Nyitva tartás: 00:00-24:00 Facebook hu | en

Kapcsolat

Szolgáltatások

  • Kártyás beléptető rendszer
  • Videó kaputelefon
  • Kerékpártároló
  • Parkolóház
  • On site building management
  • Szelektív hulladékgyűjtés
  • Teljeskörű üzemeltetés
  • Vendégparkoló (0-24h)
Bankkártyával is fizethet!
Astoria Hotel
Focus Point Apartment
Kárpátia étterem
Katona József színház
BOC logo

Hírek

Híreink

Csak egy nap Pesten?

belvárosi parkolásA fővárosba rengetegen érkeznek nap mint nap, és sokan vannak, akik csak átmenetileg tartózkodnak Budapesten. Tárgyalások, állásinterjúk, üzletkötések, de akár városnézés vagy rokonlátogatás is lehet az utazás apropója.

 

Ilyen alkalmakkor, amennyiben autóval érkezik az ember, nem árt biztonságos parkolóhelyet találni. Sokan nem ismerik ki magukat, nem tudják, merre vannak a jó helyek, hol biztonságos hagyni a járművüket. Fontos, hogy a kiválasztott parkoló központi helyen legyen, így az 5. kerületi parkolás igencsak népszerű, de ezen kívül az sem hátrány, ha megfizethető, őrzött parkolóban lehet elszállásolni az autót.

 

A Franklin parkolóház azok számára is ideális választás, akik rövid időre érkeznek Budapestre és a belvárosi parkolást részesítik előnyben. Jöjjön és ismerkedjen meg a biztonságos, belvárosi parkolás egyik nagyszerű lehetőségével az 5. kerületben és vegye igénybe a Franklin Ház szolgáltatásait!


Részletek »

Biztonságban az időjárás elől is

belvárosi parkolásAz autós parkolás sosem egyszerű, mert mindig alkalmazkodni kell az aktuális körülményekhez. A külvárosban lehet, hogy több a hely, de nem annyira biztonságos, mint a belvárosban parkolni, ahol több a biztonsági kamera, de nehéz helyet találni.

 

Az utcán parkolni azt is jelenti, hogy az autót ki kell tenni az időjárás viszontagságainak. Ez elsősorban az autó állapotát veszélyezteti, hiszen a hó, a fagy, az eső mind megtelepszik a karosszérián, az üvegen, és kárt tehet abban. A szabad ég alatt hagyott autó ráadásul még a tulajdonosától is több időt rabol el, mert sokat kell vesződni a letakarításával, a levelek, a hóréteg eltávolításával. Hideg időben be kell melegíteni a motort, lekaparni a jégvirágokat a szélvédőről és még sorolhatnánk.

 

Egy fedett, őrzött, belvárosi parkolóházban ez teljesen másként alakul. A Franklin Ház védett parkolóházában a belvárosi parkolás nem csupán egyszerű, de az időjárás viszontagságaitól is megkíméli az autót. Próbálja, ki és bízza ránk az autóját!


Részletek »

Egy biztonságos parkolóház ismérvei I. rész

Érdekes tény, hogy bár az első autó már az 1800-as években napvilágot látott, addig az első parkolóházak csupán az 1900-as években kezdtek el megépülni. Ekkorra növekedett meg a gépjárművek száma annyira, hogy az utcákon már nem lehetett kényelmes parkolási lehetőségeket biztosítani.

 

A korai parkolóházak még elavult technológiákkal épültek, valamint a helyigé;ny mielőbbi kielégítését tartották a legfőbb szempontnak a tervezésnél. De mi a helyzet a modernkori parkolóházakkal? Vajon mennyire felelnek meg a biztonságnak?

 

Egy átlagos modern parkolóház férőhelye százas nagyságrendű. A helyek általában 2-3 emeleten terülnek el, és a legtöbb esetben nincs őrző szolgálat bennük. Tehát ugyan az utcánál nagyobb biztonságot nyújtanak, főként az időjárási viszontagságokkal szemben, egy esetleges balesettől vagy lopástól nem minden esetben óvják meg az autó tulajdonosokat.

