Nyitva tartás: 00:00-24:00 Facebook hu | en

Kapcsolat

Szolgáltatások

 • Kártyás beléptető rendszer
 • Videó kaputelefon
 • Kerékpártároló
 • Parkolóház
 • On site building management
 • Szelektív hulladékgyűjtés
 • Teljeskörű üzemeltetés
 • Vendégparkoló (0-24h)
Bankkártyával is fizethet!
Astoria Hotel
Focus Point Apartment
Kárpátia étterem
Katona József színház
BOC logo

Hírek

Híreink

Parkolás az V. kerületben? Nem lehetetlen!

Parkolás az V. kerületben? Nem lehetetlen!Az V. kerület, más néven Lipótváros, Budapest szíve. Magyarország közigazgatási, hivatali, turisztikai és kereskedelmi központja. Hivatalosan két városrészt is magába foglal, így Lipótvárost és a Belvárost. Kialakítását tekintve számtalan kisutca szegélyezi, 5-6 főútvonallal tarkítva. A kisutcákban a parkolás nehézkes és kiszámíthatatlan, gyakran veszélyes, mivel a forgalmat akadályozva lehet csak végrehajtani.


Azonban létezik egy ideálisabb opció, így ha nem szeretnénk az utcán bűvészmutatvány szerű feladatot végezni, válasszuk a kényelmesebb és biztonságosabb alternatívát, az V. kerületi parkolóházat. A parkolóház előnye, hogy mindig van szabad hely, könnyen és egyszerűen megközelíthető, kényelmes megoldást biztosít és gépjárművünket is biztonságban tudhatjuk.


Ha Ön is a Belvárosban szeretne egy megbízható parkolóhelyet gépjárműve számára, keresse fel V. kerület szívében elhelyezkedő parkolóházunkat, ahol biztonságban tudhatja autóját, amíg Ön az ügyeit intézi!


Részletek »

Azért van szüksége ránk, mert...

parkoló autó

 • a parkolás egyre nagyobb kihívást jelent, különösen az olyan sűrűn lakott területeken, mint a belváros.
 • a belvárosi parkolást több tényező is megnehezíti: egyre több autó, ugyanakkor a parkolóhelyek száma nem változik.
 • a legtöbb parkolóhely utcán, közterületeken található, ami újabb problémákat vet fel.
 • az autót ellophatják, feltörhetik, megrongálhatják, valamint a biciklisek és a gyalogosok közlekedését is megnehezítik az utcai parkolóhelyek.
 • a parkolási helyzet javítására egy parkolóház jelenti a megoldást, mely megfizethető áron biztosít megbízható parkolóhelyet és gördülékeny lebonyolítást az autósok számára.


A fentebb felsoroltak után kijelenthetjük, hogy nem hiányozhatunk azok életéből…

 • akik megunták, hogy értékes perceket vesztegetnek el a napjukból egy parkolóház belsejében keringve, üres parkolóhely után kutatva.
 • akiknek elegük van a sorbaállásból.
 • akiknek fontos, hogy autójuk maximális biztonságban legyen parkolás közben is.


A tökéletes és megbízható parkolóház Önökre vár! Forduljanak hozzánk!


Részletek »

Spóroljon időt automata parkolóval!

parkoló autó

Ön próbálta már az automata parkolót? Ha a válasza nem, akkor itt az ideje kipróbálnia azt az

eszközt, amivel egy csapásra időt spórolhat a parkolóházban és eggyel csökkentheti azoknak a tényezőknek a számát, amelyek miatt gyakran elkésik.

 

Az automata parkoló nagyszerűsége abban áll, hogy a parkoltatást egy központilag irányított

tároló rendszer végzi, aminek működtetése maximális helykihasználást, biztonságosabb parkolást és időspórolást tesz lehetővé. A rendszer minden érkező gépkocsit egy tálca segítségével helyez az üres parkolóállások egyikére. A kihajtás külön sávban történik és lehetőség van a parkolóhelyek biztonságos, gyors átrendezésére is.

 

Miért jelent forradalmi újítást az automata parkolórendszer használata? Ez a megoldás nem hiányozhat azoknak az életéből, akik megunták, hogy értékes perceket vesztegetnek el a napjukból a parkolóházban keringve és üres parkolóhely után kutatva, azoknak, akiknek

elegük van a sorban állásból, azoknak, akiknek fontos, hogy autójuk maximális biztonságban legyen parkolás közben is!

