Nyitva tartás: 00:00-24:00 Facebook hu | en

Kapcsolat

Szolgáltatások

  • Kártyás beléptető rendszer
  • Videó kaputelefon
  • Kerékpártároló
  • Parkolóház
  • On site building management
  • Szelektív hulladékgyűjtés
  • Teljeskörű üzemeltetés
  • Vendégparkoló (0-24h)
Bankkártyával is fizethet!
BOC logo

Parkolóház

Parkolóház
Nem tudja hol parkoljon autójával? Parkoljon nálunk biztonságban!

Béreljen állandó parkolóhelyet cége alkalmazottainak!

Béreljen állandó parkolóhelyet cége alkalmazottainak!Budapest belvárosában rengeteg cég, vállalat bérel, vagy vásárol magának irodaépületet. Az építészetileg és infrastrukturálisan is vonzó belváros lüktető életével ideális munkakörnyezet, leszámítva az autóval való megközelítést és az V. kerületi parkolás megoldását.

 

A gyakorlott autóvezetők tudják, hogy bizonyos időszakokban a belváros egyes helyszínei szinte megközelíthetetlenek, gyakoriak a balesetek, forgalmi fennakadások, dugók, az irodák előtt meg sokszor nem lehet parkolni, ilyen esetekben pedig hosszú idő telhet el azzal, hogy a közelben alkalmas parkolóhelyet találjunk. Az egész procedúra vége pedig késés, idegeskedés, stressz.

 

Ha Ön munkáltatóként szeretné megkímélni alkalmazottait a parkolással járó problémák kellemetlenségeitől, akkor béreljen helyet parkolóházunkban! Az V. kerületi parkolás legjobb alternatíváját nyújtjuk Önnek, modern parkolást segítő rendszerrel, kiváló biztonsági megfigyeléssel és kerékpártartó hellyel! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!


Részletek »

Parkolás hétvégén a belvárosban? Lehetséges!

Parkolás hétvégén a belvárosban? Lehetséges!A belvárosban parkolni néha szinte lehetetlen vállalkozásnak tűnik. Csúcsidőben pedig katasztrofálisan tele vannak a parkolók, ezért egyre több időt vesz el a parkolóhely vadászat. A belvárosi parkolás pedig sokszor megkerülhetetlen feladat. Arra jár, ha a környéken dolgozik, a belső kerületek valamelyikében akad elintéznivalója vagy egyszerűen csak kikapcsolódni érkezik a belvárosba.

 

Hétvégi parkoláshoz szeretne végre találni ideális megoldást, amit hosszú távon tudna igénybe venni? A válasz a kérdésre nem más, mint V. kerületi parkolóházunk! Nem csupán hétköznap nyújtunk megbízható szolgáltatást az autósok számára, de hétvégén is várjuk azokat, akik a kiemelkedő minőséget részesítik előnyben akkor is, ha parkolásról van szó.

 

Ahelyett, hogy reménytelenül keringene az utcákon üres parkolóhelyet keresve, vagy az időjárásnak kiszolgáltatva hagyná az utcán autóját, válassza V. kerületi parkolóházunkat! Automata parkoló, őrzött autók, kedvező árak és biztonság hétvégi parkolás esetén is!


Részletek »

Vásároljon éjszakai parkolóbérletet!

Vásároljon éjszakai parkolóbérletet!A városi parkolás sok esetben nagyon nehezen megoldható. Megesik, hogy a lakástól csak nagyon messze tudunk parkolni, és ilyenkor a gépjármű is kevésbé van biztonságban, valamint kényelmetlen a sok gyaloglás az autó és az otthon között. A városi parkolás leginkább a délutáni, esti időszakokban a legnehezebb, amikor a legtöbb ember hazaér.

Ha könnyen és gyorsan szeretne parkolóhelyet találni az esti, éjszakai órákra, valamint szeretné biztonságban tudni autóját, akkor érdemes egy őrzött parkolóházat felkeresnie. Válassza a FranklinHáz parkolóházat!

 

Ha az ötödik kerületben él, vagy estére itt parkolja le kocsiját, jöjjön el hozzánk! Nálunk biztonságban tudhatja éjszaka járművét, továbbá ha éjszakai bérletet vásárol, akkor biztosan mindig talál helyet magának!

 

Vásároljon éjszakai bérletet a kényelmes és biztonságos parkolás érdekében, hiszen igen kedvező árakkal várjuk érdeklődőinket! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot a részletekért, ne feledje, nálunk megéri parkolni!


Részletek »

Mostantól este sem jelenthet gondot a parkolás!

