Nyitva tartás: 00:00-24:00 Facebook hu | en

Kapcsolat

Szolgáltatások

  • Kártyás beléptető rendszer
  • Videó kaputelefon
  • Kerékpártároló
  • Parkolóház
  • On site building management
  • Szelektív hulladékgyűjtés
  • Teljeskörű üzemeltetés
  • Vendégparkoló (0-24h)
Bankkártyával is fizethet!
BOC logo

Parkolóház Budapest belvárosában! Nézze meg, miért éri meg!

Parkolóház Budapest belvárosában

Parkolóház Budapest belvárosában? Igen, a fővárosban számos olyan létesítmény van, ami alkalmas a parkoló autók befogadására, habár eltérő színvonalon működnek. A Franklin ház az egyik legjobb választás, ha ár-érték arányban kiváló szolgáltatásokat szeretne igénybe venni egy autó tulajdonos, aki csak néha vagy rendszeresen jár a belváros kerületeiben.  Aki egyszer már részesévé vált a fővárosi közlekedés, sokszor türelmet próbára tévő működésének, az tisztában van azzal, hogy a jó parkolóhely, egy megbízható parkolóház Budapest belvárosában bizony valódi kincset ér.

Minden autósnak ismerősek az olyan tapasztalatok, mint a parkolóhelyek keresgélésébe fektetett idő és fáradtság, a drága parkolóhelyek miatti bosszankodás. A parkolóház árak is sok helyen a tűréshatáron kívül esnek és csak tovább növelik egy autó használatának amúgy is magas költségeit. De ne csüggedjen, mert léteznek még megfizethető parkolóházak Budapest belvárosában! Nem is olyan nehéz találni ilyet.

 Igen, még vannak olyan nívós szolgáltatásokat nyújtó létesítmények, mint amilyen a Franklin ház is. A parkolóházunk Budapest belvárosában ideálisnak számító ajánlatokkal várja az autósokat és igényes, sokoldalú szolgáltatással segíti a belvárosi parkolást. A parkolóházunk Budapest belvárosában könnyen megközelíthető helyen, igényes és korszerű felszereléssel minden igényhez képes igazodni- Ha eldöntötte, hogy minket választ, már csak meg kell találnia azt az ajánlatot a kínálatból, amit a leginkább személyre szabottnak érez. Folyamatos őrzött parkolásra van szüksége? Csak éjszaka tenné le az autót? Alkalmanként szeretne nálunk parkolni? Mindenre van személyre szabott megoldásunk a parkolóházunkban Budapest belvárosában.

parkolóházunk Budapest belvárosában a szabad helyek függvényében várja ügyfeleit. A szolgáltatásokról a honlapon tájékozódhat, ahol minden lényeges információt talál. A Franklin ház elérhetőségeit is ezen az oldalon tüntettük fel, amennyiben kérdése van a parkolóház szolgáltatásairól, lépjen kapcsolatba velünk! 

Azonnali elérhetőség