Nyitva tartás: 00:00-24:00 Facebook hu | en

Kapcsolat

Szolgáltatások

  • Kártyás beléptető rendszer
  • Videó kaputelefon
  • Kerékpártároló
  • Parkolóház
  • On site building management
  • Szelektív hulladékgyűjtés
  • Teljeskörű üzemeltetés
  • Vendégparkoló (0-24h)
Bankkártyával is fizethet!
BOC logo

Parkolóház árak, amikért igazán minőségi szolgáltatást kaphat!

Parkolóház árak

Parkolóház árak, amikért cserébe igazán minőségi szolgáltatást vehet igénybe. Válasszon minket a belvárosi parkoláshoz, állunk rendelkezésre!

A közterületi parkolás sokak számára okoz bosszúságot, különösen Budapest belső kerületeiben, ahol mostanában igazán szerencsések kell ahhoz lenni, hogy hamar, megfelelő parkolási lehetőséget lehessen találni. Ilyen körülmények között egyesek nem szívesen fizetik ki a parkolási díjat, hiszen ezért cserébe nem túl sok mindent kaphatnak. Nem ritka, hogy igen kellemetlen kompromisszumot kell hozni a parkoláskor, például az ember kénytelen olyan helyen hagyni az autóját, ahol nem érzi maximális biztonságban. Amennyiben Ön is megelégelte a körülményeket, és a pénzéért cserébe igazi minőségre vágyik, válasszon bennünket!

Parkolóház árainkért cserébe a maximumot kaphatja. Egy percig sem érezheti azt, hogy a kifizetett összeget kidobta volna az ablakon, hiszen nálunk nagyon gyorsan, könnyedén megtalálhatja a tökéletes parkolóhelyet a járműnek. Parkolóház áraink kifizetése után Ön kényelmesen parkolhat Budapest belvárosában. Tőlünk könnyedén eljuthat bárhová, a létesítmény központi helyen található. Kedvező szolgáltatásunkkal a fő célunk az, hogy megtörjük a negatív tapasztalatokat, így pedig az embereknek sokkal gördülékenyebbek, problémamentesebbek lehetnek a mindennapjaik. A parkolóház árak kialakítására nagy gondot fordítunk, igyekszünk mindig korrekt díjakat kialakítani, amiknek köszönhetően a színvonalas szolgáltatás széles körben elérhetővé válik.

Parkolóház árainkért jóval többet kaphat, tapasztalja meg Ön is szolgáltatásunk előnyeit, és válasszon bennünket a belvárosi parkolás során! Többet nem kell hosszasan keresnie parkolóhelyet, időben odaérhet bárhová a fővárosban. Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, létesítményünkről. Folyamatosan elérhetők vagyunk, így a jövőben is bátran parkolhat nálunk. Ha kérdezni szeretne a parkolóház árakról, szolgáltatásunkról, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Azonnali elérhetőség