Nyitva tartás: 00:00-24:00 Facebook hu | en

Kapcsolat

Szolgáltatások

  • Kártyás beléptető rendszer
  • Videó kaputelefon
  • Kerékpártároló
  • Parkolóház
  • On site building management
  • Szelektív hulladékgyűjtés
  • Teljeskörű üzemeltetés
  • Vendégparkoló (0-24h)
Bankkártyával is fizethet!
BOC logo

Hírek

Híreink

Biztonságban szeretné tudni autóját? Parkoljon zárt térben, a belváros szívében!

A budapesti autósok számára igazi kihívás olyan parkolóhelyet találni a belvárosban, ami minden szempontból megfelel az elvárásaiknak. Utóbbiakkal kapcsolatban mindig első helyen szerepel az, hogy olyan helyet találjanak, ahol biztonságban tudhatják a gépjárművüket, azonban ilyen parkolóhelyet nehéz találni, ráadásul rövid időn belül. Ha Önnek is problémát jelent ez, de szeretné megkönnyíteni a hétköznapjait, és biztonságban szeretné tudni gépjárművét, döntsön 5. kerületi parkolóházunk mellett!

 

5. kerületi parkolóházunk biztosítja a gépjárműtulajdonosok számára, hogy zárt és biztonságos térben parkolhassanak, így az autóknak semmilyen bántódása nem esik, ráadásul létesítményünkben mindig kellő mennyiségű hely áll rendelkezésre, ennek köszönhetően nem kell perceken át keresgélnie az ideális parkolóhelyet.

 

Tapasztalja meg 5. kerületi parkolóházunk előnyeit! Ha szolgáltatásainkkal kapcsolatban kérdése lenne, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!


Részletek »

Fedett parkolás az 5. kerületben: Százszázalékos biztonság gépjárművének

Fedett parkolás az 5. kerületben: Százszázalékos biztonság gépjárművének Természetes, hogy minden gépjármű tulajdonos maximális biztonságban szeretné tudni autóját, legyen szó bármilyen körülményről, hiszen hatalmas értékkel bírnak a kocsik. Sajnos Budapesten nem mindenhol vannak biztonságban a parkoló autók, ezért a tulajdonosaik nem szívesen hagyják autójukat akárhol, főleg a belvárosban, ahol mindig történik valami. Ha Ön nem bízza a véletlenre parkoló autóját és távollétében százszázalékos biztonságban szeretné tudni, döntsön 5. kerületi fedett parkolóházunk mellett!

A fedett parkolás az 5. kerületben teljes mértékben kielégíti az autótulajdonosok igényeit, ami a parkolással kapcsolatban felmerülhet. Ha mellettünk dönt, nem kell attól tartania, hogy a távollétében valami probléma érné gépjárművét, ugyanis parkolóházunk kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy teljes biztonságot nyújtson.

Ne keresse tovább az ideális parkolási körülményeket, spóroljon velünk időt és energiát, válassza a fedett parkolást az 5. kerületben! Ha további kérdései lennének szolgáltatásainkkal kapcsolatban, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!


Részletek »

Parkolás az V. kerületben rendezvények ideje alatt is!

Parkolás az V. kerületben rendezvények ideje alatt is!A fővárosban sosem egyszerű parkolni, ám gyakran van valamilyen ráadás, ami még jobban megnehezíti a kérdést. Felújítanak, lezárnak, elterelik a forgalmat, rendezvényt tartanak, esetleg mindezt egyszerre. Ez kiemelten igaz nyáron, a legtöbb lezárással és forgalomeltereléssel ilyenkor találkozhatunk. Ez mindenki életét megkeseríti, hiszen nem csak óriási dugók alakulnak ki az alternatív útvonalakon, hanem nincs hely parkolni sem. Mi erre kínálunk Önnek egy tökéletes megoldást: parkoljon az V. kerületben, a belváros szívében, ahonnan minden könnyen elérhető!

Az V. kerületi parkolás tökéletes kiindulópont, szinte bárhová megy a városban. Közel van mindhárom metróvonal, a 2-es villamos és számtalan busz, a hajókról nem is beszélve. Parkolóházunkban még a legnagyobb esemény időszakában is biztosan van hely, ráadásul a járművek nálunk biztonságban vannak, nem fordulhat elő, hogy egy figyelmetlen parkolás miatt elszállítják.

Megoldást keres a parkolásra nyári rendezvény idejére? A parkolás az V. kerületben velünk nem akadály!


Részletek »

Irodaházra van szüksége? Tekintse meg ajánlatunkat!

További kérdés esetén keressen minket elérhetőségeinken!

Kapcsolat

Azonnali elérhetőség