben megnehezíthetik a mindennapokat az ebből fakadó kellemetlenségek. Amennyiben Ön is szeretne kényelmes megoldást találni, válassza fővárosi parkolóházunkat!

Fővárosi parkolóházunkban rengeteg időt nyerhet a parkolás során. Nálunk gyorsan, egyszerűen megtalálhatja a megfelelő helyet a járművének. Elfelejtheti az idegeskedést, késést, stresszes helyzeteket, így sokkal kellemesebbek lesznek a mindennapok. Hosszú távon számíthat ránk, szolgáltatásunk folyamatosan elérhető.

A közterületek helyett válassza parkolóházunkat! Ha bővebb információkra lenne szüksége, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

 


Részletek »

Parkolóház árainkért nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni!

kedvező parkolóház árakParkolóház árainkkal garantáltan elégedett lesz, minőségi szolgáltatás, kulturált körülmények, nálunk biztonságban tudhatja járművét!

A járványhelyzetben elrendelt ingyenes parkolás miatt mostanában rengeteg kellemetlenséggel szembesülnek az autósok a közterületeken, ezért sokan vennék igénybe parkolóházak szolgáltatásait, hiszen így jóval gyorsabb és könnyebb lehet megfelelő helyet találni a járműnek. Egyesek mindenképp olyan épületet keresnek, ahol nem kell mélyen a pénztárcába nyúlni a parkolásért. Amennyiben Önnek is fontosak az anyagiak, válasszon minket!

Mivel a célunk az, hogy a szolgáltatásunkat bárki igénybe vehesse, a parkolóház árainknál kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy könnyen megfizethetők legyenek. Cserébe a legjobbat nyújtjuk az autósoknak. Nálunk mindig talál biztonságos parkolóhelyet, így a nap végén, visszatérve a járműhöz nem érhetik kellemetlen meglepetések.

A kedvező parkolóház árakért cserébe igazi minőségi szolgáltatást vehet igénybe! Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!


Részletek »

Őrzött parkolóház Budapesten: kerülje el a kellemetlen meglepetéseket!

Budapesten őrzött parkolóházŐrzött parkolóház Budapesten, minőségi szolgáltatások, kedvező feltételek, kerülje el a költséges károkat, kellemetlen meglepetéseket!

Sajnos sok helyen a parkoló autók sincsenek biztonságban, mert bármikor megrongálhatják őket. Ha megtörténik a baj, a sérülések javíttatásáért gyakran igencsak mélyre kell nyúlni a pénztárcában. Érthető, hogy a gépjármű tulajdonosok elkerülnék a kellemetlen helyzeteket, ezért inkább biztonságos területet választanának a parkoláshoz. Amennyiben Ön is megakadályozná a felesleges kiadásokat, a közterület helyett válassza őrzött parkolóházunkat Budapesten!

Budapesten őrzött parkolóházunkban kocsija a legnagyobb biztonságban lesz. Jelentős összegeket spórolhat meg velünk, és a javíttatással járó bonyodalmakat is elkerülheti. Az, hogy biztonságban tudhatja napközben a járművét, Önt is pozitívan fogja befolyásolni, hiszen nem kell a távollétében aggódnia, így maximálisan a feladataira tud koncentrálni.

Válasszon bennünket a parkoláshoz! Bővebb információkért lépjen velünk kapcsolatba a megadott elérhetőségeinken!


Részletek »

Automata parkolóházunkban rövid időn belül megtalálhatja helyét!

Parkolóház Budapesten-21febParkolóház Budapesten, válassza az egyszerűbb megoldást, létesítményünkben rövid időn belül megtalálhatja az ideális parkolóhelyet!

Vitathatatlan, hogy Budapest belvárosában egyre nehezebb a parkolás. A jelenleg kialakult helyzetben, a díjmentes parkolás időszakában még nagyobb kihívásokkal néznek szembe az autósok. Rengeteg időt eltöltenek azzal, hogy megtalálják az ideális parkolóhelyet, ezzel pedig megkockáztathatják azt is, hogy elkéssenek egy fontos megbeszélésről vagy a munkahelyükről. Amennyiben Ön megelégelte a kialakult állapotokat, válassza automata parkolóházunkat a belvárosban!