 

V. kerületi parkolóházunkban mindezt megtalálja!


Részletek »

Bérelt autóval megbízható parkolót keres?

parkoloó autók

A fővárosi közlekedés és parkolás sokszor rémálom lehet az autótulajdonosok számára. Még rémisztőbb lehet a helyzet, ha nem saját gépjárművel rendelkezünk, hanem bérelt autóval próbálunk eligazodni a budapesti parkolás világában. Ebben az esetben sokszorosan fontosnak érezzük, hogy elkerüljük az esetleges kellemetlenségeket, melyek ránk leselkedhetnek, mint:

 

 • Lopás – az őrizetlen parkolóhelyeknél sajnos gyakran előfordul
 • Baleset – mögénk álló autó, túl közel közlekedő kocsik és még sorolhatnánk, melye esetben a karcolás a legkisebb probléma
 • Eltévesztett parkolóhely
 • Madárpiszok és egyéb szennyeződések, például falevelek, termések

 

És a listát folytathatnánk a végtelenségig. De létezik egy megoldás, mellyel minden hátulütőt kiküszöbölhetünk, parkolóház alkalmazásával!

Nálunk mindig van szabad hely, őrzött létesítményünk teljesen biztonságos, így nem kell félni az esetleges lopásoktól és balesetektől. Könnyű eligazodásnak köszönhetően biztosan megtalálja gépjárművét, és bosszankodás helyett mindig örömmel fog hozzánk visszatérni! 


Részletek »

Külföldi útra megy? Hagyja megbízható helyen autóját!

parkoló autókSokan az utolsó pillanatban szembesülnek a ténnyel, hogy külföldi útjuk előtt nem tudják megbízható helyen hagyni gépjárművüket. A reptéri parkolók többsége csordultig telt, és a belváros forgatagában hagyott autót számtalan kár érheti. Az utazás hosszától függően érdemes mérlegelni, hogy hol is szeretnénk hagyni autónkat.

 

V. kerületi parkolóházunk tökéletes megoldást kínálhat erre a problémára! Budapest szívében a parkolás nem egyszerű, sokszor stresszel jár, de nálunk mindezt kiküszöbölheti! Őrzött parkolónkban biztosan talál helyet, és az utazás egész ideje alatt biztonságban tudhatja gépjárművét! Így megóvhatja autóját olyan kellemetlenségektől, mint az időjárási viszontagságok, madárürülék, balesetek, lopás és hasonló bosszúságok.

 

Ha Ön is külföldi útra készül, legyen szó rövidebb vagy hosszabb utazásról, és megbízható parkolóhelyet keres autójának, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal! Nálunk minden feltétel adott, hogy gépjárművét biztonságban tudhassa!


Részletek »

Ne késsen el a munkából!

parkolóház

A belvárosban parkolni legendásan nehéz, már-már teljesíthetetlen kihívásként ismeretes. Különösen igaz ez az 5. kerületi parkolásra. A reggeli és a délutáni órák a legzsúfoltabbak, hiszen ilyenkor érkezik mindenki munkába vagy éppen indul haza onnan. A parkolóhelyek

gyorsan megtelnek és úgy tűnik, hogy szinte sosincs elég hely az újonnan érkezők számára.

 

A kerületben sok az irodaház, tehát sok munkavállaló parkolási igényét kell kielégítenie a kerületnek, nem beszélve a többi autósról.

A Franklin Parkolóház többek között ezeket a körülményeket figyelembe véve kezdte meg működését az 5. kerület szívében és nem titkolt célja, hogy alternatívát nyújtson a belvárosi parkolás problémájára. Az automata parkoló központi, jól megközelíthető helyen fekszik, használata egyszerű és biztonságos. Ha elege van abból, hogy végtelen köröket rójon a munkahelyéhez közeli utcákon, ha a reggelei a parkolóhely utáni kutatásból és idegeskedésből állnak, ha nem szeretne többet a reménytelen parkolás miatt elkésni, vegye igénybe minőségi szolgáltatásainkat és ejtse útba mindennap a Franklin Házat! 


Részletek »

Drága reptéri parkoló? Tudunk jobbat!

parkoló autó

Külföldi utazás alkalmával mindig problémát jelent, hogyan is a legésszerűbb, legkényelmesebb és legolcsóbb kijutni a reptérre, ha a fővárostól távol élünk.


Busszal vagy vonattal megközelíteni a repteret olcsó ugyan, de ha sok poggyásszal utazunk,

igencsak macerás és ha korai indulással számolunk, fárasztó is. A taxi vagy a transzfer

általában borsos árakkal dolgozik, hiszen elsősorban a külföldről érkező turistákra, üzletemberekre építenek. Marad a saját autó, ami kényelmes, gyors és egyszerű kijutást tesz lehetővé és a csomagokkal sem kell sakkozni, ám a reptéri parkolókról köztudott, hogy csillagászati árakkal dolgoznak.

 

Mit szólna hozzá, ha a drága reptéri parkoló helyett egy megfizethető díjszabással dolgozó, biztonságos parkolóházban hagyhatná az autóját? Amit kínálunk az egy modern, automata parkoló a főváros szívében, az 5. kerületben. A parkolóház közel helyezkedik el a Nyugati pályaudvarhoz és a metróhoz, így onnan is egyszerűen megközelíthető a reptér. Ha minket választ, nem kell aggódnia autója biztonságáért és az út jelentős részét saját autójával teheti

meg a reptérre.


