Nyitva tartás: 00:00-24:00 Facebook hu | en

Kapcsolat

Szolgáltatások

  • Kártyás beléptető rendszer
  • Videó kaputelefon
  • Kerékpártároló
  • Parkolóház
  • On site building management
  • Szelektív hulladékgyűjtés
  • Teljeskörű üzemeltetés
  • Vendégparkoló (0-24h)
Bankkártyával is fizethet!
BOC logo

Lépjen ki a home office-ból: iroda bérlés az V. kerületben

iroda bérlés

Zárja le a home office korszakát, béreljen irodát az V. kerületben! A Franklin Házban parkolóház és iroda is várja az ügyfeleket!

Vissza szeretne térni a home office világából a jól ismert és  rég elfelejtett irodai környezetbe? Meghatározó döntés előtt áll, ezért ne hamarkodja el, fontolja meg jól! Új irodát kell találnia a cégnek és új helyet a munkához a kollégáknak? Ez több kérdést is felvet, amikre válaszokat kell találni és ezek alapján megtalálni a cége vadonatúj, bevetésre kész helyszínét.

Nézzük meg, hogy mi szól amellett, hogy a belvárosban, annak is a legközepében fogadja az ügyfeleket és az V. kerületben dolgozzon a kollégáival. Annyi, home office-ban töltött hónap után egy kis környezetváltozásra már minden kolléga ki van éhezve, adja meg nekik a lehetőséget. Az V. kerületben irodát bérelni maga a visszatérés az üzleti világ nyüzsgő közepébe. Az iroda a belvárosi irodaházunkban van, ami öt emeletes és egy modern parkolóházhoz csatlakozik. A kollégák parkolása megoldott minden napra, őrzött, korszerű parkolóházban hagyhatják az autójukat. A belvárosi irodaházzal belvárosi, biztonságos parkolóház is jár, amivel elfelejthetik a végtelen körökkel járó parkolóhely keresgélést.

A belvárosban dolgozni és parkolni is tud, méghozzá minden fennakadás és gond nélkül, ha egy helyen van az iroda és a parkoló, mint a Franklin Házban. A munka világában fizikailag is jelen lehet újra, a kollégáival együtt dolgozhat és kihasználhatja az iroda minden előnyét. Végre újra el lehet választani az otthon és a munkahely világát és tereit, reggelente szépen fel tud öltözni, hogy bemenjen az irodába és a saját íróasztalánál végezze a munkaidő végéig a feladatait. 

Az V. kerületben béreljen irodát, ha a home office-t szeretné maga mögött hagyni, a cégét pedig ismét egy kézzel fogható, rendezett, inspiráló munkakörnyezetben életre hívni. Az irodabérléshez hívogató ajánlattal rendelkezünk, ha komolyan gondolja a kilépést a home office világából, béreljen az V. kerületben új irodahelyiséget!

Azonnali elérhetőség