Parkolóházunk Budapesten, a belváros szívében helyezkedik el, ahol nem jelenthet kihívást megtalálni a megfelelő parkolási lehetőséget, rövid időn belül. Parkolóházunkban maximális biztonságban tudhatja a gépjárművét, nálunk nem kell kompromisszumot kötni olyan parkolóhellyel, ami esetleg veszélyeztetné az autót.

Felejtse el a fáradtságos keresést, érjen oda időben a megbeszéléseire, munkahelyére, válasszon bennünket a parkoláshoz! Ha kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!


Részletek »

Parkolóház Budapesten, ahol parkolni praktikus

parkolóház Budapestparkolóházunk Budapesten minden alkalommal megbízható parkolást tud kínálni a vendégeinknek! A belvárosban sosem lehet tudni, hogy hol tud parkolni az autós, de leginkább arra számíthat, hogy a parkolás egy hosszadalmas hercehurca lesz. Valahányszor a belvárosban van dolga, már előre aggódik azon, hogy meddig fog tartani, amíg helyet talál és leteszi az autót? Biztosítsa a helyét a parkolóházunkban Budapesten!

Az ingyenes parkolással nem lehet számolni, mert egy szabad helyre több autós jut egyszerre. Még a parkolókban is nehéz letenni a kocsit, mindenki a legjobb helyeket foglalja el először. Egy parkolóházban modern berendezések és korszerű parkoló rendszer helyezi el az autót biztonságosan és gyorsan. Habár a szolgáltatásra itt is pénzt kell áldozni, a parkolással járó időt és fáradalmakat a minimumra lehet csökkenteni, hála a praktikus kialakításnak.

A belvárosi parkolóház Budapest 5. kerületében a legjobb lehetőségek egyike a sikeres parkoláshoz. Éljen ezzel a lehetőséggel és legyen vendégeink egyike!


Részletek »

Parkolóház Budapesten, ha unja a reménytelen keresgélést!

parkolóházparkolóházunk Budapesten az Ön hétköznapjaiban is biztos pont lehet, ha a közlekedésről van szó! A zsúfolt belvárosban nem igazán van olyan, hogy könnyű parkolás. Általában az a jellemző hétköznap és hétvégén is, hogy sokan vagy még többen vannak, akik szabad parkolóhelyre vadásznak. Ilyen állapotok közepette nem lehet pontos időpontokkal számolni.

A parkolóházunk Budapest egyik legmozgalmasabb kerületében, a belvárosi ötödik kerületben található. Egy kedvező feltételekkel működő és ideális tulajdonságokkal rendelkező parkolóházra nagy szükség van itt, ahol a járművek és a dolgozó, bevásárlást intéző, szórakozni vágyó autósok egymást váltják.

Nézzen be hozzánk és győződjön meg Ön is arról, hogy a parkolóházunk Budapesten az egyik legjobb, ha megfizethető árú parkolásról és korszerű szolgáltatásokat nyújtó parkolóházról van szó! Akár rendszeresen jár a kerületben vagy annak környékén, akár csak alkalmanként akad dolga, egy budapesti parkolóház jó választás, különösen akkor, ha az a parkolóház a Franklin ház!


Részletek »

Parkolóház az V. kerületben: felejtse el a hosszadalmas parkolóhely keresést!

Parkolóházunk az V. kerületbenA nemrég elrendelt ingyenes parkolás óriási kihívások elé állítja az autósokat nap, mint nap. A belvárosban most különösen nehéz megfelelő helyet találni. Rengeteg időt, energiát emészthet fel a parkolás, így pedig az emberek nem érhetnek oda időben a találkozóikra, munkahelyükre. Amennyiben Ön szeretné leegyszerűsíteni a mindennapjait, válassza inkább parkolóházunkat az V. kerületben!

Parkolóházunk az V. kerületben ideális alternatívát kínál a gépjármű tulajdonosok számára ebben a kaotikus időszakban. Nálunk biztonságban tudhatja a járművét, nem teheti ki szélsőséges körülményeknek, és még a szabálytalan parkolást sem kockáztathatja. Áraink kedvezőek, így azért, hogy hamar megfelelő parkolóhelyet találjon, nem kell mélyen a pénztárcába nyúlnia.

