Nyitva tartás: 00:00-24:00 Facebook hu | en

Kapcsolat

Szolgáltatások

  • Kártyás beléptető rendszer
  • Videó kaputelefon
  • Kerékpártároló
  • Parkolóház
  • On site building management
  • Szelektív hulladékgyűjtés
  • Teljeskörű üzemeltetés
  • Vendégparkoló (0-24h)
Bankkártyával is fizethet!
Astoria Hotel
Focus Point Apartment
Kárpátia étterem
Katona József színház
BOC logo

Parkolóház

Parkolóház
Nem tudja hol parkoljon autójával? Parkoljon nálunk biztonságban!

Parkolás az 5. kerületben? Velünk nem lehetetlen!

Parkolás az 5. kerületben? Velünk nem lehetetlen!Budapesten vezetni nem olyan, mint más, vidéki városokban, és a fővárosi parkolás sem olyan, mint máshol. Mindkettő valóságos művészet, amit ki kell tapasztalni, amit be kell gyakorolni, különben az embert rengeteg csalódás és kudarc érheti.

 

Érdemes egy megbízható parkolóházat kiszemelni és megismerni Budapesten, mert a későbbiekben jól fog jönni. Az 5. kerületi parkolás a belvárosi elhelyezkedésnek köszönhetően cseppet sem egyszerű, de könnyebbé tehetjük, ha az utca helyett inkább parkolóházban tároljuk járművünket. A parkolóház olyan biztos pontot ad, mely jelentősen megkönnyíti a mindennapi közlekedést a fővárosban.

 

Keressen minket bizalommal, és engedje, hogy az 5. kerületi parkolásról mi gondoskodjunk! Helyezze a Franklin Ház oltalmába autóját, hogy az télen-nyáron, hétköznap vagy hétvégén, éjszaka vagy nappal, fagyban vagy tűző napsütésben is biztonságban legyen! Ha ránk bízza az autót, nem kell parkolóhelyet keresnie, nem kell parkolóhelyért harcolnia, nem kell aggódnia vagy idegeskednie.

 

Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, ha szeretne többet megtudni az 5. kerüli parkolás legegyszerűbb megoldásáról!


Részletek »

Parkolás Budapesten stresszmentesen? Válassza parkolóházunkat!

A budapesti közlekedésre sajnos ritkán jellemző a rendezettség, és ez igaz a parkolásra is, hiszen a belvárosban szinte vadászni kell a szabad és biztonságos parkolóhelyeket a közterületeken, ráadásul a helyzetet a parkolási díjak sem könnyítik meg. Ha Ön nem szeretne ebben a felfordulásban részt venni, és a parkolóhely keresése miatt rendszeresen elkésni, a budapesti parkoláshoz válasszon bennünket!

Ha megtapasztalja parkolóházunk színvonalát, megváltozik a véleménye a budapesti parkolásról, ugyanis nálunk azonnal megtalálhatja autója biztonságos helyét, ameddig Ön távol van. Emellett anyagilag is sokkal kedvezőbb helyzetbe kerülhet, ugyanis ügyfeleink rendkívül kedvező áron vehetik igénybe parkolóházunk szolgáltatásait.

Parkolóházunk a főváros szívében található, így ha nálunk hagyja az autóját, könnyedén eljuthat a tervezett helyre. Felejtse el a bosszúságot a budapesti parkolást illetően, válasszon mindig bennünket! Ha kérdései lennének parkolóházunkkal kapcsolatban, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!


Részletek »

Mi a legideálisabb megoldás a belvárosi parkolással kapcsolatban?

Mi a legideálisabb megoldás a belvárosi parkolással kapcsolatban?A belvárosi parkolás igazi kalandokat és kihívást tartogat, hiszen igencsak körülményes ezekben a kerületekben biztonságos és könnyen megközelíthető parkolóhelyet találni, ha azonban Ön szeretné kihagyni a belvárosi parkolással járó izgalmakat, és az egyszerűbb utat választaná, döntsön V. kerületi parkolóházunk mellett!

Parkolóházunk igénybevételével Ön időt és energiát spórolhat meg, hiszen semmilyen praktikára nem lesz szüksége ahhoz, hogy biztonságos és könnyen megközelíthető parkolóhelyet találjon, mert parkolóházunk mindezt biztosítja. Mivel kellően rálátunk a belvárosi parkolás helyzetére, parkolóházunk nem csak a magas színvonalú szolgáltatást biztosítja, hanem a kedvező árakat is, így az ideális parkolóhely anyagi megterhelés nélkül bárki számára elérhetővé válik.

Ha további kérdései lennének V. kerületi parkolóházunkkal, vagy az egyszerű belvárosi parkolással kapcsolatban, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!


Részletek »

Biztonságos parkolás az 5. kerületben

Biztonságos parkolás az 5. kerületbenA nyaralását tervezgeti, de már most aggódik, hogy mi lesz az autójával? Megrongálja a vihar, nekitolatnak, vagy ami a legrosszabb, ellopják? Hogyan biztosíthatja járműve épségét egy távoli országból, egy hosszú nyaralás ideje alatt? A megoldás az 5. kerületi parkolás, a Franklin Házban!


