Nyitva tartás: 00:00-24:00 Facebook hu | en

Kapcsolat

Szolgáltatások

  • Kártyás beléptető rendszer
  • Videó kaputelefon
  • Kerékpártároló
  • Parkolóház
  • On site building management
  • Szelektív hulladékgyűjtés
  • Teljeskörű üzemeltetés
  • Vendégparkoló (0-24h)
Bankkártyával is fizethet!
BOC logo

Parkolóház árak a Franklin házban

parkolóház árak

A parkolóház árak között vannak olcsó és drágább díjak is, de nem ez az egyetlen, ami számít akkor, ha egy idegen helyen hagyja a járművét. A Franklin házban megfizethető áron parkolhat és biztonságban tudhatja járművét.

A parkolás az egyik legnagyobb kihívás egy autós számára, legalábbis akkor, ha olyan zsúfolt és mindig telített helyen szeretné megkísérelni, mint amilyen a belváros Budapesten.

A belvárosi parkolás legendásan nehéz vállalkozás, amit sok autós már nem is kísérel meg. Az utcák mentén található parkolók szinte folyamatosan zsúfolásig telnek autókkal, amint egy hely felszabadul, máris többen ugranak a helyére. Mit tehet, hogy elkerülje az ilyen és ehhez hasonló stressz forrásokat az autós közlekedés során? Felejtse el az utcai parkolással járó megpróbáltatásokat és a rengeteg idő pazarlást, amit ez a manőver felemészt és inkább döntsön az egyszerűbb megoldás mellett, válasszon pakolóházat!

A parkolóház árak között is vannak különbségek, ahogyan az utcai parkolás sem mindenhol ugyanannyiba kerül. Dönthet úgy, hogy a legdrágább parkolóház árakat választja és sokat kell fizetnie egy nem biztos, hogy minőségibb szolgáltatásért vagy dönthet úgy is, hogy beéri egy olcsóbb hellyel, ahol nem biztos, hogy minden szolgáltatással meg lesz elégedve. A parkolóház árak között tájékozódva látható, hogy akár kétszer annyit is elkérnek az egyik helyen, mint a másikon. Az autósok többsége persze nem szeretne drágán parkolni, hiszen ez hosszú távon kisebb vagyont jelent. Próbálta már a Franklin házban a pakolást? A parkolóház az V. kerületben, tehát a belváros szívében található, ahonnan minden jól megközelíthető és rövid időn belül elérhető. Az ügyfeleket megfizethető parkolóház árakkal és magas színvonalú szolgáltatásokkal várjuk egy modern parkolóházban.

Forduljon bizalommal hozzánk, ha nemcsak a parkolóház árak számítanak Önnek, mint autó tulajdonosnak, hanem az is, amiért fizet! A részletekről tudjon meg többet tőlünk, az egyik elérhetőségünkön vagy személyesen, amikor először parkol nálunk!

Azonnali elérhetőség