Nyitva tartás: 00:00-24:00 Facebook hu | en

Kapcsolat

Szolgáltatások

  • Kártyás beléptető rendszer
  • Videó kaputelefon
  • Kerékpártároló
  • Parkolóház
  • On site building management
  • Szelektív hulladékgyűjtés
  • Teljeskörű üzemeltetés
  • Vendégparkoló (0-24h)
Bankkártyával is fizethet!
Astoria Hotel
Focus Point Apartment
Kárpátia étterem
Katona József színház
BOC logo

Télen is jól jön az éjszakai parkoló bérlet Budapesten

éjszakai parkoló bérlet BudapestEgy éjszakai parkoló bérlet Budapesten minden évszakban hasznos, de télen egyenesen nélkülözhetetlen. A fagyos és csapadékos időnek ne tegye ki autóját!

Ahogyan mi emberek is reagálunk a hidegre, úgy az autók is különböző módon jeleznek, amikor hatással van rájuk az időjárás. Minden autó tulajdonosnak el kell döntenie, hogy mekkora kockázatot hajlandó vállalni a téllel szemben. Ha Ön nem szeretne rizikót vállalni feleslegesen, akkor gondoskodjon a téli hónapok idejére megfelelő parkolóhelyről!

A szabadtéri parkolás a mínuszok beköszöntével már egyre kevésbé működőképes dolog. Ezt szó szerint is lehet venni, hiszen a fagy az autó egyes alkatrészeire kíméletlen hatással van. A hidegnek rendszeresen kitett járműre többet kell költeni és gyakrabban kell vele autószerelő műhelybe járni.

A téli gumik felszerelése és a fagyálló folyadék alkalmazása fontos, de nem lehet minden alkatrészt megóvni a károktól. Az akkumulátor például nehezebben indul a hideg hatására, rosszabb teljesítményt produkál. Az ablaktörlő lapátok is könnyen odafagyhatnak az ablakhoz. Az ajtó zárja vagy a tömítőanyaga is könnyen áldozatul eshet a téli hidegnek.

A szabadban parkoló autókat hosszabb idő felkészíteni az indulásra. Az autósnak számolnia kell azzal a plusz idővel, amit az autó letakarítása jelent és a jármű bemelegítése megkövetel. Ráadásul senkinek nincs kedve a sötétben, elgémberedett ujjakkal, vörös orral havat seperni a karosszériáról, jeget kaparni a szélvédőről és szabaddá tenni az utat az autó előtt.

Az ideális, ha fedett garázsba viszi az autót, de ha erre nincs lehetőség, akkor parkolóházba váltson bérletet! Az éjszakai parkoló bérlet megvásárlása autókímélő befektetés.

Könnyítse meg a saját dolgát és vásároljon éjszakai parkoló bérletet Budapesten a Frankin Házba! Az autónak mindig lesz parkolóhelye, ami fedett, őrzött, hómentes és jégmentes egyszerre. Minden este ugyanoda térhet vissza az autójával és minden reggel minimális készülődéssel indulhat útnak az időjárástól függetlenül. A Franklin Házban télen is jó parkolni!

Azonnali elérhetőség