Nyitva tartás: 00:00-24:00 Facebook hu | en

Kapcsolat

Szolgáltatások

  • Kártyás beléptető rendszer
  • Videó kaputelefon
  • Kerékpártároló
  • Parkolóház
  • On site building management
  • Szelektív hulladékgyűjtés
  • Teljeskörű üzemeltetés
  • Vendégparkoló (0-24h)
Bankkártyával is fizethet!
BOC logo

Budapesti őrzött parkolóházunkban biztonságban tudhatja járművét!

Budapesti őrzött parkolóház

Budapesti őrzött parkolóházunkban mindig biztonságban tudhatja autóját, nem kell tartania lopástól vagy más káreseménytől. Parkoljon Ön is nálunk!

A legtöbb autótulajdonosban bizonyára aggódott már amiatt, hogy nehogy ellopják a járművét vagy esetleg valaki véletlenül nekitolasson parkolás közben. Ez teljesen természetes, hiszen nagy értékről van szó, jogosan tartunk tőle, hogy valami baj történik vele. Persze egy megbízható riasztó sokat segít, de a legjobb, ha sikerül egy biztonságos helyet találnunk a parkoláshoz. Ha Ön ilyet keres fővárosunk szívében, a legjobb helyen jár! Használja ki budapesti őrzött parkolóházunk előnyeit!

Budapesti őrzött parkolóházunkban semmilyen káreseménytől nem kell tartania. A parkolóház 0-24 óráig őrzött, illetéktelen személy nem léphet be, ezért esélyt sem adunk a bűnözőknek. Aki nálunk parkol, az nyugodtan aludhat, hiszen az autója garantáltan biztonságban van, ráadásul a parkolások során nem ritkán előforduló, figyelmetlenségből adódó sérülésektől is védett. Budapesti parkolóházunk ugyanis automatikusan működik, így az emberi hibákból eredő káresemények is megelőzhetőek.

Bizonyára sokakban felmerül a kérdés, hogy egy ilyen sok előnnyel bíró, budapesti őrzött parkolóház milyen áron vehető igénybe, azonban nálunk nincs mitől tartani az anyagiakat illetően sem: nálunk a parkolás megfizethető alkalomszerűen is, de akár bérlet is vásárolható, amivel hosszú távon válik megoldottá a parkolás. A hét minden napján, 0-24 óráig vagyunk nyitva és a nagy kapacitásunknak köszönhetően mindig van szabad helyünk. Budapesti parkolóházunk várja nem csak a környékbeli lakosokat, hanem minden autóst, akinek a városban van dolga: központi elhelyezkedésünknek köszönhetően bárhová könnyen el lehet jutni tőlünk.

Amennyiben szeretné igénybe venni budapesti őrzött parkolóházunk szolgáltatásait, keressen minket bizalommal bővebb információért, szívesen állunk rendelkezésére akár még ma! Használja ki a lehetőséget, és parkoljon védett, biztonságos helyen, nálunk!

Azonnali elérhetőség