Parkolóházunkban lehetséges hosszabb időtartamra is a parkolás. Egy hosszú nyaralás alatt az itthon hagyott autóval sajnos rengeteg nem kívánatos dolog történhet, ezek megelőzésére nyújtunk kiváló lehetőséget. Ha minket és a biztonságos, 5. kerületi parkolást választja nyaralása idejére, biztosan nem fog csalódni! Parkolóházunk könnyen megközelíthető helyen, a belváros szívében helyezkedik el, így ha nem is a kerületben lakik, akkor is könnyen megközelíthető Budapest bármely részéről, akár a külsőbb kerületekből is: az Astoria, a Kálvin tér és a Ferenciek tere alkotta háromszögben talál minket.


A biztonságos helyet keresi autójának nyaralása idejére? Válassza a parkolást az 5. kerületben! Bővebb információért keressen minket bátran!


Részletek »

Parkolóház a „családtag” autók védelméért is

Parkolóház a „családtag” autók védelméért isEgyáltalán nem ritka jelenség, hogy valaki szinte „családtagként” kezelje az autóját. Nem csak azért vigyáz rá, hogy ne kerüljön sokba a javíttatása, hanem azért is, mert jó emlékek fűzik hozzá, megbízik benne, nem szeretné, hogy bármi rossz történjen vele. Egy parkolóház azonban még az ilyen féltő tulajdonosok számára is megnyugtató megoldást jelent.

 

A parkolóház nem csak a figyelmetlen sofőrök és az időjárás viszontagságai ellen védi az autót. Nincs például kitéve akkora hőingadozásnak sem, ami sok alkatrészt megvisel, és gyorsabban öregíti a járművet. Egy parkolóházban állva nem kell féltenünk az autót semmitől: nem dőlhet rá fa, nem lophatják el, így még az is nyugodtan aludhat, aki szinte éjjel-nappal az ablakban állva figyelné kedvenc járművét.

 

Szeretné Ön is kiélvezni a parkolóház előnyeit, és nyugodtan álomra hajtani a fejét? Válassza budapesti parkolóházunkat, és mi gondoskodunk autója védelméről éjjel-nappal! A részletekért keressen minket bizalommal!


Részletek »

Kerülje el az ügyetlen parkolókat!

Kerülje el az ügyetlen parkolókat! Aki gyakran kényszerül Budapest belvárosának forgalmas utcáin parkolni, az sajnos előbb, vagy utóbb, de nagy valószínűséggel szembesülni fog azzal, hogy vannak, akik bizony nem vigyáznak eléggé mások tulajdonára. Véletlenül nekitolatnak egy autónak, rányitják az ajtót, ami észrevesznek ugyan, de névjegykártyát, vagy más elérhetőséget nem hagyva nem vesznek róla tudomást. Az ilyen esetek ellen is tökéletes megoldást nyújt parkolóházunk Budapesten.

Sajnos bárkivel előfordul, hogy ő hiába parkol kifogástalanul; ha más nem elég óvatos, vagy körültekintő, akkor bizony mind a két autó megsérülhet. Még ha csak egy kisebb karcolásról is van szó, bosszantó, és az eltüntetésével nekünk kell foglalkoznunk. Parkolóházunk Budapesten teljesen automatikusan működik, ezért nem kell aggódni semmilyen parkolási baleset miatt.

Önnel is előfordult már, hogy megkarcolódva találta autóját?  Válassza inkább parkolóházunkat Budapesten, és biztos lehet benne, hogy sérülésmentesen látja viszont! Ha kérdése van,. tegye fel elérhetőségeinken!


Részletek »

Stresszmentes parkolás a karácsonyi bevásárlás idején? Válassza V. kerületi parkolóházunkat!

Stresszmentes parkolás a karácsonyi bevásárlás idején? Válassza V. kerületi parkolóházunkat! A fővárosban soha sem egyszerű megfelelő parkolóhelyet találni, ám ez a karácsonyi időszakot megelőzően teljesen lehetetlennek tűnik. Sokan kitartóak, és a végsőkig várnak, azonban ez rendkívül idő és energiaigényes, emiatt pedig se türelem, sem szabadidő nem marad a karácsonyi bevásárlásra, vagy bármilyen más tevékenységre. Ha Ön stresszmentesen szeretne parkolni ebben az időszakban is, válassza V. kerületi parkolóházunkat!

 

V. kerületi parkolóházunkban gyorsan és egyszerűen megtalálhatja a parkoláshoz az ideális körülményeket, így bármilyen teendőjét, vagy a karácsonyi bevásárlását is könnyedén elintézheti még a legforgalmasabb napokon is. Parkolóházunk Budapest szívében található, így, ha azt az opciót választaná, hogy tömegközlekedéssel folytatja útját a belvárosból, viszonylag rövid időn belül eljuthat bárhova, idegeskedés és kapkodás nélkül.

 

Válasszon bennünket a készülődés időszakában is, tekintsen másképp a parkolásra karácsony előtt! Ha V. kerületi parkolóházunk szolgáltatásaival kapcsolatban kérdései lennének, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

 


Részletek »

Irodaházra van szüksége? Tekintse meg ajánlatunkat!

További kérdés esetén keressen minket elérhetőségeinken!

Kapcsolat

Azonnali elérhetőség