Nyitva tartás: 00:00-24:00 Facebook hu | en

Kapcsolat

Szolgáltatások

  • Kártyás beléptető rendszer
  • Videó kaputelefon
  • Kerékpártároló
  • Parkolóház
  • On site building management
  • Szelektív hulladékgyűjtés
  • Teljeskörű üzemeltetés
  • Vendégparkoló (0-24h)
Bankkártyával is fizethet!
BOC logo

Parkolóház az 5. kerületben: felejtse el a parkolással járó stresszt!

Parkolóház az 5. kerületben

Parkolóház az 5. kerületben, minőségi szolgáltatások, biztonságos környezet, könnyű megközelíthetőség, felejtse el a parkolási stresszt!

Budapesten a parkolás napról napra egyre nagyobb kihívások elé állítja az autósokat. A járművezetők rengeteg időt, energiát felhasználnak ahhoz, hogy megfelelő parkolási lehetőséget találjanak a fővárosban, azonban az esetek nagy részében inkább kényes, stresszes helyzetekkel találják magukat szemben. Parkolás szempontjából főleg a belső kerületek a kritikusak, ezeken a területeken szinte képtelenség megfelelő helyet találni a járműveknek. A parkolást tovább nehezíthetik még az ideiglenes útlezárások, továbbá más autóstársak parkolási szokásaik is gyakran okoznak bosszúságot. Amennyiben Ön mindezeket szeretné elfelejteni, maga mögött hagyni, válassza parkolóházunkat az 5. kerületben!

Parkolóházunkkal az 5. kerületben végre elfelejtheti azokat a stresszes helyzeteket, amik a parkolással kapcsolatban merülnek fel nap, mint nap. Legyen szó útlezárásokról, átépítésekről, felújításokról, ránk semmilyen külső tényező, esemény nincs hatással. Parkolóházunk az 5. kerületben az év minden napján megfelelő parkolási lehetőséggel várja az autósokat. Rengeteg időt, energiát spórolhat velünk. Nálunk nem veszhetnek el értékes percek a pakolóhely keresésével. Parkolóházunk az 5. kerületben a biztonságos környezet kialakítására is nagy hangsúlyt fektet. Autójához visszatérve nem érhetik váratlan meglepetések, járművét a legjobb helyen tudhatja. Parkolóházunkra hosszú távon számíthat. Könnyedén megközelíthető helyen vagyunk, tőlünk is egyszerűen, gyorsan eljuthat bárhová, akár gyalog, vagy tömegközlekedéssel, biciklivel.

Velünk sokkal kellemesebbek, kényelmesebbek a mindennapok, válassza bátran parkolóházunkat az 5. kerületben! Honlapunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról. Áraink kedvezőek, így anyagi szempontból is jól járhat velünk. Ha kérdései lennének, keressen bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Azonnali elérhetőség