Nyitva tartás: 00:00-24:00 Facebook hu | en

Kapcsolat

Szolgáltatások

  • Kártyás beléptető rendszer
  • Videó kaputelefon
  • Kerékpártároló
  • Parkolóház
  • On site building management
  • Szelektív hulladékgyűjtés
  • Teljeskörű üzemeltetés
  • Vendégparkoló (0-24h)
Bankkártyával is fizethet!
BOC logo

Várja a Franklin Ház: iroda bérlés az V. kerületben

iroda bérlés az V. kerületben

Hagyja maga mögött a külvárost és helyette béreljen irodát az V. kerületben! Ennek több előnye is van, fontolja meg, mivel jár jobban!

A belvárosi irodákért érdemes beljebb költöztetni egy céget, mert sok szempontból kifizetődik ennek a döntésnek az ára. Tény, hogy egy, a város belső kerületeinek egyikében elhelyezkedő épület bérlése magasabb árkategóriába tartozik. Az is tény, hogy ezeket az árakat nem minden vállalkozás engedheti meg magának. Többen úgy vélekednek, hogy inkább egy külső kerületben alapítanak irodát és spórolnak a bérlési költségeken. 

Az iroda bérlés az V. kerületben is drágább kategóriát jelent, de ez az ár megtérül, mert több pozitívum is jár vele. A külvárossal összehasonlítva nagyobb esélye van arra egy belvárosi székhellyel rendelkező cégnek, hogy több ügyfelet szerez, több üzletet köt, hiszen itt van a központja az üzleti életnek is. Ennek köszönhetően az iroda bérlés az V. kerületben vissza tudja hozni az árát, sőt, még profitálni is tud belőle a bérlő. Fogja fel ezt a lehetőséget egy ígéretes befektetésnek!

Érdemes tehát felállítani egy pro és contra listát arról, hogy a főváros legnyüzsgőbb kerületeinek egyikében, például az V. kerületben megéri a bérlőnek irodát váltani. Az itt található Franklin Ház egy olyan épület, ami modern felszereltségével, parkolóházzal kiegészülve ideális helyszín egy iroda számára. A parkolás megoldottnak tekinthető, a megközelítés a város minden pontjáról egyszerű, a cégnek pedig növelni tudja az ázsióját egy olyan lokáció és épület, mint amilyet a Franklin Ház képes nyújtani. Ismerje meg a Franklin Házban bérelhető irodákat, kérje az ajánlatunkat minél előbb!

Az iroda bérlést nem kell tovább halogatnia, csak azért, mert még nem talált rá arra a lokációra vagy helyszínre, ami minden igényéhez igazán jól passzol. Válassza a belvárosi Franklin Házat az új irodája helyszínéül! Amennyiben felkeltette az érdeklődését a bérlés lehetősége, csak lépjen kapcsolatba velünk és tudjon meg mindent az egyik elérhetőségünkön

Azonnali elérhetőség