Keressen minket és tudjon meg többet a részletekről!


Részletek »

A parkolás mostantól nem akadály!

Franklin parkolóház

Aki Budapesten él, vagy gyakran jár átutazóban a fővárosban, jól tudja, hogy gyakran „vadászni” kell a jó parkolóhelyeket. Valljuk be, ez rendkívül kellemetlen procedúra, hiszen ha nagy sietségben vagyunk, akár tetemes időt is veszíthetünk azzal, amíg több kört téve találunk egy helyet az autóval.

Kerülje el a felesleges bosszankodást és vegye igénybe szolgáltatásunkat! De mit is kínálunk pontosan?

V. kerületi parkolóházunkban kényelmesen leparkolhatja gépjárművét, anélkül, hogy

értékes perceket kellene veszítenie a keresgéléssel. Továbbá nem kell attól sem tartania, hogy gépjárműve nincs biztonságban, hiszen a parkolóházunk kifogástalan biztonsági felszereltséggel rendelkezik.

Gondoljon csak bele, hogy mennyi idegeskedést és aggodalmat okoz, ha éppen egy fontos

tárgyaláson kell megjelennie, de már a városi dugóban órákat kellett vesztegelnie, ráadásul még parkolóhelyet is kell keresni. Mindettől könnyedén megszabadulhat, ha a parkolóházunk nyújtotta stressz mentes kényelmet választja, ahol garantáltan mindig megtalálhatja a számára legkézenfekvőbb helyet.

Tekintse meg a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeinket és lépjen velünk kapcsolatba, hogy megismerhesse a parkolóházak nyújtotta kényelemet!


Részletek »

A parkolóházak előnyei!

Franklin parkolóházManapság egyre többen választják a hagyományos parkolók helyett a parkolóházak nyújtotta lehetőséget. Az alábbiakban összegyűjtöttük azokat az előnyöket, melyek rávilágítnak arra, hogy miért is praktikusabb megoldás egy parkolóházban hagyni az autónkat.

 

 

 

 

 • Ha elutazik, és biztonságos, őrzött helyen szeretne parkolni, akkor ez az ideális megoldás, hiszen nem kell aggódnia, hogy megrongálják vagy ellopják a gépjárművét.
 • Parkolóházunk fedett, így az időjárási viszontagságok miatt sem kell aggódnia.
 • További nagy előnye, hogy könnyedén megközelíthető, mivel központi helyen biztosítunk parkolási lehetőséget, az V. kerületben.
 • Nálunk korrekt hozzáállás várja, hiszen amellett, hogy rendkívül kedvező áron nyújtjuk szolgáltatásainkat, nem kell az időkorlátok miatt sem aggódnia, hogy elszállítják vagy kerékbilincset tesznek az autójára.
 • A parkolóházban nem kell hosszasan keresgélnie, mint a hagyományos parkolóhelyeken.

Ha felkeltettük az érdeklődését, bátran vegye igénybe V. kerületi parkolóházunkat! Tekintse meg elérhetőségeinket és bátran lépjen velünk kapcsolatba!


Részletek »

Ismerje meg az automata garázs előnyeit!

Mint a nagyvárosok legtöbbjében, úgy Budapesten sem könnyű megfelelő parkolóhelyet találni. Ha sikerül is leparkolnunk egy helyre, akkor is számtalan aggodalomra lehet okunk: drága parkolási díj, gyakori autólopások, rossz környék és így tovább. A parkolóházak segítségével azonban mindezeket az aggodalmakat könnyedén elkerülhetjük. Manapság egy-egy parkolóháznak rendkívül szigorú biztonságtechnikai előírásoknak kell eleget tennie.

A Franklin parkolóház a nemzetközi sztenderdnek megfelelően gépesített rendszerrel van ellátva. Így a gépkocsik automata mozgatással kerülnek a parkolóhelyükre, amely technológia már-már sci-fibe illő megoldásokat idéz meg. Az ügyfél előzetesen leparkolja egy tálcára az autóját. Ezután a robot ezt az elemet mozgatja el a végleges parkolóhelyre. Ennek technológiának köszönhetően az autó teljes mértékben érintetlen marad.

A zárt pakolóhely pedig tökéletes biztonságot nyújt az autónak.

Parkolóházunkban mind az átlagos, mind a nagyobb méretű gépjárműveknek helyet tudunk biztosítani. Tapasztalja meg a maximális komfortot a parkolás során is, és vegye igénybe parkolóházunk nyújtotta szolgáltatásokat!

 


Részletek »

Irodaházra van szüksége? Tekintse meg ajánlatunkat!

További kérdés esetén keressen minket elérhetőségeinken!

Kapcsolat

Azonnali elérhetőség