 

Ha szeretne többet megtudni a legbiztonságosabb budapesti parkolási lehetőségekről, forduljon hozzánk bizalommal!


Részletek »

Egy biztonságos parkolóház ismérvei II. rész

Érdekes tény, hogy bár az első autó már az 1800-as években napvilágot látott, addig az első parkolóházak csupán az 1900-as években kezdtek el megépülni. Ekkorra növekedett meg a gépjárművek száma annyira, hogy az utcákon már nem lehetett kényelmes parkolási lehetőségeket biztosítani.

 

A korai parkolóházak még elavult technológiákkal épültek, valamint a helyigény mielőbbi kielégítését tartották a legfőbb szempontnak a tervezésnél. De mi a helyzet a modernkori parkolóházakkal? Vajon mennyire felelnek meg a biztonságnak?

 

Egy átlagos modern parkolóház férőhelye százas nagyságrendű. A helyek általában 2-3 emeleten terülnek el, és a legtöbb esetben nincs őrző szolgálat bennük. Tehát ugyan az utcánál nagyobb biztonságot nyújtanak, főként az időjárási viszontagságokkal szemben, egy esetleges balesettől vagy lopástól nem minden esetben óvják meg az autó tulajdonosokat.

 

Ha szeretne többet megtudni a legbiztonságosabb budapesti parkolási lehetőségekről, forduljon hozzánk bizalommal!


Részletek »

Parkolás az V. kerületben: Könnyebb, kiszámíthatóbb

 Parkolás az V. kerületben: Könnyebb, kiszámíthatóbbAutóval közlekedni sokkal gyorsabb, kényelmesebb, megbízhatóbb és időtakarékosabb, mint például tömegközlekedéssel. Ez az állítás azonban sok mindenen áll vagy bukik. Abban az esetben például, ha zsúfolt helyen próbálunk parkolóhelyet találni, máris megdőlni látszik ez a tétel.

 

Hiába indul el otthonról időben, hiába készül el mindennel időben, a napirendje már rögtön a nap kezdetekor megcsúszik, mert a belvárosi parkolással próbálkozik? Késésben van a megbeszélt találkozóról és arra számít, ha gyorsan le tud parkolni, akkor még pont odaér a megbeszélt helyre? Egész nap feladatokat intézett, rengeteg dolga volt, minden energiáját felemésztette, így már csak arra vágyik, hogy letegye az autóját és végre lazíthasson egy kicsit, de e helyett perceket tölt szabad parkolóhelyet keresve. Ugye ismerős tapasztalatok, amiket minden autós átél a belvárosi parkolás során? Ennek nem kell mindig így lenni, mert van megoldás arra, hogy a parkolás legyen a legkisebb gondja.

 

Vegye igénybe a Franklin ház megbízható szolgáltatásait, és parkoljon az V. kerületben gond nélkül, könnyedén!


Részletek »

Parkoljon biztonságban!

Parkoljon biztonságban! A Budapest belvárosában történő parkolás már önmagában kihívást jelent, hiszen a kora reggeli óráktól kezdve rendkívül nehéz olyan parkolóhelyet találni, ami minden szempontból megfelelő. Ha szeretné megkímélni magát a bosszús pillanatoktól, válassza budapesti parkolóházunkat!

 

5. kerületi parkolóházunkkal nemcsak megelőzhetjük a reggeli helykereséssel járó tortúrát, hanem biztonságban is tudhatjuk gépjárművünket, ugyanis logikusan ez az első számú szempont, amikor az ideális parkolóhely után kutatunk! Budapesti parkolóházunk központi helyen található, könnyen megközelíthető. A minőségi szolgáltatást garantáljuk, hiszen csakis így tudhatunk magunkénak egyre több elégedett ügyfelet!

 

A parkolóházat a hét minden napján igénybe veheti, óradíjainkat különböző szempontok alapján határoztuk meg, de mindegyik esetben rendkívül kedvező árakkal várjuk, ráadásul, ha rendszeresen igénybe venné szolgáltatásunkat, havi bérletet is válthat e célra!

 

Tegyen gépjárműve biztonságáért távollétében is, parkoljon Budapest szívében!


Részletek »

Biztonságban szeretné tudni autóját? Parkoljon zárt térben, a belváros szívében!