Felejtse el a stresszes parkolóhely keresést, kerülje a kellemetlen helyzeteket, válassza inkább parkolóházunkat az V. kerületben! Weboldalunkon bővebb információkat is találhat szolgáltatásainkról. Ha kérdése lenne, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!


Részletek »

5. kerületi parkolóház, nem csak 5. kerületieknek!

parkolóház az 5. kerületbenA parkolás Budapesten sok autó tulajdonos számára kilátástalannak tűnik. A helyzet különösen kétségbeejtő a belvárosban, ahol nap mint nap valósággal meg kell küzdeni a szabad helyekért. Ráadásul történhetnek olyan változások is, amiknek következtében a szabad parkolóhelyek száma bizonyos területeken csökken. Mit tehet ilyenkor egy autós, akinek rendszeresen szüksége van kiszámítható parkolásra?

parkolóházunk 5. kerületi épületében mindazok az autósok egyszerűen és eredményesen tudnak parkolni, akik a kerületben vagy a belváros egyéb részein dolgoznak, intéznek ügyeket rendszeresen. A parkolóház 5. kerületben történő parkoláshoz biztos pontot jelent és azok számára is ideális, akik valami miatt már nem tudják az eddig parkoló helyüket használni. Döntsön a stabil parkolóhely mellett és használja az 5. kerületi parkolóházunkat a belvárosi parkoláshoz! Fogadjuk a járművét, amikor csak parkolásra van szüksége! Az árainkról, parkolóházunkról érdeklődjön a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén!

 


Részletek »

Parkolóház Budapesten: kezdő autósként is parkoljon nálunk!

Friss jogosítvánnyal és még újabb autóval rendelkezik? Bizonyára nem szeretné, ha az autójának bármi baja esne. Döntsön a budapesti parkolóházunk mellett és menjen biztosra! Azok, akik csak nem régen tették le az autóvezetői vizsgát és a saját autójukkal közlekednek, nem feltétlenül mozognak még magabiztosan olyan dolgokban, mint amilyen a parkolás.

budapesti parkolóházunk szolgáltatásait azért érdemes igénybe vennie, mert a parkolás velünk egyszerűbb és gyorsabb is. Nem szükséges az utcán végtelen köröket rónia, üres parkolóhely után keresgélve, szűkös vagy nehezen megközelíthető parkolóhelyekre bemanővereznie az autót, kockáztatva a balesetet. Van ezen kívül másik, sokkal jobb megoldás is!

Döntsön a budapesti parkolóházunk mellett és ne kockáztassa az utcai parkolást, illetve az azzal járó rizikót! Számtalan előnnyel jár bérletet vásárolni hozzánk és rendszeresen nálunk parkolni a fővárosban. Keressen minket a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén és tudjon meg többet a szolgáltatásainkról!


Részletek »

V. kerületi parkolóházunk hamarosan megújul!

Megbízható parkolóházat keres, ahol alkalmanként vagy rendszeresen is parkolni tud az autójával? Az V. kerületben találja a Franklin Házat, ami irodaház és parkoló egyben. Az V. kerületi parkolóházban biztonságos, helytakarékos, modern parkolórendszer gondoskodik arról, hogy minden itt parkoló vendégnek csak minimális időt kelljen töltenie a parkolással.

Az V. kerületi parkolóházunk mindig igényes, rendezett és kellemes környezetben várja az autósokat. Ennek a színvonalnak a megtartása érdekében rendszeresen időt szánunk arra, hogy a parkolóházat modernizáljuk, illetve megtartsuk eredeti állapotát. A soron következő felújításnak éppen most jött el az ideje, tehát az V. kerületi parkolóház a jelenleg zajló munkálatok miatt nem üzemel teljes kapacitással.

Minden vendégtől türelmet kérünk arra az időre, amíg a felújítás tart és visszaáll az eredeti rend. A munkálatok végeztével egy szebb, újabb, modernebb V. kerületi parkolóházba térhet vissza minden régi és új vendégünk! A részletekről érdeklődjön a megadott elérhetőségeinken!


Részletek »

Irodaházra van szüksége? Tekintse meg ajánlatunkat!

További kérdés esetén keressen minket elérhetőségeinken!

Kapcsolat

Azonnali elérhetőség