Mostantól este sem jelenthet gondot a parkolás!Ha Ön is gyakran közlekedik autóval, minden bizonnyal nem kell bemutatni azt a frusztráló érzést, amit az éjszakai parkolás kérdésköre okoz. Főleg Budapesten tölthetünk el kellemetlenül sok időt parkolóhely keresésével, hiszen a fővárosban még nappal is nagyon nehéz helyet találni.

A fővárosi parkolás problémájának megoldására a legjobb, ha talál egy megbízható, igényes parkolóházat, melyhez aztán bármikor visszatérhet. Egy ilyen létesítmény hatalmas méreteinek köszönhetően rendkívül sok gépjármű éjszakai tárolására képes. Így nem kell félnünk attól, hogy nem találunk helyet: legyen szó kora estéről vagy késő éjszakáról, garantáltan marad számunkra megfelelő parkolóhely.

Egy igényes parkolóházban profi, modern biztonsági rendszert alkalmaznak, így nem kell félnünk attól, hogy gépjárművünk illetéktelenek kezébe kerül, vagy esetleg megrongálódik.

Önnek is gondot okoz az éjszakai parkolás Budapesten? Keresse fel cégünk, a Franklin Ház igényes, modern és makulátlanul tiszta létesítményét, amely az egyik legjobb parkolóház az V. kerületben!


Részletek »

Belvárosi parkolás egyszerűen, stresszmentesen!

Belvárosi parkolás egyszerűen, stresszmentesen!Hétköznap szinte képtelenség Budapest belvárosában megfelelő parkolóhelyet találni, már korán reggel megtelnek az üres helyek, így, ha például délelőtti, megbeszélt időpontra igyekszünk egy fontos üzleti ügyben, vagy állásinterjú miatt, értékes perceket veszíthetünk azzal, hogy parkolóhelyet keresünk.

Kerülje el a belvárosi parkolás okozta stresszt! Parkolóházunkat Budapest szívében, az ötödik kerületben találhatja, garantáljuk, hogy nálunk mindig talál szabad parkolóhelyet! Tisztában vagyunk napjaink közterületi parkolási díjaival, ami nincsen egyensúlyban az adott terület biztonsági feltételeivel, emiatt gépjárműve veszélyes külső hatásoknak is ki van téve, például letörhetik visszapillantót, vagy feltörhetik autót. Fővárosi parkolóházunk egyik legfontosabb tényezője a biztonság, ezért teljeskörű védelmet nyújtunk gépjárműve számára!

Többé nem kell tartania a tolvajoktól, vagy a kezdő autóvezetők parkolási technikájától, budapesti parkolóházunkban megőrizzük autója épségét!


Részletek »

Éjszakai műszak? Parkoljon biztonságban!

Éjszakai műszak? Parkoljon biztonságban!A munka mindannyiunk hétköznapjainak része, csupán abban van különbség, hogy mit, mikor és hol dolgozunk. A körülmények igen eltérőek, hiszen vannak, akik éjszakai műszakban dolgoznak, eltérően a nagy többségtől! Az éjszakai műszak másfajta kihívásokat tartogat, mint a nappali, de abban talán nem különbözik, hogy sokaknak ilyenkor is szüksége van parkolóhelyre!

 

A Franklin ház parkolóháza személyre szabott szolgáltatásokkal igyekszik minden ügyfelének igényeit maximálisan kielégíteni, így például éjszakára szóló havi bérletet is kínálunk azoknak, akik igénylik! Ideális választás, ha éjszakánként a belvárosban parkolná le autóját, de akkor is, ha éppen ilyenkor indul munkába és szeretné biztonságban tudni járművét! Az egyszerű, gyors és problémamentes belvárosi parkoláshoz érdemes minket választani, hiszen időt és pénzt is spórolhat, nem beszélve a lelki békéről!

 

Ismerje meg a Franklin ház parkolóház ajánlatait fővárosi parkoláshoz, és parkoljon nálunk éjszaka is biztonságosan!


Részletek »

A biztos megoldásokat kedveli? Válassza parkolóházunkat!

A biztos megoldásokat kedveli? – Válassza parkolóházunkat!Aki rendszeresen jár Budapest belvárosában, tisztában van azzal, hogy igazi kihívást jelent biztonságos parkolóhelyet találni, ezért a többség inkább külvárosi részen parkol, majd tömegközlekedéssel közelíti meg úticélját. Sajnos azonban ez nem mindig megoldás, ugyanis vannak olyan helyzetek, mikor az ember késésben van és egyszerűen már nem jut idő arra, hogy busszal és metróval is utazzon.

Ha megelégelte a parkolóhely keresésével járó stresszt, és mellőzné a tömegközlekedést, menjen biztosra, és válassza 5. kerületi parkolóházunkat! A hely közvetlenül a belváros szívében található, ennek köszönhetően pár perc alatt megközelíthető számos fontosabb létesítmény, így elfelejtheti a plusz utazási időt a tömegközlekedési eszközökön.