A budapesti autósok számára igazi kihívás olyan parkolóhelyet találni a belvárosban, ami minden szempontból megfelel az elvárásaiknak. Utóbbiakkal kapcsolatban mindig első helyen szerepel az, hogy olyan helyet találjanak, ahol biztonságban tudhatják a gépjárművüket, azonban ilyen parkolóhelyet nehéz találni, ráadásul rövid időn belül. Ha Önnek is problémát jelent ez, de szeretné megkönnyíteni a hétköznapjait, és biztonságban szeretné tudni gépjárművét, döntsön 5. kerületi parkolóházunk mellett!

 

5. kerületi parkolóházunk biztosítja a gépjárműtulajdonosok számára, hogy zárt és biztonságos térben parkolhassanak, így az autóknak semmilyen bántódása nem esik, ráadásul létesítményünkben mindig kellő mennyiségű hely áll rendelkezésre, ennek köszönhetően nem kell perceken át keresgélnie az ideális parkolóhelyet.

 

Tapasztalja meg 5. kerületi parkolóházunk előnyeit! Ha szolgáltatásainkkal kapcsolatban kérdése lenne, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!


Részletek »

Fedett parkolás az 5. kerületben: Százszázalékos biztonság gépjárművének

Fedett parkolás az 5. kerületben: Százszázalékos biztonság gépjárművének Természetes, hogy minden gépjármű tulajdonos maximális biztonságban szeretné tudni autóját, legyen szó bármilyen körülményről, hiszen hatalmas értékkel bírnak a kocsik. Sajnos Budapesten nem mindenhol vannak biztonságban a parkoló autók, ezért a tulajdonosaik nem szívesen hagyják autójukat akárhol, főleg a belvárosban, ahol mindig történik valami. Ha Ön nem bízza a véletlenre parkoló autóját és távollétében százszázalékos biztonságban szeretné tudni, döntsön 5. kerületi fedett parkolóházunk mellett!

A fedett parkolás az 5. kerületben teljes mértékben kielégíti az autótulajdonosok igényeit, ami a parkolással kapcsolatban felmerülhet. Ha mellettünk dönt, nem kell attól tartania, hogy a távollétében valami probléma érné gépjárművét, ugyanis parkolóházunk kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy teljes biztonságot nyújtson.

Ne keresse tovább az ideális parkolási körülményeket, spóroljon velünk időt és energiát, válassza a fedett parkolást az 5. kerületben! Ha további kérdései lennének szolgáltatásainkkal kapcsolatban, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!


Részletek »

Parkolás az V. kerületben rendezvények ideje alatt is!

Parkolás az V. kerületben rendezvények ideje alatt is!A fővárosban sosem egyszerű parkolni, ám gyakran van valamilyen ráadás, ami még jobban megnehezíti a kérdést. Felújítanak, lezárnak, elterelik a forgalmat, rendezvényt tartanak, esetleg mindezt egyszerre. Ez kiemelten igaz nyáron, a legtöbb lezárással és forgalomeltereléssel ilyenkor találkozhatunk. Ez mindenki életét megkeseríti, hiszen nem csak óriási dugók alakulnak ki az alternatív útvonalakon, hanem nincs hely parkolni sem. Mi erre kínálunk Önnek egy tökéletes megoldást: parkoljon az V. kerületben, a belváros szívében, ahonnan minden könnyen elérhető!

Az V. kerületi parkolás tökéletes kiindulópont, szinte bárhová megy a városban. Közel van mindhárom metróvonal, a 2-es villamos és számtalan busz, a hajókról nem is beszélve. Parkolóházunkban még a legnagyobb esemény időszakában is biztosan van hely, ráadásul a járművek nálunk biztonságban vannak, nem fordulhat elő, hogy egy figyelmetlen parkolás miatt elszállítják.

Megoldást keres a parkolásra nyári rendezvény idejére? A parkolás az V. kerületben velünk nem akadály!


Részletek »

Irodaházra van szüksége? Tekintse meg ajánlatunkat!

További kérdés esetén keressen minket elérhetőségeinken!

Kapcsolat

Azonnali elérhetőség