Nyitva tartás: 00:00-24:00 Facebook hu | en

Kapcsolat

Szolgáltatások

  • Kártyás beléptető rendszer
  • Videó kaputelefon
  • Kerékpártároló
  • Parkolóház
  • On site building management
  • Szelektív hulladékgyűjtés
  • Teljeskörű üzemeltetés
  • Vendégparkoló (0-24h)
Bankkártyával is fizethet!
BOC logo

Parkolóház kerékpár tárolóval: hagyja nálunk kétkerekűjét!

Parkolóház az 5. kerületben

Parkolóház kerékpár tárolóval, válassza a valóban biztonságos megoldást, minőségi szolgáltatás, kedvező feltételekkel, menjen biztosra!

Sajnos manapság nem csupán a gépjárművek, hanem a kerékpárok sem lehetnek biztonságban a közterületeken. Nem ritka, hogy még zár alkalmazása mellett is eltulajdonítják a kétkerekű járműveket. A pótlásuk egyeseknek komoly gondot okozhat, a rendőrségi eljárás pedig rengeteg időt, energiát felemészthet. Amennyiben Ön szeretné elkerülni ezeket a kellemetlenségeket, és maximális biztonságban tudná az értékes biciklijét, válasszon minket, mert a parkolóházunk kerékpár tárolóval is rendelkezik!

Parkolóházunk kerékpár tárolójában százszázalékos biztonságban tudhatja a biciklijét. Végre nem kell aggódnia azon, hogy eltulajdonítanák vagy megrongálnák a kerékpárt, így pedig sokkal nyugodtabban tudja folytatni a napi teendőit. Szolgáltatásunk folyamatosan elérhető, létesítményünk pedig nagyon könnyen megközelíthető helyen, a belváros szívében található. Parkolóházunk kerékpár tárolója számos kellemetlenséget, anyagi kárt megakadályoz, így pedig az ezzel kapcsolatos plusz kiadásokat is meggátolhatja.

Parkolóházunk kerékpár tárolójában mindig találhat helyet a biciklijének. Szolgáltatásunk rugalmas, ügyfélközpontú, a kerékpár és gépjármű tulajdonosok hosszú távon számíthatnak ránk. Legyen szó bármilyen helyzetről, bennünket megéri felkeresni az adott szituációban.

Parkolóházunk kerékpár tárolójában nem érhetik kellemetlen meglepetések. Válassza Ön is a biztosabb utat, és hagyja nálunk a biciklijét! A létesítmény karbantartására óriási figyelmet fordítunk, nálunk mindig rendezett, tiszta, modern körülmények várják az ügyfeleket. Weboldalunkon bővebb információkat is találhat rólunk, és a parkolóházról. Áraink kedvezőek, nem kell mélyen a pénztárcába nyúlnia biciklije biztonságáért. Ha kérdezni szeretne a szolgáltatásainkról, keressen fel bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken, ahol munkatársaink készséggel állnak az érdeklődők rendelkezésére.

Azonnali elérhetőség