Parkolóházunkat azoknak ajánljuk, akik kedvelik a kiszámíthatóságot az élet minden területén, és nem szeretnék a hétköznapokat bosszankodással tölteni, ami a parkolóhely keresését illeti.
Bárhová is igyekszik, vegye igénybe bátran 5. kerületi parkolóházunkat! Garantáljuk, hogy döntését nem fogja megbánni!


Részletek »

Budapesti parkolás: télen is biztonságban!

Budapesti parkolás: télen is biztonságban!A fővárosi parkolás számos buktatót rejt magában, persze csak akkor, ha egy autós nem ismeri a legkedvezőbb lehetőségeket. Ebben az esetben folytonos keringéssel, változó árakkal, megbízhatatlan őrzéssel jár. Ugye Ön sem szeretne az idejéből a kelleténél többet pazarolni parkolásra, de fontos, hogy autóját biztonságban tudhassa, lehetőleg kedvező áron?

 

A budapesti parkolás télen még több problémával jár, hiszen számításba kell venni a csúszós utakat, a jeget, havat és a hideget is. Ebben az időszakban a huzamosabb ideig tartó mínuszok nem igazán kedveznek az autó kondíciójának, hiszen jégvirágos ablakok, megkínzott akkumulátor, hideg utastér, latyakos gumiabroncsok maradnak utánuk. Érdemes fedett parkolóházban állandó helyet találni és biztonságosan parkolni télen is! Ön talált már ilyen parkolóházat a belvárosban? Ha még nem, ideje, hogy megismerje a Franklin Házat!

 

Keresse a Franklin Házat bizalommal, legyen Ön is elégedett ügyfeleink egyike és parkoljon az 5. kerületben, a téli időszakban is!


Részletek »

Hótakarítás helyett parkolóház!

Hótakarítás helyett parkolóház!Annak, akinek autója van, és az utcán parkol, nem feltétlenül okoz örömöt a hóesés. Egy hideg téli reggelen arra kelni, hogy fél órán át kell takarítani az éjszaka lehullott havat az autóról, nagyon lelombozó tud lenni. Ez nem csak időigényes művelet, hanem igen fárasztó is, és könnyen megfázik közben az ember. Mindezek elkerülése érdekében érdemes zárt helyen parkolni.

Parkolóházunk tökéletes védelmet biztosít autójának nem csak a lopás és rongálás ellen, hanem az időjárás viszontagságai ellen is. Egy teljes mértékben zárt épületről van szó, így véd a leeső hó és az ezzel járó reggeli huzavona ellen is. A parkolóház használatának az időjárás elleni védelmen kívül is számos előnye van, érdemes ezt a lehetőséget választani, ha maximális biztonságot szeretne.

Forduljon hozzánk bizalommal, parkoljon nálunk biztonságban, mindentől védve autóját! Parkolóházunk automatikus parkoló rendszerrel működik, így teljes körű szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek. A használattal kapcsolatos bővebb információért keresse fel bátran munkatársainkat!


Részletek »

Stresszmentes parkolás a fővárosban? Budapesti parkolóházunk a válasz!

Stresszmentes parkolás a fővárosban? Budapesti parkolóházunk a válasz! Gyakran jár Budapest belvárosában autóval, és szinte minden alkalommal bosszankodik a parkolás miatt? Megelégelte a percekig tartó parkolóhely keresést? Szeretné a nap bármely órájában biztonságban tudni gépjárművét? Ha a kérdésekre igennel felelt, van Önnek egy jó hírünk, ugyanis budapesti parkolóházunkkal a felmerülő problémák egy csapásra megszüntethetők!

 

Budapesti parkolóházunk a belváros szívében található, központi, könnyen megközelíthető helyen, ebből kifolyólag ideális kiindulási ponttá is válhat a helyszín, hiszen parkolóházunktól tömegközlekedéssel könnyedén eljuthat bárhová.

 

A legtöbb ember a fővárosi köztéri parkolódíjakból kiindulva azt gondolná, hogy egy ennyire kedvező feltételekkel bíró szolgáltatást csakis magas díjakért cserébe vehet igénybe. Valójában budapesti parkolóházunkat rendkívül kedvező áron használhatja, ráadásul a parkolódíjért cserébe teljes körű szolgáltatást, maximális biztonságot nyújtunk.

 

Válassza a stresszmentes parkolást! Ha további kérdése lenne, bátran vegye fel a kapcsolatot budapesti parkolóházunk ügyfélszolgálati munkatársaival!


Részletek »

Irodaházra van szüksége? Tekintse meg ajánlatunkat!

További kérdés esetén keressen minket elérhetőségeinken!

Kapcsolat

Azonnali elérhetőség